Kitą savaitę jau galėsim aplankyti silpnaregius. Ar ketvirtadienį 18.00 val tiks?
Pirmajai akcijai jau viskas paruošta: ketvirtadienį (spalio 20 d.) 18 val. mūsų lauks Ateities g. 44. Renkamės prie Norfos (priešais Mandariną) automobilių aikštelėje. Kas eisit, paimkit saldumynų vaikams
Man tinka 18 val. ketvirtadieni, prie NORFOS automobilių stovėjimo aikštelės. Būsiu su saldumynų maišu:)
aš pasistengsiu būt irgi su saldumynais
Gal reikia ligoniukams maišiuko rūbelių (2-3 m.) ir poko sauskelnių (+16 kg)? O gal remtinoms šeimoms? Žodžiu, nuspręskite kam, bet atlaisvinkit man spintą
QUOTE(nikute @ 2005 10 17, 13:01)
Gal reikia ligoniukams maišiuko rūbelių (2-3 m.) ir poko sauskelnių (+16 kg)? O gal remtinoms šeimoms? Žodžiu, nuspręskite kam, bet atlaisvinkit man spintą
Padalinsim ir ligoniukams, ir remtinoms šeimoms. Ačiū.
Tik dabar viską perskaičiau.. Ačiū už išsamią informaciją. Dalyvausim
Labai apgailestauju, mamytes, bet negalesiu ateiti Darbai uzhsmauge, kas vakara iki velumos darbe
Ateisiu, bet galiu kelias minutes vėluoti Labai ilgai pabūti negalėsiu, bet labai noriu dalyvauti, tai vis vien einu
Aplankėm silpnaregius, nuvežėm sauskelnių ir vitaminų (kaip ir buvo planuota už 300 Lt). Lankiusios mamos dar ir saldumynų pripirko. Manau, kad nuo šiol vaikai mūsų lauks, nes ne dažnai tokios geros "tetos" ateina
Vadinasi, teks nueit dažniau
Ačiū Tarai už suorganizavimą
Man patiko vaikai :superNors vaikiukai ir su negalia, bet beveik visi labai guvūs..gal tik ta mergytė Marija Glorija kiek nedrąsesnė buvo ir aišku Deimantė bei kita mergytė , kuri su Deimante kartu grupėje..Aistė?? (jetau, jau ir spėjau susimaišyt )
O kaip tos Deimantės buvo gaila..vargšas vaikiukas linguoja, kimba į ranką, bando judėt, rodos lyg ir bando kažką pasakyt, bet juk sakė, kad ji labai stipraus protinio atsilikimo, ne tik nematanti..nesupranta kas ir ką jai kalba
Dabar jau aš maždaug žinočiau ką nunešt, kokių žaisliukų ir pan. O šiaip vaikai, kas jiems benutiktų išlieka vaikais..smalsūs, žingeidūs, norintys bendrauti, mėgstantys saldumynus ir laukiantys kol juos aplankys
Ačiū Tarai už suorganizavimą
Man patiko vaikai :superNors vaikiukai ir su negalia, bet beveik visi labai guvūs..gal tik ta mergytė Marija Glorija kiek nedrąsesnė buvo ir aišku Deimantė bei kita mergytė , kuri su Deimante kartu grupėje..Aistė?? (jetau, jau ir spėjau susimaišyt )
O kaip tos Deimantės buvo gaila..vargšas vaikiukas linguoja, kimba į ranką, bando judėt, rodos lyg ir bando kažką pasakyt, bet juk sakė, kad ji labai stipraus protinio atsilikimo, ne tik nematanti..nesupranta kas ir ką jai kalba
Dabar jau aš maždaug žinočiau ką nunešt, kokių žaisliukų ir pan. O šiaip vaikai, kas jiems benutiktų išlieka vaikais..smalsūs, žingeidūs, norintys bendrauti, mėgstantys saldumynus ir laukiantys kol juos aplankys
Gaila, kad nepavyko nueiti kartu su jumis .
kokios jus visos saunuoles.
kokios jus visos saunuoles.