Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Jurga @ 2009 09 11, 09:30)
dekui uz komentarus, pabandziau pasviesint pirmaja, kad nebutu tokie astrus seseliai:

Patinka man Tavo gatvės foto thumbup.gif
Atsakyti
kokius turit actionus glamurint odai? blush2.gif vakar su coffe shop glamur bandziau -ale ten labai nusviesina ir nebelieka nieko (o mazinant opacity irgi nepatiko g.gif na gal tai foto netiko g.gif ) -na jokios strukturos unsure.gif ka kitos naudojat? g.gif nes as su heeling tool paskui bandziau -tai gal ir nieko -tik zaidimas nemazas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 11 rugsėjo 2009 - 08:58
Sveikos 4u.gif

Patiko Jurgos miesto vaikai bigsmile.gif pataisytos geriau ziurisi.

Lioliukes pirmojoj fokusas ne vietoj g.gif O antrojoj blasko aplinka...
Atsakyti
Merginos, yra pasiulymas testi kazkada pirmuju pradziamoksliu pradeta bloga

Blogas kur galetumem testi ND tradicija, dalintis info ir pns. Reiktu tik nuspresti kas is musu galetu kazkiek paadministruoti, patvarkyti ta reikala 4u.gif As pati asmensikai tai nemoku to daryt, man blogai visokie ir kompiniai reikalai tai tamsokas miskas. Geriau butu kad keli zmones sutiktu to imtis. Yra norinciu? Darom balsavima ar pns?

Taip pat sukurtas gmailas kolkas dalintis dideliais failais, actionais ir t.t. fotografems@gmail.com, psw toks pat kaip musu albumo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 09 11, 09:25)

Blogas kur galetumem testi ND tradicija, dalintis info ir pns. Reiktu tik nuspresti kas is musu galetu kazkiek paadministruoti, patvarkyti ta reikala  4u.gif As pati asmensikai tai nemoku to daryt, man blogai visokie ir kompiniai reikalai tai tamsokas miskas. Geriau butu kad keli zmones sutiktu to imtis. Yra norinciu? Darom balsavima ar pns?

labai gera mintis, man labi patiko tas blogas. Ten viskas taip aiskiai ir paprastai. Ir ND ten patogu parodyt. Administruot blogo ir as nemokeciau blush2.gif , bet palaikau ideja.
Atsakyti
Jurga, thumbup.gif foto

lioliuke, pirmoje fokusas nušokęs, o antroje kažkokio kitokio kampo norėtųsi g.gif Kas ten ant žandukų blush2.gif gal alergija kokia? įdomu, nes maniškiui kitur tokie atsiranda, kiek įžiūriu foto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2009 09 11, 09:34)
keliu pora foto kudikis

Pirmoj fokusas neaisku kur, centruotai,antroj pirstai nukapoti, vezimas trukdo, kampas negeras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 09 11, 09:25)

Blogas kur galetumem testi ND tradicija, dalintis info ir pns. Reiktu tik nuspresti kas is musu galetu kazkiek paadministruoti, patvarkyti ta reikala  4u.gif As pati asmensikai tai nemoku to daryt, man blogai visokie ir kompiniai reikalai tai tamsokas miskas. Geriau butu kad keli zmones sutiktu to imtis. Yra norinciu? Darom balsavima ar pns?

Taip pat sukurtas gmailas kolkas dalintis dideliais failais, actionais ir t.t. fotografems@gmail.com, psw toks pat kaip musu albumo. 4u.gif

nu va -pagaliau kazkas parase summary thumbup.gif drinks_cheers.gif tongue.gif

beje, kaip ten rast, kur jus plepat? vakar vakare pasijungiau ta skaipa ir ka -nieko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 09 11, 11:38)
beje, kaip ten rast, kur jus plepat? vakar vakare pasijungiau ta skaipa ir ka -nieko lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nori, viešai matytųsi? lotuliukas.gif
Parašyk savo skype 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 09 11, 11:54)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
nori, viešai matytųsi?  lotuliukas.gif
Parašyk savo skype  4u.gif

man tai, zinok, absoliut nejuokinga cool.gif
Atsakyti
o kaip ši:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 09 11, 13:11)
man tai, zinok, absoliut nejuokinga cool.gif

man irgi reikia per skype kazkaip prisijungti prie jusu, bo atsiliksiu smile.gif
Papildyta:
p.s.

kodel nematau nd konkursinio maistas? blush2.gif gal ne ten uzklydau, gal psw pakeite?

jau matau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana4: 11 rugsėjo 2009 - 13:18