ar dar ne vėlu prisijungti,jei ne tai atsiųskit ir man sąskaitos nr
Renax, lekiu rasyt i pachta Pas mane dar grynais 50lt ir 2 deliones, drauges perdave
ISSIUNCIAU
QUOTE(sony @ 2007 09 24, 22:56)
ar dar ne vėlu prisijungti,jei ne tai atsiųskit ir man sąskaitos nr
ISSIUNCIAU
Surinkta 685 Lt.
Gal dar kas norėtų prisijungti prie šios akcijos? Už poros dienų jau bus perkamos dovanėlės.
Nagi, mamytės, pradžiuginkim vaikelius. Ilgu jiems ten, ligoninėj. Prisijunkit prie mūsų
Nagi, mamytės, pradžiuginkim vaikelius. Ilgu jiems ten, ligoninėj. Prisijunkit prie mūsų
Prisijungčiau, bet galiu tik pinigėlių pervesti. Parašykite prašau sąskaitos Nr.
Issiunciau , sian pradesime pirkima truputi viskas uzsitese bet ataskaita ka nupirkom ir kiek vakare idesiu .
Ar jau per vėlu pervest pinigus?. Ar galite man sąskaita atsiūst į až . Lauksiu.
Issiunciau , nepervelu
Pripirkome penalu ( herlitz vokisku pilnu ) , storu piesimo sasiuviniu , spalvotu turinuku viresniems , raiziniu viresniems , pora puzliuku visai maziukams .
26 penalai , 30 sasiuviniu ,14 rinkiniu tusinuku , 8 raiziniai ,2 puzles .
Isleista 113 +114 +275 ( cia pirkta skirtinguose parduotuvese cekiukai pas mane , aciu +333+ uz perduota 110 lt )
Rytoj dar su tara dapirksim ko reikia , nes reikia dar balionu kazka sumastyt vyresneliams ir dar rast penalu . Nesinori pirkt bet ko reikia kad vaikams butu gerai .
26 penalai , 30 sasiuviniu ,14 rinkiniu tusinuku , 8 raiziniai ,2 puzles .
Isleista 113 +114 +275 ( cia pirkta skirtinguose parduotuvese cekiukai pas mane , aciu +333+ uz perduota 110 lt )
Rytoj dar su tara dapirksim ko reikia , nes reikia dar balionu kazka sumastyt vyresneliams ir dar rast penalu . Nesinori pirkt bet ko reikia kad vaikams butu gerai .
Surinkta 765 Lt.
Akcija ivyks siandien 2 valanda , jei kuri noretu sudalyvauti ( negalima sloguojanciom ir serganciom ) , drasiai prisijunkite , palieku tel 865132220 pasitikciau jei kuri neras , jei nepakelciau sms brukstelkit .
QUOTE(renax @ 2007 10 20, 05:52)
Akcija ivyks siandien 2 valanda , jei kuri noretu sudalyvauti ( negalima sloguojanciom ir serganciom ) , drasiai prisijunkite , palieku tel 865132220 pasitikciau jei kuri neras , jei nepakelciau sms brukstelkit .
Didėlės sekmės jums gražaus bendravimo su vaikučiais. Gaila neturiu tiek dvasinės stiprybės prie jūsų prisijungt. Ir dar sloguoju.