Gruodžio 10 d. planuojamas apsilankymas silpnaregių ugdymo centre Kalėdų proga. Aplankysim našlaičius ikimokyklinukus. Esmė ne dovanos, bet buvimas kartu. Kviečiu norinčius prisijungti
Mielai lankysiu šiuos vaikus, Tara. Ir mano sūnus 9-nerių labai prašosi kartu. Sako noriu pas Martyną, kurio piešinukas namuose. Kaip manai, gal tegu eina? Labai bendrauti nori.
Kviečiu jungtis mamytes, vaikučiai tikrai Jūsų laukia ir aišku dovanėlių.
QUOTE(Ženščina @ 2005 11 25, 12:15)
Mielai lankysiu šiuos vaikus, Tara. Ir mano sūnus 9-nerių labai prašosi kartu. Sako noriu pas Martyną, kurio piešinukas namuose. Kaip manai, gal tegu eina? Labai bendrauti nori.
Manau, bus gražu jei nueis ir mūsų vaikai, įteiks dovenėles ar tiesiog pabendraus.
Paklausiu vedėjos, ką ji mano, bet neturėtų būti kliūčių.
O dėl dovanu, pagalvojau, gal nupirkti kaukes vaikams (žvėrelių ir pan), juk bus pas juos karnavalas, galės pasipuošt... Truputi kvaila mintis
Kaukės-labai gera mintis, manau. Kaip tik į temą, juk Kalėdos, Nauji Metai, turės laiko vaikai džiaugtis. Aš už kaukes. Manyčiau kaukės+saldumynai.
Manau, kad kaukiu reiketu paieshkoti, kad butu malonios liesti Juk jie didele dalimi su aplinka pazhindinasi pirshteliais
Šiandien sužinojau, kad kaukes-kostiumus jie turi, trūksta tik poros kostiumų - katino ir šuns. Matyt teks galvot kažką kito. Gal paimt kalėdines kepures, sumažint...
Rytoj važiuosim pirkt žaislų.
Kada jums šeštadienį patogiau lankyt vaikus: ryte nuo 10 val at po pietų nuo 16 val.?
Rytoj važiuosim pirkt žaislų.
Kada jums šeštadienį patogiau lankyt vaikus: ryte nuo 10 val at po pietų nuo 16 val.?
Man tai ryte patogiau .
Informacija "Rugutes" puslapyje:
"Gruodžio 8 dieną, 20 val., kino centre Coca - Cola Plaza" bus rodomas režisieriaus Arūno Matelio filmas Prieš parskrendant į žemę". Tik vienas seansas!
Prieš parskrendant į žemę" - tai lyriška ir asketiška esė apie piktybinėmis ligomis sergančius vaikus, artimųjų buvimą šalia jų. Tarptautiniame Leipcigo kino festivalyje filmas pelnė Auksinio Balandžio" apdovanojimą. Buvo nominuotas prestižinės Europos kino akademijos apdovanojimui Geriausias 2005 metų Europos dokumentinis filmas. Filmas įtrauktas į Amsterdamo dokumentinio kino festivalio konkursinę programą Sidabrinis Vilkas".
Arūnas Matelis, filmo autorius:
-"Kiekvienas, kuris pradeda savo kelionę šioje ligoninėje, pradeda nuo čia ir taip pat. Pirmas patikrinimas, laukimas, dokumentų segtuvas ir kelionė į trečiąjį aukštą. Pradžioje, nesąmoningai ar sąmoningai, beveik visi bando išvengti šio skyriaus trečiajame aukšte, paklysdami painiuose koridoriuose ar net paspausdami ne tą lifto mygtuką..."
Filme susitiksite su Jums artimais Mantuku, Ryčiu, Juliumi, Edgaru ir kitais vaikais -Andriumi, Paula, Martynu, Deimantu, Pranu."
Gal kam bus idomu ir noresite nueiti.
"Gruodžio 8 dieną, 20 val., kino centre Coca - Cola Plaza" bus rodomas režisieriaus Arūno Matelio filmas Prieš parskrendant į žemę". Tik vienas seansas!
Prieš parskrendant į žemę" - tai lyriška ir asketiška esė apie piktybinėmis ligomis sergančius vaikus, artimųjų buvimą šalia jų. Tarptautiniame Leipcigo kino festivalyje filmas pelnė Auksinio Balandžio" apdovanojimą. Buvo nominuotas prestižinės Europos kino akademijos apdovanojimui Geriausias 2005 metų Europos dokumentinis filmas. Filmas įtrauktas į Amsterdamo dokumentinio kino festivalio konkursinę programą Sidabrinis Vilkas".
Arūnas Matelis, filmo autorius:
-"Kiekvienas, kuris pradeda savo kelionę šioje ligoninėje, pradeda nuo čia ir taip pat. Pirmas patikrinimas, laukimas, dokumentų segtuvas ir kelionė į trečiąjį aukštą. Pradžioje, nesąmoningai ar sąmoningai, beveik visi bando išvengti šio skyriaus trečiajame aukšte, paklysdami painiuose koridoriuose ar net paspausdami ne tą lifto mygtuką..."
Filme susitiksite su Jums artimais Mantuku, Ryčiu, Juliumi, Edgaru ir kitais vaikais -Andriumi, Paula, Martynu, Deimantu, Pranu."
Gal kam bus idomu ir noresite nueiti.
Pasitikslinau informaciją kino teatre. Seansas ne 20.00, o 19.45
QUOTE(happymother @ 2005 12 06, 08:06)
Man tai ryte patogiau .
Man irgi rye patogiau 10 val.
Gal susirasom kas vaziuo 10 val suprantu happymother ,Ženščina kas dar bus ?
Jei visoms tinka rytoj 10 val. tai vėl renkamės prie Norfos parduotuvės.