Be galo liudna Kazhkaip dar vylemes stebuklo... Dar dvi musu zhvaigzhdeles, abi pirmaja Nauju metu diena uzhsizhiebe...
Grįžtu prie akcijų ligoniukams temos.
Artėja Velykos, ir jau pats laikas planuoti onkologinių ligoniukų lankymą. Pinigėlių dar turim nemažai, reikia tik idėjų, kokias dovanas pirksim. Velykinė akcija planuojama Vilniaus ir Kauno onkologinio skyriaus ligoniukams.
Bijau, kad skelbiant išleistas Kalėdinėms akcijoms sumas, bus įsivėlusi klaida. Dar kartą perskaičiavom:
surinkta 6305,55 Lt,
išleista Kalėdinių akcijų metu 3351,68 Lt
liko 2953,87 Lt.
Vasario mėn pirkom drabužius (striukes, džemperius, kelnes) onkologiniams ligoniukams Viktorui ir Pauliui. Išleista 475 Lt.
Taigi likutis šiai dienai 2478,87 Lt.
Artėja Velykos, ir jau pats laikas planuoti onkologinių ligoniukų lankymą. Pinigėlių dar turim nemažai, reikia tik idėjų, kokias dovanas pirksim. Velykinė akcija planuojama Vilniaus ir Kauno onkologinio skyriaus ligoniukams.
Bijau, kad skelbiant išleistas Kalėdinėms akcijoms sumas, bus įsivėlusi klaida. Dar kartą perskaičiavom:
surinkta 6305,55 Lt,
išleista Kalėdinių akcijų metu 3351,68 Lt
liko 2953,87 Lt.
Vasario mėn pirkom drabužius (striukes, džemperius, kelnes) onkologiniams ligoniukams Viktorui ir Pauliui. Išleista 475 Lt.
Taigi likutis šiai dienai 2478,87 Lt.
mieli mamukai, kviečiu visas prabalsuoti už vasario mėnesio supermamą Tarą kaip ji taip, vis dar nepagerbta nuoširdžiai kviečiu
Prabalsuoti galima stai cia
QUOTE(gintaresa @ 2006 12 28, 20:20)
Nuoširdžiai dėkojame už vaikams suteiktą džiaugsmą,
už kalėdines dovanėles ir linkime, kad ir toliau lydėtų jūsų žingsnius prasmingi darbai, dora ir teisybė. Su ateinačiais 2007 metais![COLOR=blue]
LASUC Ikimokyklinio ugdymo skyriaus bendruomenės vardu,
vedėja Stasė Juciūtė
už kalėdines dovanėles ir linkime, kad ir toliau lydėtų jūsų žingsnius prasmingi darbai, dora ir teisybė. Su ateinačiais 2007 metais![COLOR=blue]
LASUC Ikimokyklinio ugdymo skyriaus bendruomenės vardu,
vedėja Stasė Juciūtė
Aš savo ruoštu norėčiau padėkoti visoms mamoms, kurios padeda silpnaregiams vaikučiams, prisideda prie mūsų akcijų, atsiunčia dovanų net iš užsienio, Franei už finansinę pagalbą aprūpinant sauskelnėmis, ir visoms, kurios nors kartais pagalvoja apie tuos vaikus.
Pagalvojau, kad Velykų proga galėtume nudžiuginti vaikus spektakliu
QUOTE(Tara @ 2007 02 25, 14:08)
Pagalvojau, kad Velykų proga galėtume nudžiuginti vaikus spektakliu
Manau jiems labai patiktų O ten yra vieta kur visi galėtų susirinkti ?
QUOTE(murzinyte @ 2007 02 26, 08:47)
Manau jiems labai patiktų O ten yra vieta kur visi galėtų susirinkti ?
Yra salės didesnės, mažesnės. Kartu ir pradinukai galėtų pažiūrėti. Nes juos pačius nuvežt į teatrą per sudėtinga.
QUOTE(Tara @ 2007 02 26, 13:21)
Yra salės didesnės, mažesnės. Kartu ir pradinukai galėtų pažiūrėti. Nes juos pačius nuvežt į teatrą per sudėtinga.
Ir man labai grazi ideja su spektakliu Tara gal kokios pagalbos reikes?Ir dar galvoju del mazo koncertuko su kokia zvaigzde suarganizot?O gal dar kas turit kokiu pasiulimu?
Sveikos mamos,
Aš galėčiau ligoniukus paremti materialiai.... maždaug 200 Lt (gal ir daugiau... priklausomai ko jiems šiuo metu labiausiai reikia) ..
Labai norėčiau juos aplankyti.. Jei važiuotumėte per Velykas 04-09 dieną, tai mielai prisijungčiau.
Šaunuolės, kad rūpinatės ligoniukais
Rašykite į az.
Aš galėčiau ligoniukus paremti materialiai.... maždaug 200 Lt (gal ir daugiau... priklausomai ko jiems šiuo metu labiausiai reikia) ..
Labai norėčiau juos aplankyti.. Jei važiuotumėte per Velykas 04-09 dieną, tai mielai prisijungčiau.
Rašykite į az.
QUOTE(palme @ 2007 02 28, 16:59)
Sveikos mamos,
Rašykite į az.
Rašykite į az.
Juos aplankyti galima bet kada, darbuotojos mielai priims.
Spektaklį reiktų suorganizuoti anksčiau, ne paskutinę savaitę prieš Velykas, nes pradinukams turbūt bus atostogos. Reikės pasiklausinėt, koks teatras (Raganiukės, Elfų ar kt) galėtų atvykti pas juos, kad nereikėtų daug dekoracijų vežti.
Koncertas irgi būtų gerai, bet baiminuosi dėl garso aparatūros: tų vaikų tokia jautri klausa, kad nuo kiekvieno stipresnio garso krūpčioja.
Vaikams į grupes reikia magnetolų su kompaktų grotuvais, kad galėtų klausytis dainelių ir pasakėlių. Ikimokyklinio ugdymo skyriuje yra 4 grupės, tai 2 grupėms jau parūpinau, o kitoms trūksta. Pradinukams (ten yra 10 našlaičių) reikia kamuoliukų pirštukams lavinti iš ortopedijos prekių parduotuvių.
Ir drabužėliai praverčia, nes vaikai auga. Tiesa, tiems vaikams sunku parinkt drabužėlius, nes visi tokie smulkučiai.
Kitą savaitę reiktų planuoti onkologinių ligoniukų lankymą, nes iki Velyku ne tiek daug laiko liko. Tai kada einam ir kas norės prisijungti?
Labai viliuosi, kad iki kitos savaites mano "grafikas" truputi pralaisves... Labai norechiau nueiti. Tiesa, ar yra kokiu ideju del dovaneliu? Kuo shiemet bandytume juos pradzhiuginti?
QUOTE(Ziuzia @ 2007 03 20, 09:22)
Labai viliuosi, kad iki kitos savaites mano "grafikas" truputi pralaisves... Labai norechiau nueiti. Tiesa, ar yra kokiu ideju del dovaneliu? Kuo shiemet bandytume juos pradzhiuginti?
Dovanėlės bus panašios kaip ir visada: dėlionės, vitražiniai dažai, konstruktoriai, knygos... Tik nežinau, ar verta visiems vaikams pirkti minkštus žaislus. Gal nupirkti tik mažesniems, o didesniems po linksmą Velykinę dekoraciją