Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 09, 22:09)

doh.gif ieskau ieskau kur ten aktai kokia...ir psssss lotuliukas.gif

o kur tavo fotosesijos kadrai kur rubus nuomavotes is LKS?

Melodi, patinka abi foto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2009 09 09, 23:19)
saziningai perziurejau visas nuotraukas. nesupratau cia visoms nepatiko? tipo nekokios? nes man jos labai net patiko, yra aishku tokiu visishkas sh, bet ish esmes man patiko.

Ne viena čia esanti nufotkintų žymiai geriau ir, bent kol kas lotuliukas.gif , nemokamai 4u.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 09, 23:29)
O šiaip tai aš pastaruoju metu pasižiūriu vis čia http://menine-foto.blogspot.com/  man tai labai  wub.gif

Man pavartyti irgi patinka ax.gif Bet tik pavartyti blush2.gif

Melodi, man abi fainos, pirmoje labai patinka lašiukai thumbup.gif
Atsakyti
Man is paskutines nuorodos, nevisos patiko, per daug kaikur "fantastikos" (netikra)

bet labai patiko trash the dress galu gale jau ir i LT atejo bais noriu savo sunke taip "sunaikinti"
Atsakyti
pabegot visos i skype unsure.gif ka as dabar skaitinesiu blush2.gif

Zitlali su savo sedevrais nepasirodo g.gif fotosesija su kokteiliais nuotaikinga visapusiskai su dvasia thumbup.gif nors tavo visos geros irnesakyk.gif

Stikline voratinkliai 2 bigsmile.gif man tavo spalvu pojutis nerealus bigsmile.gif

Bonda voratinklis pievoje thumbup.gif ineset jus rudeninio kvapo i foruma rolleyes.gif

Tiny man be grudo grazesne ,spejau pamatyt nors ir paslepei tongue.gif

Padange emocija labai miela wub.gif bet kompozicija .... g.gif

Ievukis gelyte isplaikus ir padege lapeliai, man ne ax.gif antrai truksta pagrindinio objekto ,gal voriuko g.gif rolleyes.gif

Papildyta:

Kitten medetka patiko spalvos ir tas svitejimas ziedo suteikia kazko g.gif

Melodi reikejo ta roze labiau pakankinti skirtingais rakursais ,nes man tie lasiukai visai idomus rolleyes.gif antra centravimas man betrukdo,bet ji man neisbaigta g.gif

dabar mane galit musti blush2.gif ,senai ka rodziau nes nieko gero neturiu ,bet kad neisbrauktumete is mokiniu saraso kritikai ax.gif

jura pasieke mane ...
user posted image

is portretu kazka sakei ?

user posted image

ryt pameginiu J/B variantus g.gif

labanakt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerolli: 10 rugsėjo 2009 - 01:33
Labas, rytas 4u.gif

Nelabai turiu laiko issamiau pakritikuoti, parasysiu tik, kad patiko man ir Melodi ir Kerolli kadrai bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas

QUOTE(kerolli @ 2009 09 10, 01:33)
dabar mane galit musti  blush2.gif ,senai ka rodziau nes nieko gero neturiu ,bet kad neisbrauktumete is mokiniu saraso kritikai  ax.gif

jura pasieke mane ...
user posted image

gal tie zmogenai antram plane galetu bus labaiu isplauke.. bet labai patiko atspindys vaikiuko! bigsmile.gif
dbr papasakok man kaip fotkinai? man prei juros nesigavo foto.. blush2.gif verysad.gif

merginos, del skype, manau tikrai geriau jaigu plepam skype, o ne cia.. juk cia tema skirta foto ir ju kritikia, arba patarimams.. o jeigu reikia daug plepalu perskaityt, kai kurios laiko tikrai neturi.. o skype gali prisijungt visos.. 4u.gif
Atsakyti
Aciu panos 4u.gif

Kerolli, pakankinau pakankinau as ta roze ir su raw ir su jpg, ir pavesy visikam ir net islaukiau kol saulyte kiek uzslinko, aukle mano jau sake eikit, gal jau, i darba veluojat hihihi.gif bet neturejau laiko normaliai apdirbinet tu fotkiu dar, tai tik 1 imeciau blush2.gif Ale ir nematau as dar, kuri ten grazi, kuri ne, man kaip sakiau, gele yra gele blush2.gif

Is taviskiu nzn ka kritikuot, abi patiko, technichkai thumbup.gif

Zitlali ta nuoroda apziurejau....pirma mitis..."kur nuogybes?", antra "kame cia miaaanas?", trecia - "Ir as taip mokeciau..." lotuliukas.gif
Atsakyti
dekui 4u.gif netobulas tas voratinklis -ale tureciau padaryt geriau dar siemet..gal blush2.gif tongue.gif

QUOTE(kitten` @ 2009 09 09, 19:04)

Nieko unikalaus, bet man visai mielai ziurisi ax.gif Truputis gelyciu.

man pirmoj fonas nerealus gavos thumbup.gif

QUOTE(Pelenė. @ 2009 09 09, 19:45)
ich, nepradek nervintis, viskas normaliai  biggrin.gif gi nebutina ten rasinet visa diena tam skype, ir tu ir bonda galit pasijungima turet ir kai turit laiko ir noro jungtis i plepesius  4u.gif rasykit savo skype  smile.gif

zinok, man skaipas nedraugas, labai retai naudojamas, kai dirbu -namie kompo stengiuos net nejungt siokiom dienom,nes jau jauciu, kad akys pariena... - o cia jaustis kaip is medzio iskritusiai -tikrai nera malonu blush2.gif ir tarias kazkas... bet nevisos - tai man cia irgi nesamone... galit pykt, galit nepykt -bet as irgi narys sito skyriaus blush2.gif ax.gif ir ne as viena tokia cool.gif

QUOTE(Melodi @ 2009 09 09, 21:57)

pirma visai nieko mirksiukas.gif antra dar geriau mirksiukas.gif
Papildyta:
P.S. as ten nei piktai, nei ka mirksiukas.gif tik nuomone issakiau 4u.gif nevisis tikria sugeba lakstyt per deismt vietu unsure.gif as jau net albume simtas metu nebuvau doh.gif

Zitka, nuorodele lotuliukas.gif pasitikejima daugeliui pakele thumbup.gif

Stikline, ten tai fainai fotkina thumbup.gif tema gi jo buvo cia apie menine fotografija, jie abu su zmona lyg uzsiima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 09 10, 08:40)
zinok, man skaipas nedraugas, labai retai naudojamas, kai dirbu -namie kompo stengiuos net nejungt siokiom dienom,nes jau jauciu, kad akys pariena... - o cia jaustis kaip is medzio iskritusiai -tikrai nera malonu blush2.gif ir tarias kazkas... bet nevisos - tai man cia irgi nesamone... galit pykt, galit nepykt -bet as irgi narys sito skyriaus blush2.gif  ax.gif ir ne as viena tokia cool.gif

drinks_cheers.gif 100% pritariu Bondai.Kazkaip keistai cia gaunasi su tuo skype.Gi ir plepesiu tema yra,nelabai suprantu.Ar cia visos per skype bendraujat?Del ND tai taip ir nesupratau kokia ten taryba sprendzia ir kodel butent ne sitam skyriuje o per ten. unsure.gif Kodel cia dabar taip vyksta? unsure.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz komentarus 4u.gif Zinau, kad nieko stebinancio, bet va idomiau tema vartyt, kai nuotrauku daugiau tongue.gif
QUOTE(liamuna @ 2009 09 09, 22:15)
labiausiai su varliuku patiko, nors ju nemegstu  tongue.gif

aha, as irgi varliu nemegeja, sis varliukas buvo puse mazojo pirstuko dydzio, bet kol isdrisau i rankas paimt, pusvalandis praejo ir fotikas issikrove doh.gif
QUOTE(Melodi @ 2009 09 09, 22:57)
As ir i gamtos tema bigsmile.gif

abi patiko thumbup.gif nors rozes gal net labiau patiko nei uogytes 4u.gif
QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 09, 23:29)
O šiaip tai aš pastaruoju metu pasižiūriu vis čia http://menine-foto.blogspot.com/  man tai labai  wub.gif

foto tai labai wub.gif man dar patiko sis fotografas, kazkas is pazengusiu nuoroda buvo imete.
QUOTE(kerolli @ 2009 09 10, 02:33)
jura pasieke mane ...

is portretu  kazka sakei ?

abieju spalvos labai grazios. bet pirmojoj kirpciau kiek virsaus, o antrojoj israiska nelabai patinka blush2.gif
QUOTE(Melodi @ 2009 09 10, 09:20)
Zitlali ta nuoroda apziurejau....pirma mitis..."kur nuogybes?", antra "kame cia miaaanas?", trecia - "Ir as taip mokeciau..." lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 09 10, 09:40)
Stikline, ten tai fainai fotkina thumbup.gif tema gi jo buvo cia apie menine fotografija, jie abu su zmona lyg uzsiima mirksiukas.gif

Tai jis cia SM siulo savo paslaugas mirksiukas.gif Pazistami pas ji fotosesija dare. Liko labai patenkinti. Patinka man irgi ju nuotraukos, turi savo stiliuka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kitten` @ 2009 09 10, 09:55)
Aciu visoms uz komentarus 4u.gif Zinau, kad nieko stebinancio, bet va idomiau tema vartyt, kai nuotrauku daugiau tongue.gif

Pamirsau visai parasyt blush2.gif Tokios paprastos, bet mielos akiai tavo paskutines nuotraukos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(inesaS @ 2009 09 10, 09:51)
drinks_cheers.gif 100% pritariu Bondai.Kazkaip keistai cia gaunasi su tuo skype.Gi ir plepesiu tema yra,nelabai suprantu.Ar cia visos per skype bendraujat?Del ND tai taip ir nesupratau kokia ten taryba sprendzia ir kodel butent ne sitam skyriuje o per ten. unsure.gif Kodel cia dabar taip vyksta? unsure.gif

Gal ir ne visai gerai gaunasi. Ale, kad kitaip nejuda reikalai pas mus smile.gif Skype greiciau tie apsitarimai vyksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 09 10, 09:00)
Tai jis cia SM siulo savo paslaugas  mirksiukas.gif Pazistami pas ji fotosesija dare. Liko labai patenkinti. Patinka man irgi ju nuotraukos, turi savo stiliuka  smile.gif

mes su jo zmona bendraudavom bendraamziuose ir dar kai nestukes buvom mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti