Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kitten` @ 2009 09 10, 09:57)

speju spalvos nepatiks, o man kazko tokio norejosi  g.gif

butent spalvos ir patiko mirksiukas.gif bet daugiau tai so so ax.gif
Atsakyti
Kitten, man tai spalvos visai nieko, gal kiek neiprastos tik smile.gif Pirma faina, gal kiek desnes daugiau noretusi, o trecios tai pakirpciau biski apacios 4u.gif
Atsakyti
Siaip tos spalvos gal ir nieko, bet tas toks rukas man nelabai 4u.gif
Atsakyti
banali, bet man patinka

Fyfos biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 09 10, 10:27)
banali, bet man patinka

Fyfos biggrin.gif

gaila, ne nuogos blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

siaip tamsoka foto lyg g.gif
Atsakyti
Labas,

Nesuprantu kokie čia debatai dėl skype blink.gif Juk nėra taip, kad kelios susitarė ir ten plepa SLAPTA doh.gif Kas nori, tas jungiasi, kas nenori, nesijungia unsure.gif

QUOTE(kitten` @ 2009 09 10, 10:57)
speju spalvos nepatiks, o man kazko tokio norejosi  g.gif

man spalvos labiausiai patinka thumbup.gif

QUOTE(žmogiukas @ 2009 09 10, 11:27)

labai mėlyna g.gif o fyfos tamsokos
Atsakyti
eeee fyfos ir buvo juodos biggrin.gif o del tamsumo, as specialiai dejau tamsesne, man kazkaip mieliau ziurisi smile.gif

Bonda, nuogu nedrisau fotkint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 09 10, 11:04)
http://www.supermama...?...197764&st=0  čia Viktor Morozov tema, labai verta dėmesio ir paskaitymo.

skaiciau, man labai patiko thumbup.gif gaila, kad neteko sudalyvaut ir dabar kazko panasaus nera verysad.gif
QUOTE(Tiny @ 2009 09 10, 11:07)
Aha, spalvos man nea  4u.gif

Siaip labai patiko pirma  bigsmile.gif Antroje alkune nukirsta... negerai....  Trecia irgi faina, bet vaikiukas galetu buti zemiau 

Aciu 4u.gif Man asmeniskai antroje alkune nukirsta netrukdo, tik rankyte viena galejo but nuleista biggrin.gif O trecia reikes pabandyt pakarpyt.
QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 10, 11:12)
O man spalvos žinok patinka biggrin.gif tik kompozicija ne  pirmoj, antroj erdvės trūksta, o paskutinė gal labiausiai patiko...tik apačios per daug

Aciu 4u.gif Aha kompoziciskai ir man netobulai, bet va pirmojoj buvo gaila kaires kirpt, o treciojoj bandysim kazka keist rolleyes.gif
QUOTE(bonda @ 2009 09 10, 11:21)
butent spalvos ir patiko mirksiukas.gif bet daugiau tai so so

aciu 4u.gif mokaus mokaus, ateity speju juoksiuos is tokiu savo kadru smile.gif
QUOTE(Melodi @ 2009 09 10, 11:24)
Kitten, man tai spalvos visai nieko, gal kiek neiprastos tik  Pirma faina, gal kiek desnes daugiau noretusi, o trecios tai pakirpciau biski apacios 4u.gif

Aciu 4u.gif sutinku su viskuo.
QUOTE(Tiny @ 2009 09 10, 11:25)
Siaip tos spalvos gal ir nieko, bet tas toks rukas man nelabai 

bandziau pritaikyt ka turejau, to ruko galetu gal ir nebut, bet siaip man visai rezultatas patiko. tos nuotraukos man tokios liudnos kazkokios, norejosi nuotaika sustiprint blush2.gif

gal kiek tamsoka g.gif
Atsakyti
banali, bet man patinka

O gal rimtai pabandyk pašviesint...norėtųsi šviesesnės smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 09 10, 11:31)
man spalvos labiausiai patinka  thumbup.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kitten` @ 2009 09 10, 11:41)
bandziau pritaikyt ka turejau, to ruko galetu gal ir nebut, bet siaip man visai rezultatas patiko. tos nuotraukos man tokios liudnos kazkokios, norejosi nuotaika sustiprint  blush2.gif 

Matyt mano tokia stadija, nes man tas rūkas kaip tik limpa smile.gif aš specialiai j/b nuotraukas tokias darau "nurūkintas" biggrin.gif
Atsakyti
O i kokia jura tos fyfos brenda? labai melyna wub.gif Tik jau nesakykit, kad Baltijos, nes ta sysalu spalva fotkese taip nesiziuri lotuliukas.gif
Atsakyti