Įkraunama...
Įkraunama...

Paramos akcijos ligoniukams

Jai 5 , 6 dalyvau2iau . Gal po 18 val . Man tiktu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tara @ 2006 03 31, 18:52)
Kas dalyvausite onkologinio sk. ligoniukų lankyme? Dar nenusprendėm kurią dieną (balandžio 5 ar 6) ir kurią val. Ar geriau popiet nuo 15-16 val., ar vakare nuo 18 val. Viskas priklausys nuo dalyvaujančiųjų pageidavimų biggrin.gif

Galeciau ir as prisijungti tongue.gif ,galiu prisijungti finansiskai ar ko reikia nupirkt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(marinulia @ 2006 04 01, 13:19)
Galeciau ir as prisijungti tongue.gif ,galiu prisijungti finansiskai ar ko reikia nupirkt 4u.gif

Del laiko man taipat geriau po 18 wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tai visų nuomonė sutampa, kad geriau nuo 18 val. Dabar tarsimės su skyrium, kurią dieną mus priims.

Marinulia, malonu, kad prisidedi. O pagalbos šiek tiek reikia ir finansinės, ir rankų, dalinančių dovanas, ir šypsenų, dalinančių šilumą.
Atsakyti
QUOTE(Tara @ 2006 04 02, 19:16)
Tai visų nuomonė sutampa, kad geriau nuo 18 val. Dabar tarsimės su skyrium, kurią dieną mus priims.

Marinulia, malonu, kad prisidedi. O pagalbos šiek tiek reikia ir finansinės, ir rankų, dalinančių dovanas, ir šypsenų, dalinančių šilumą.

Aciu Tara su didieliu malonumu padesiu ir prisidesiu 4u.gif mirksiukas.gif Ryt is ryto nueisiu i banka i pervesiu pinigeliu thumbup.gif
Atsakyti
Dėl ligoniukų lankymo sutarta balandžio 6d. (ketvirtadienį) po 18 val. Kviečiame visus norinčius dalyvauti rinktis Santariškėse prie Pediatrijos klinikos centrinio įėjimo 18-18.15 val.
Atsakyti
Aš prisijungsiu 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Jei dar ne per vėlu, aš irgi prisijungčiau smile.gif
Atsakyti
Drasiai niekada nepervelu smile.gif
Atsakyti
Aplankėm onkologinio sk. ligoniukus, dalyvavo Renax, Happymother, Ziuzia, Renata555, La luna ir aš. Vaikų reakcijos skirtingos: vieni nustebę nesuprato, kas čia vyksta, kiti (ypač mažieji) džiaugėsi dovanomis, vyresnieji buvo taip išsiilgę bendravimo, kad galėjom ištisas valandas kalbėtis. Vienos mergytės iš izoliatoriaus mama net paprašė autografo, ir mainais į mūsų dovanas padovanojo megstą vištytę Velykiniam stalui.
Kad ir kaip džiugintų dovanos (nuvežėme knygas, dėliones, žaidimus, vaikų pieštus atvirukus, jogurtus), labiausiai jiems reikalingas bendravimas, palaikymas. Tiek vaikams, tiek mamoms.
Atsakyti
Nežinau kaip kitoms, bet šis apsilankymas pas onkologinio ligoniukus mane kažkaip "užkabino": nuo pat sugrįžimo galvoju, kaip juos vėl aplankyt... smile.gif
Atsakyti
Mane tai kiekvienas apsilankymas pas juos "kabina" mirksiukas.gif
Atsakyti
Man labai gaila ir gieda blush2.gif blush2.gif blush2.gif kad prisizadejau ir negalejau nuvikti verysad.gif Labai norejau padet ir aplankit vaikucius 4u.gif ,tik niekaip negalejau isvikti,nes neplanuotai atvaziavo gimines is vokietijos!Neisivaizduoju kiek jus dziaugsmo atneset ten visiem:vaikams,tevams! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Jus tikros saunuoles!!! thumbup.gif
Atsakyti