Akcija įvyko.
Šiandien kartu su Vudžiu ir Hariu (iš Kelias į žvaigždes) aplankėme 24 įvairaus amžiaus vaikučius. Vieniems dovanėlės, kitiems - dainininkai, paliko smagią nuotaiką bei nepakartojamus įspūdžius.
Dovanojome piešimo sąsiuvinius, penalus su priemonėmis, žaidimus, piešimo reikmenis, vaikiškas smulkmenėles, balionus, jogurtus, gerą nuotaiką, šypsenas ir linkėjimus pasveikti.
Gavome - nuoširdžiausias pasaulyje vaikiškas akytes ir pažadus greičiau sveikti.
Už šias šiltas ir kupinas meilės vaikams padovanotas akimirkas, iš širdies dėkojame:
- Renax - už ryžtą ir atkaklumą, organizuojant akciją
- Vudžiui ir Hariui - už nepakartojamą įspūdį, džaugiškumą, dėmesį vaikučiams
- +333+ - už skirtą laiką ir dėmesį vaikučiams, pagalbą organizuojant akciją
- visoms, kurios prisidėjo prie akcijos pinigėliais
- mano vyrui - už transportą ir kantrybę
Iš visos širdies, savo, vaikučių ir jų tėvelių bei skyriaus personalo vardu - ačiū Jums visiems
Šaunuoliaii Jūs jėga . Tegu tas pažadas greičiau sveikt išsipildo.
už likusius nuo akcijos pinigus, atspausdinsime, įrėminsime ir padovanosime vaikams nuotraukėles, kuriuose jie su dainininkais
25 nuotr. x 1,20
Nuotraukoms - 30 Lt
15 rėmelių x 2,99
Rėmeliams - 44,85 Lt
--
Viso išleista - 74,85 Lt
Kvitai pas mane
Nuotraukoms - 30 Lt
15 rėmelių x 2,99
Rėmeliams - 44,85 Lt
--
Viso išleista - 74,85 Lt
Kvitai pas mane
Labutis
Aciu visoms kurios prisidejo ir dalyvavo , ypac Ritule tau ir tavo antrai pusei , uz kantrybe supratima sekminga akcija deka jusu
tas kas liko pas mane manau kad gal vertetu atiduot kauno onkologiniui ar sutinkate ? Arba isdalinti kai nuotraukas dalinsime tiems kas nieko negavo , buvo namie ar panasiai ( bet tada islieka galimybe kad visiems neuzteks , bet galima dalint simvoliskai po viena daiktuka tada pakaks )
Isleista penktadieni dar 280 lt tara jei nesunku permesk i ritos saskaita pas man su saskaita problemos
Kvitukai pas mane .
Yra ten viena mergyte , ji mazute 5 metuku bet labai protinga , jos mama nelanko ji guli vienisa , aisku mes jos negalim sniurais lankyti bet galim kartais apipirkt skanesniu maisteliu ar grazesniu daikteliu ji gules dar ilgai nes namo jos neima niekas
Labai megsta puzliukus ( sita as pafinansuosiu ) manau viska ka ir kiti to amziaus vaikai , kaip manote gal pasefuojame ?
QUOTE(renax @ 2007 10 21, 18:43)
kaip manote gal pasefuojame ?
as noreciau ja palankyti
Liko 38 Lt, tai būtų galima tai mergaitei skirti.
QUOTE(Tara @ 2007 10 21, 17:48)
Liko 38 Lt, tai būtų galima tai mergaitei skirti.
Galima , tada gal juos irgi Ritai pervesk manau galima kazka reikalingo nupirkt juk ten daug ko gali prireikt .
Ko gero, antradienį važiuosime į klinikas, vešime nuotraukėles. Užsuksim pas mažąją ligoniukę. Nereali mergytė
Gavusi dovanas, ji iškart puolė žaisti (rengti lėlytes rūbeliais-magnetukais), tarsi tą žaidimą jau būtų mintinai mokėjusi. Manau, neeilinių gebėjimų vaikas auga.
Paklausim personalo ar galėtume ir kuo galėtume jai padėti
Gavusi dovanas, ji iškart puolė žaisti (rengti lėlytes rūbeliais-magnetukais), tarsi tą žaidimą jau būtų mintinai mokėjusi. Manau, neeilinių gebėjimų vaikas auga.
Paklausim personalo ar galėtume ir kuo galėtume jai padėti
Kalbejausi su vyresniaja sesute del mergytes paglobojimo. Jis sutiko, kad galetume kartas nuo karto ja aplankyti, palepinti dovanelemis ar skanesniu maistuku, kai jos sveikatele tai leis... Manau, kad pasitariant su med. personalu, galima mazhute pagloboti. Tik gal butu verta pasimokyti ish praeities klaidu ir nepulti begioti pas ja buriais Tada ir vaikutis pavargsta, ir personalui neramu, kad ligu-ligeliu galime atneshti (juk tu vaikuchiu imunitetas labai zhemas)... Su visokiais vaisiais irgi reikia labai atsargiai. Priesh neshant termishkai neapdorota maistuka, reikia tvirtai zhinoti, kad vaiko kraujo rodikliai neblogi ir jai galima toki maista valgyti. Priesh duodant koki nors vaisiu grauzhti, butina ji gerai nuplauti (jei imanoma, net nuplikyti)... ir t.t Na, turbut kartojuosi...
kodėl ji viena guli ? Ji iš globos namų ,materialinės problemos ar pan. Kur jos tėvai ?. 5 metų tokia mažytė. Siaubas. .
QUOTE(Happymother @ 2007 10 22, 16:56)
kodėl ji viena guli ? Ji iš globos namų ,materialinės problemos ar pan. Kur jos tėvai ?. 5 metų tokia mažytė. Siaubas. .
keistas klausimas. O kodėl vaikai gyvena vaikų namuose?
Tiesiog šiai mergytei dievas nepagailėjo dvigubai - ir sunkios ligos ir vienatvės...