Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Jurga @ 2009 09 11, 15:34)
jei darei tik del taisykliu, tai gavosi  4u.gif . Tada parasyk prie nuotraukos, kokiai taisyklei taikei, kad zinotume i ka kreipti demesi nuotraukoje.
O antroji tavo nuotrauka idomiau man ziurisi. Spalvos ziurisi, tos samanos sudaro minkstumo yspudi smile.gif. Ir su ryskumu abiejose viskas tvarkoje, bent jau man.

Aciu, kita kart zinosiu ir pasistengsiu parasyti kas ir prie ko.
Noreciau kelis namu darbus jau imesti, tik kur tas "pirmas puslapis" kaip kazkas jau cia minejo man smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2009 09 11, 17:46)
Noreciau kelis namu darbus jau imesti, tik kur tas "pirmas puslapis" kaip kazkas jau cia minejo man smile.gif)

pirmas puslapis, ten kur skaitei ND aprasyma smile.gif jei skaitei.
o pacius ND mesk cia i tema, kai panos uzskaitys, galesi perkelt i albuma 4u.gif
Atsakyti
mergaites noreciau ND uzskaityta ideti i albumiuka bet prisijungimo neturiu?
Atsakyti
http://www.mikasbinkis.lt/
Yra daug naudingos informacijos ir lietuvių kalba bigsmile.gif
Atsakyti
Bonda, aš turiu ir naudoju odos lyginimui CSpringer`s skinfix. Ten visai neblogai, nes galima opacity keist ir prieš tai dar gylį odos faktūrai kad išlaikyt pareguliuot. Jei nori, ieškok manęs skype: mgerda atsiųsiu. Arba rašyk į AŽ savo maila wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 09 12, 09:52)
Bonda, aš turiu ir naudoju odos lyginimui  CSpringer`s  skinfix. Ten visai neblogai, nes galima opacity keist ir prieš tai dar gylį odos faktūrai kad išlaikyt pareguliuot. Jei nori, ieškok manęs skype: mgerda atsiųsiu. Arba rašyk į AŽ savo maila wink.gif

as ir noriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 09 12, 09:41)
as ir noriu  blush2.gif

Ir as blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 09 12, 08:52)
Bonda, aš turiu ir naudoju odos lyginimui  CSpringer`s  skinfix. Ten visai neblogai, nes galima opacity keist ir prieš tai dar gylį odos faktūrai kad išlaikyt pareguliuot. Jei nori, ieškok manęs skype: mgerda atsiųsiu. Arba rašyk į AŽ savo maila wink.gif

ir as... ax.gif ax.gif

na kodel tokios aprime visos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2009 09 11, 18:56)
mergaites noreciau ND uzskaityta ideti i albumiuka bet prisijungimo neturiu?

prisijungima gausi kai visus ND atsiskaitysi 4u.gif
Atsakyti
Ievosius darkart aciu uz visa info,vakar skaiciau kol akis merktis pradejo blush2.gif

Melodi gera ideja ,pritariu visom keturiom thumbup.gif panos jeigu reikia pagalbos organizuojant sakykit ,webo kurime nekas is manes ,bet galeciau isversti tekstus is anglu kalbos rolleyes.gif nors retai parasau ,bet dalivauju blush2.gif

Baccardi ir as noreciau to action'o blush2.gif

ziuriu visai suletejo tema ,tai speju visi plepesiukai skype perejo ,retai kada prisedu bet priimktit ir mane blush2.gif mano vartotojas kerolii

Atsakyti
merginos gal apibendrinam tada - ND bus dviem savaitem, ane? pirmas ND - naturalios sviesos panaudojimas fotografuojant daiktus ( tik daiktus ar ir zmones? ). prasidetu nuo pirmadienio?
Atsakyti
Sveiki dedu savo pirmaji namu darba.
Fokusavimas.

1. user posted image

2. user posted image

3. user posted image
Atsakyti