Įkraunama...
Įkraunama...

Paramos akcijos ligoniukams

Kitą savaitę jau galėsim aplankyti silpnaregius. Ar ketvirtadienį 18.00 val tiks?
Atsakyti
Pirmajai akcijai jau viskas paruošta: ketvirtadienį (spalio 20 d.) 18 val. mūsų lauks Ateities g. 44. Renkamės prie Norfos (priešais Mandariną) automobilių aikštelėje. Kas eisit, paimkit saldumynų vaikams mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tinka 18 val. ketvirtadieni, prie NORFOS automobilių stovėjimo aikštelės. Būsiu su saldumynų maišu:)
Atsakyti

aš pasistengsiu būt irgi su saldumynais
Atsakyti
Gal reikia ligoniukams maišiuko rūbelių (2-3 m.) ir poko sauskelnių (+16 kg)? O gal remtinoms šeimoms? Žodžiu, nuspręskite kam, bet atlaisvinkit man spintą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nikute @ 2005 10 17, 13:01)
Gal reikia ligoniukams maišiuko rūbelių (2-3 m.) ir poko sauskelnių (+16 kg)? O gal remtinoms šeimoms? Žodžiu, nuspręskite kam, bet atlaisvinkit man spintą smile.gif

Padalinsim ir ligoniukams, ir remtinoms šeimoms. Ačiū.
Atsakyti
Tik dabar viską perskaičiau.. Ačiū už išsamią informaciją. Dalyvausim smile.gif
Atsakyti
Labai apgailestauju, mamytes, bet negalesiu ateiti sad.gif Darbai uzhsmauge, kas vakara iki velumos darbe cry.gif
Atsakyti
Ateisiu, bet galiu kelias minutes vėluoti smile.gif Labai ilgai pabūti negalėsiu, bet labai noriu dalyvauti, tai vis vien einu 4u.gif
Atsakyti
Aplankėm silpnaregius, nuvežėm sauskelnių ir vitaminų (kaip ir buvo planuota už 300 Lt). Lankiusios mamos dar ir saldumynų pripirko. Manau, kad nuo šiol vaikai mūsų lauks, nes ne dažnai tokios geros "tetos" ateina smile.gif
Atsakyti
Vadinasi, teks nueit dažniau smile.gif

Ačiū Tarai už suorganizavimą 4u.gif

Man patiko vaikai :superNors vaikiukai ir su negalia, bet beveik visi labai guvūs..gal tik ta mergytė Marija Glorija kiek nedrąsesnė buvo ir aišku Deimantė bei kita mergytė , kuri su Deimante kartu grupėje..Aistė?? (jetau, jau ir spėjau susimaišyt blush2.gif )
O kaip tos Deimantės buvo gaila..vargšas vaikiukas linguoja, kimba į ranką, bando judėt, rodos lyg ir bando kažką pasakyt, bet juk sakė, kad ji labai stipraus protinio atsilikimo, ne tik nematanti..nesupranta kas ir ką jai kalba cry.gif
Dabar jau aš maždaug žinočiau ką nunešt, kokių žaisliukų ir pan. ax.gif O šiaip vaikai, kas jiems benutiktų išlieka vaikais..smalsūs, žingeidūs, norintys bendrauti, mėgstantys saldumynus ir laukiantys kol juos aplankys mirksiukas.gif
Atsakyti
Gaila, kad nepavyko nueiti kartu su jumis cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif .

kokios jus visos saunuoles.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happymother: 20 spalio 2005 - 22:44