Įkraunama...
Įkraunama...

Paramos akcijos ligoniukams

QUOTE(*Rita* @ 2007 10 22, 18:38)
keistas klausimas. O kodėl vaikai gyvena vaikų namuose?
Tiesiog šiai mergytei dievas nepagailėjo dvigubai - ir sunkios ligos ir vienatvės...

Nesupratau atsakymo.
Tai ar ši mergytė turi šeimą? Ar ji iš vaikų namų? Niekur aukščiau neradau parašyta apie tai, tik kad mama jos nelanko.
Parašykit prašom aiškiau.
Atsakyti
Kas čia neaiškaus?
Mergaitė "turi" mamą, kuriai ji nereikalinga
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 10 22, 19:55)
Kas čia neaiškaus?

Supratau , ačiū už atsakymą. Atsiprašau , už nepatogų klausimą. blush2.gif blush2.gif . Aš tiesiog norėjau sužinot. Atleiskit už smalsumą. doh.gif . Gaila, dėl mergaitės. Bet gal ką nors galima padaryti dėl tos mergaitės.
Atsakyti
QUOTE(linuke @ 2007 10 22, 17:12)
Nesupratau atsakymo.
Tai ar ši mergytė turi šeimą? Ar ji iš vaikų namų? Niekur aukščiau neradau parašyta apie tai, tik kad mama jos nelanko.
Parašykit prašom aiškiau.

Kol kas nei viena gydymo institucija dar neisrado gimimo be mamos , mama ji turi aisku , bet mamos nera siuo metu salia ir ji ten bus viena ilga laika . Nesiruosiu moralizuot ar gilintis kodel , bet siuo atveju padet vaikui istvert si sunku jo gyvenimo tarpsni ( kadangi pagalba skirta vaikui ir tik vaikui , giliai nusispjaut kur ta motkele ir kodel ji tokia ) , gyvenime jau taip yra .
O vaikas nuostabus bendraujantis , siltas , kaip Ziuze ir sake ir as apie tai rasiau pagalba tikrai nebus padevetu rubu rinkimas globaliskai ar maisto ruosimas istisai nes poreikiu mes nezinom ir ten tikrai gerai maitina , bet galim nupirkt jogurtuku , kokio geriamo ar dar ko reikes pries tai atsiklause personalo . Vaisius reik nuplykiti ( aisku patarciau bananus nes jie dar ir nusilupa ) aisku viskas turi but suderinta ir sustyguota , ivertinti savo medicinine bukle ( slogos , ligu paumejimas , ligos seimoje tuo metu nes virusas dar nepasireiskes gali but )
Tikiuosi supratote .
Atsakyti
sveikos, palaikau jūsų akciją, tik deje daugiau morališkai verysad.gif .
norėjau prisidėti savo rankdarbiais, tačiau šį kartą nesigavo, tikiuosi nepamiršite manęs ir kitą kartą blush2.gif .

susirgom abi su dukryte, tad gydomės namie.

sėkmės jums mamos, darant šventus darbus 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2007 10 23, 06:29)
sveikos, palaikau jūsų akciją, tik deje daugiau morališkai verysad.gif .
norėjau prisidėti savo rankdarbiais, tačiau šį kartą nesigavo, tikiuosi nepamiršite manęs ir kitą kartą blush2.gif .

susirgom abi su dukryte, tad gydomės namie.

sėkmės jums mamos, darant šventus darbus 4u.gif

Taip Ruste tu norejei bet galimybes neleido , o va Julieta galejo tik gaila noro nebuvo , o gal pinigu uz tai reikejo pasiulyt ir noras butu atsirades doh.gif
Atsakyti
renax, aš parašiau Ritai až dėl kitos akcijos, gal ten kuo nors padėti galėsiu... blush2.gif
ji tau persiųs emeilą mano...
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2007 10 23, 09:52)
Taip Ruste tu norejei bet galimybes neleido , o va Julieta galejo tik gaila noro nebuvo , o gal pinigu uz tai reikejo pasiulyt ir noras butu atsirades  doh.gif

Gal ji neišdrįso. Tai nereikia sakyti , aš irgi sloguoju , bet irgi neišdrįsau. Viską ką galėjau šiuo metu tai pinigų jiems pervesti . Galvoju ,dėl penkių metų mergytės ką aš galėčiau padaryti dėl tos mergytės. Kas planuoja artimiausiu metu eiti. Gal galėtumėt parašyti pervesčiau pinigėlių. Jogurtui , saldumynams(jai galima). Aš galėčiau kokią gražią knyga jai nupirkt pasakų. Ar dar ką nors.
Atsakyti
QUOTE(Happymother @ 2007 10 23, 08:05)
Gal ji neišdrįso. Tai nereikia sakyti , aš irgi sloguoju , bet irgi neišdrįsau. Viską ką galėjau šiuo metu  tai pinigų jiems pervesti . Galvoju ,dėl penkių metų mergytės ką aš galėčiau padaryti dėl tos mergytės. Kas planuoja artimiausiu metu eiti. Gal galėtumėt parašyti pervesčiau pinigėlių. Jogurtui , saldumynams(jai galima). Aš galėčiau kokią gražią knyga jai nupirkt pasakų. Ar dar ką nors.

Hapy cia ne apie drasa ar nedrasa kalba eina kalba eina apie nora ir paramos prasme , bet tegu lieka sazines reikalas .Kai uz pinigus padaroma ko tik nori, o kai pinigu nemato nebenorima , aisku pries tai pati pagalbos pati prase ir gavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 23 spalio 2007 - 10:16
nagi, nediskutuokim po laiko. Visi gudrūs plepėt, kai jau padaryta
QUOTE(Happymother @ 2007 10 23, 11:05)
Galvoju ,dėl penkių metų mergytės ką aš galėčiau padaryti dėl tos mergytės. Kas planuoja artimiausiu metu eiti. Gal galėtumėt parašyti pervesčiau pinigėlių. Jogurtui , saldumynams(jai galima). Aš galėčiau kokią gražią knyga jai nupirkt pasakų. Ar dar ką nors.

Happy, dėl mergytės. Šiandien einam į ligoninę, pakalbėsim su personalu. Tada pranešim. Gal ir reikės susimesti pinigėlių. Viską pranešim
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rita*: 23 spalio 2007 - 10:35
QUOTE(*Rita* @ 2007 10 22, 20:55)
Kas čia neaiškaus?

Gaila vaiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuke: 23 spalio 2007 - 14:01
Mergaitė šiandien labai geros nuotaikos. Kol kas nieko ypatingo jai nereikia, turi ir rūbelių, ir žaisliukų, ir jogurtukų.
Ją aplanko kažkas iš jos savaitinio darželio. Retkarčiais soc.darbuotojai atveža jos senelę. Mama, deja, nelanko. Priežastys - neaiškios. Anot sesučių, mergaitė gyveno pas močiutę ir lankė savaitinį darželį.
Šiuo metu jai reikėtų nebent žieminių batukų. Sesutės išveda ją į lauką, kai jaučiasi gerai. Taip pat pažadėjom atvežti koldūnų, kai kitą kartą važiuosim - ji juos labai mėgsta.
Personalas leido retkarčiais aplankyti mažylę, prieš tai paskambinus ir pasiteiravus apie jos sveikatos būklę

--
+333+, tavo padovanotos raidelės ir kaladėlės jau pas mergytę. Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rita*: 23 spalio 2007 - 14:17