Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Gaurė @ 2009 09 09, 16:03)
Senukas Konica Minolta Dimage Z2  ax.gif

Aisku.As uzskaitau tavo fokusavimo i tris daiktus ND mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 09 10, 09:02)

Gal ir ne visai gerai gaunasi. Ale, kad kitaip nejuda reikalai pas mus  smile.gif Skype greiciau tie apsitarimai vyksta  ax.gif

tai jus ne skaipe, o cia tarkites doh.gif nu amn niekaip nedaeina, kame tas skaipas geriau doh.gif sorry unsure.gif tai tada cia temos nereik unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 09 10, 10:05)
tai jus ne skaipe, o cia tarkites doh.gif nu amn niekaip nedaeina, kame tas skaipas geriau doh.gif sorry unsure.gif tai tada cia temos nereik unsure.gif

Nu tai tariames mirksiukas.gif Gi Ievosius pateike grupeles cia dalyvaujanciu nariu sprendima, o jus galit uzgincyt ji mirksiukas.gif Kad ir kitoje SM temoje. Nematau problemos tame tikrai. As asmeniskai, jeigu pati nesiimu iniciatyvos del ND, tai sutinku su daugumos nuomone ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 10 rugsėjo 2009 - 09:25
QUOTE(bonda @ 2009 09 10, 09:05)

Geriau gal tylim mes Bondas uzpaklaius surauke,nes tos grupeles per skype dar nuspres,kad mus ismesti is temos reikia.Ka darysim tada lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 09 10, 10:16)
Geriau gal tylim mes Bondas uzpaklaius surauke,nes tos grupeles per skype dar nuspres,kad mus ismesti is temos reikia.Ka darysim tada lotuliukas.gif

Nu baigiam nesamones, gyvenam draugiskai 4u.gif

Bonda, inesaS, sakykit kas jusu netenkina? ND tema? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 09 10, 09:40)
Stikline, ten tai fainai fotkina thumbup.gif tema gi jo buvo cia apie menine fotografija, jie abu su zmona lyg uzsiima mirksiukas.gif

Aga. Atsimenu, kad buvo, alia tada dar jaučiausi nepribrendusi ją skaityt hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 09 10, 10:02)
Pamirsau visai parasyt  blush2.gif Tokios paprastos, bet mielos akiai tavo paskutines nuotraukos  4u.gif

aciu 4u.gif

trumpa liudna istorija...

user posted image

user posted image

user posted image

speju spalvos nepatiks, o man kazko tokio norejosi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitten`: 10 rugsėjo 2009 - 10:04
QUOTE(Tiny @ 2009 09 10, 09:22)

Bonda, inesaS, sakykit kas jusu netenkina? ND tema?  4u.gif

Pirmiausia, tai as visai nepykstu (jau mane supykdyt sudetingas variantas tongue.gif ), tik isreiskiau sioki toki nepasitenkinima, kad kazkur kazkas kazka kalba, nutaria, o kai kas nieko nezino ir nesupranta mirksiukas.gif o noretus but v kurse diela mirksiukas.gif
o antro -jau ir neebzinau, ka pasakyt lotuliukas.gif ai, kad man ND is principo nesvarbu koks mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas visoms,
Bonda, Inesas, kame problema?Nesuprantu, tiesiog nenorim teršt temos, kad ji liktų pasimokymams ir kritikai, tai kur greičiausias bendravimas (ta prasme, greičiausia atsakymą galima gauti) ten ir paplepėjom, kad kažką reiktų pakeisti ir susiimti, pasimokyti.Man labai keista, kad nesijaučiat kažkaip pilnai čia stovinčios?
aš tiesą sakant temos be judviejų neįsivaizduoju...
Na vienu žodžiu mažiau asmeniškumų.
http://www.supermama...?...197764&st=0 čia Viktor Morozov tema, labai verta dėmesio ir paskaitymo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kitten` @ 2009 09 10, 10:57)
aciu 4u.gif
speju spalvos nepatiks, o man kazko tokio norejosi  g.gif

Aha, spalvos man nea 4u.gif

Siaip labai patiko pirma bigsmile.gif Antroje alkune nukirsta... negerai.... smile.gif Trecia irgi faina, bet vaikiukas galetu buti zemiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kitten` @ 2009 09 10, 10:57)
aciu 4u.gif

speju spalvos nepatiks, o man kazko tokio norejosi  g.gif

O man spalvos žinok patinka biggrin.gif tik kompozicija ne smile.gif pirmoj, antroj erdvės trūksta, o paskutinė gal labiausiai patiko...tik apačios per daug smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 10 rugsėjo 2009 - 10:13
as irgi nieko nesuprantu kas ten skype vyksta, nes dar anos temos neperskaiciau, ale jei ka, neismeskit ir manes biggrin.gif
Atsakyti