Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Will @ 2009 09 10, 10:31)

Nesuprantu kokie čia debatai dėl skype  blink.gif  Juk nėra taip, kad kelios susitarė ir ten plepa SLAPTA  doh.gif  Kas nori, tas jungiasi, kas nenori, nesijungia  unsure.gif

gal ir nori, bet nebespeja, cool.gif o abydna netekt daug info ir pan unsure.gif

QUOTE(kitten` @ 2009 09 10, 10:41)

aciu 4u.gif mokaus mokaus, ateity speju juoksiuos is tokiu savo kadru smile.gif

as tai nemoku vaiko fotkint -teigiu atvirai cool.gif unsure.gif doh.gif
Atsakyti
kitten`, o ten action'as gal koks blush2.gif

QUOTE(bonda @ 2009 09 10, 11:52)
gal ir nori, bet nebespeja,  cool.gif o abydna netekt daug info ir pan unsure.gif

daugumai laiko trūksta 4u.gif O šiaip, nemanau, kad DAUG netenki, nes ten daugiau OT ir šiaip ko skubiai reikia 4u.gif
Ir prisijungus nebūtina visko ištisai skaityt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 10, 11:47)
Matyt mano tokia stadija, nes man tas rūkas kaip tik limpa smile.gif aš specialiai j/b nuotraukas tokias darau "nurūkintas"  biggrin.gif

aha, matyt ir man ta stadija biggrin.gif
QUOTE(bonda @ 2009 09 10, 11:52)
as tai nemoku vaiko fotkint -teigiu atvirai cool.gif  unsure.gif  doh.gif

sunku sunku su jais, as laukiu kada paaugs, sakau gal tada priprasysiu papozuot, nes dabar tai beprasmiska.
QUOTE(Will @ 2009 09 10, 11:56)
kitten`, o ten action'as gal koks  blush2.gif

aha, cia is ashleys actionu bandziau pritaikyt kazka.
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 09 10, 05:16)
Labas rytas
gal tie zmogenai antram plane galetu bus labaiu isplauke.. bet labai patiko atspindys vaikiuko!  bigsmile.gif
dbr papasakok man kaip fotkinai? man prei juros nesigavo foto..  blush2.gif  verysad.gif

merginos, del skype, manau tikrai geriau jaigu plepam skype, o ne cia.. juk cia tema skirta foto ir ju kritikia, arba patarimams.. o jeigu reikia daug plepalu perskaityt, kai kurios laiko tikrai neturi.. o skype gali prisijungt visos..  4u.gif

aciu antajo ,butu gerai kad tie zmones nesimatyttu bet papludimys buvo uzgrustas doh.gif fotkinau pritupus pora metru atokiau ir saule uz nugaros, net nezinau kas dar rolleyes.gif

QUOTE(Melodi @ 2009 09 10, 06:20)
Aciu panos 4u.gif

Kerolli, pakankinau pakankinau as ta roze ir su raw ir su jpg, ir pavesy visikam ir net islaukiau kol saulyte kiek uzslinko, aukle mano jau sake eikit, gal jau, i darba veluojat hihihi.gif bet neturejau laiko normaliai apdirbinet tu fotkiu dar, tai tik 1 imeciau blush2.gif Ale ir nematau as dar, kuri ten grazi, kuri ne, man kaip sakiau, gele yra gele blush2.gif

Is taviskiu nzn ka kritikuot, abi patiko, technichkai thumbup.gif 

Zitlali ta nuoroda apziurejau....pirma mitis..."kur nuogybes?", antra "kame cia miaaanas?", trecia - "Ir as taip mokeciau..." lotuliukas.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(žmogiukas @ 2009 09 10, 08:27)
banali, bet man patinka

Fyfos biggrin.gif

user posted image

asmeniskai per melina net smelis papilkejes ,kompozicija nelabai rolleyes.gif
Atsakyti
jura Juodoji ir fyfos nelietuviskos biggrin.gif pabandysiu sviesint, kai vaikai apsiramins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kitten` @ 2009 09 10, 12:04)
aha, cia is ashleys actionu bandziau pritaikyt kazka.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 10, 11:47)
Matyt mano tokia stadija, nes man tas rūkas kaip tik limpa smile.gif aš specialiai j/b nuotraukas tokias darau "nurūkintas"  biggrin.gif

Stikline, o kaip tu jas nurukini? ax.gif
Atsakyti
kitten trumpa liudna istorija...

man norisi "skaidriu" spalvu is visu man gal pirma ir paskutine ,bet apie jas jau panos rase rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerolli: 10 rugsėjo 2009 - 11:54
QUOTE(Tiny @ 2009 09 10, 12:35)
Stikline, o kaip tu jas nurukini?  ax.gif

OJ, kai panosėj nėr PS sunku paaiškint biggrin.gif Berods su exposition, reikės pažiūrėt namie...
Atsakyti
QUOTE(kitten` @ 2009 09 10, 08:55)
foto tai labai wub.gif man dar patiko sis fotografas, kazkas is pazengusiu nuoroda buvo imete.

Oho, patiko galerija bigsmile.gif Patinka man jo stilius, velgi, gaila kad visi geri fotografai ne mano mieste verysad.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 09 10, 10:04)
Labas visoms,
Bonda, Inesas, kame problema?Nesuprantu, tiesiog nenorim teršt temos, kad ji liktų pasimokymams ir  kritikai, tai kur greičiausias bendravimas (ta prasme, greičiausia atsakymą galima gauti) ten ir paplepėjom, kad kažką reiktų pakeisti ir susiimti, pasimokyti.Man labai keista, kad nesijaučiat kažkaip pilnai čia stovinčios?
aš tiesą sakant temos be judviejų neįsivaizduoju...
Na vienu žodžiu mažiau asmeniškumų.
http://www.supermama...?...197764&st=0  čia Viktor Morozov tema, labai verta dėmesio ir paskaitymo. mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Bandziau ten skaityti pirmus psl, bet man ten per daug sudetingas tas nagrinejimas pasirode, iki galo nedaskaiciau. Aukstasis pilotazas man ten rolleyes.gif Bet siaip gera tema.

QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 10, 10:47)

O kaip tu jas "nurukini'?

kerolli- patiko pirmoji foto su berniuku, bet man sviesesnes gal noretusi (arba jau man cia liga su tom ryskiom ir sviesiom foto doh.gif )
kitten- spalva labai patiko, paskutine idomiausia, be tapacioj maziau vietos noretusi.

O tas "fyfas" gal jb bandyt daryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 10 rugsėjo 2009 - 12:01
sveikos mergaites,

priduodu namu darba.

user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
cia pazaidimas su vandens lasais

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lioliuke: 10 rugsėjo 2009 - 12:32
Lioliuke, ND man gerai 4u.gif

Lasiukai irgi patiko, pirmoj tik erdves truksta lasams, antroj nzn, man kompoziciskai nelabai, norisi arba kad zoles nesimatytu, arba kad pats obuoliukas ant zoles butu ir kazkaip sukomponuot, kad nesimatytu taip tiesiogiai kaip ant jo ta srove pila g.gif nzn, gal is laistytuvo kaip lietuti pilt gal reiketu g.gif
Atsakyti