Įkraunama...
Įkraunama...

Paramos akcijos ligoniukams

ar dar ne vėlu prisijungti,jei ne tai atsiųskit ir man sąskaitos nr smile.gif
Atsakyti
Renax, lekiu rasyt i pachta 4u.gif Pas mane dar grynais 50lt ir 2 deliones, drauges perdave ax.gif

QUOTE(sony @ 2007 09 24, 22:56)
ar dar ne vėlu prisijungti,jei ne tai atsiųskit ir man sąskaitos nr smile.gif

ISSIUNCIAU 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo +333+: 25 rugsėjo 2007 - 06:45

Surinkta 685 Lt.
Atsakyti
Gal dar kas norėtų prisijungti prie šios akcijos? Už poros dienų jau bus perkamos dovanėlės.
Nagi, mamytės, pradžiuginkim vaikelius. Ilgu jiems ten, ligoninėj. Prisijunkit prie mūsų
Atsakyti
Prisijungčiau, bet galiu tik pinigėlių pervesti. Parašykite prašau sąskaitos Nr. 4u.gif
Atsakyti
Issiunciau , sian pradesime pirkima truputi viskas uzsitese bet ataskaita ka nupirkom ir kiek vakare idesiu .
Atsakyti

Ar jau per vėlu pervest pinigus?. Ar galite man sąskaita atsiūst į až . Lauksiu.
Atsakyti
Issiunciau , nepervelu 4u.gif
Atsakyti
Pripirkome penalu ( herlitz vokisku pilnu ) , storu piesimo sasiuviniu , spalvotu turinuku viresniems , raiziniu viresniems , pora puzliuku visai maziukams .
26 penalai , 30 sasiuviniu ,14 rinkiniu tusinuku , 8 raiziniai ,2 puzles .
Isleista 113 +114 +275 ( cia pirkta skirtinguose parduotuvese cekiukai pas mane , aciu +333+ uz perduota 110 lt )
Rytoj dar su tara dapirksim ko reikia , nes reikia dar balionu kazka sumastyt vyresneliams ir dar rast penalu . Nesinori pirkt bet ko reikia kad vaikams butu gerai .
Atsakyti

Surinkta 765 Lt.
Atsakyti
Akcija ivyks siandien 2 valanda , jei kuri noretu sudalyvauti ( negalima sloguojanciom ir serganciom mirksiukas.gif ) , drasiai prisijunkite , palieku tel 865132220 pasitikciau jei kuri neras , jei nepakelciau sms brukstelkit .
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2007 10 20, 05:52)
Akcija ivyks siandien 2 valanda , jei kuri noretu sudalyvauti ( negalima sloguojanciom ir serganciom  mirksiukas.gif ) , drasiai prisijunkite , palieku tel 865132220 pasitikciau jei kuri neras , jei nepakelciau sms brukstelkit .

Didėlės sekmės jums gražaus bendravimo su vaikučiais. Gaila neturiu tiek dvasinės stiprybės prie jūsų prisijungt. Ir dar sloguoju. 4u.gif 4u.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti