Įkraunama...
Įkraunama...

Paramos akcijos ligoniukams

Va taip merginos :

http://www.supermama...p;#entry6727279

verysad.gif
Atsakyti

O man irgi nera svarbu, kuriems ligoniukams pades keli mano litai... ar onko, ar silpnaregiams.... schmoll.gif

Ir juk si tema skirta ligoniukams, o ne Beizoniu vaiku telefonams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2006 11 17, 13:34)

visada atsiras skeptiku, pavydziu zmoniu ir panashiai. nemanau, kad del to turetume nuleisti rankas. manau, kad mus palaikanciu yra daugiau, nei prieshishkai nusiteikusiu, ta rodo ir akciju sumos thumbup.gif
Atsakyti
PERSKAICIUS KIEK SURINKTA PINGELIU AS NEGALEJAU PATIKETI!
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

ESAT TIKRAI SUPER MAMOS!...TIESIOG TOKIA GEROS NUOTAIKOS BANGA MANE APEME, KAD NERANDU VIETOS! MUSU KOMPANIJA SIUS LIGONIUKAM DOVANU IS UZ JURU MARIU, NES PO PASALULI ISSIBLASKEM blush2.gif blush2.gif ! NUOSTABU! AS JUMIS VISOM LABAI LABAI ZAVIUOSI IR NEGALIU ATSIDZIAUGTI KAD APSKRITAI KAZKAS MAN UZRODE SITA PORTALA!

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2006 11 17, 14:06)
elementarus pavyzdys: as asmenishkai niekada neskirsiu pinigeliu beizhonims, kad nupirkti vaikams mobilius telefonus. taciau mielai paremiau pagalviu akcija.

niekas ir nevykdė tos akcijos su telefonais biggrin.gif visos čia vykdomos akcijos su daugelio mamyčių pritarimu labai sėkmingos ir tikrai vertos prisidėti, todėl man ir nesvarbu, kam iš tų, kuriem tikrai reikia nukeliaus mano paaukoti pinigėliai, manau tokių dauguma, bet aišku yra ir tokių, kurie nori skirti pinigėlius tik tam tikrai grupei žmonių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2006 11 19, 14:48)
niekas ir nevykdė tos akcijos su telefonais  biggrin.gif  visos čia vykdomos akcijos su daugelio mamyčių pritarimu labai sėkmingos ir tikrai vertos prisidėti, todėl man ir nesvarbu, kam iš tų, kuriem tikrai reikia nukeliaus mano paaukoti pinigėliai, manau tokių dauguma, bet aišku yra ir tokių, kurie nori skirti pinigėlius tik tam tikrai grupei žmonių  smile.gif

as tik sakiau kaip pavyzdi. galiu pateikti kita - mama, kurios kaiminysteje gyvena ale "remtina sheima", kuri turi bent 3 vaikishkus vezhimelius, kuriuose miega kates ir shunys kieme, kuri rubu neskalbia, o ispurvintus meta i shiukshlyna ir pan. ir pas kuria vis keliauja ir keliauja labdara (kazkodel?)..na, ta mama nenori skirti pinigu remtinoms sheimoms, nes netiki, kad jie panaudojami teisingai.

beje, ir murzinyte imete nuoroda kur dar viena mama bando kelti klausima ar pasitikima neoficialiai paskelbtomis akcijomis.. unsure.gif

as tik skelbdama kazkokia akcija, noriu aukojantiems zmonems ir duoti atsakyma, kaip as panaudojau pinigelius. ir jei skelbiau silpnaregiu sauskelnem akcija, ir surinkau daugiau nei reikejo vienam kartui, as palikau tuos pinigelius kitiems kartams, o ne pervedziau kazkokiai kitai akcijai. nes aukojantys zmones manes gali nesuprasti ir kita karta nebeaukoti.
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2006 11 19, 16:12)
as tik sakiau kaip pavyzdi. galiu pateikti kita - mama, kurios kaiminysteje gyvena ale "remtina sheima", kuri turi bent 3 vaikishkus vezhimelius, kuriuose miega kates ir shunys kieme, kuri rubu neskalbia, o ispurvintus meta i shiukshlyna ir pan. ir pas kuria vis keliauja ir keliauja labdara (kazkodel?)..na, ta mama nenori skirti pinigu remtinoms sheimoms, nes netiki, kad jie panaudojami teisingai.

tokių yra vienetai, jos niekada nekeis savo gyvenimo būdo, eis, prašys, ir joms visada bus duota. aš irgi panašią šeimą pąžįstu.

o jūs išties esat superinės mamos, sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti
Frane, aš kalbu apie akcijas, kuriose dalyvauja renkančios pinigėlius žmonės smile.gif jeigu mes jau tiem žmonėm pervedėm vienai akcijai, tai jeigu bus tų žmonių kita akcija galiu būt rami, kad ten taip pat pagal paskirtį ir poreikus bus renkami pinigėliai, kalbu apie jus visas, kurios renkate, kuriomis pasitikima....ir iš ties nesvarbu kokiai iš akcijų konkrečiai nueis tos lėšos...na čia mano asmeninė nuomonė pasikartosiu, dar prieš renkant galima įspėti \mones, kad jeigu kitai akcijai pritruks ar kam dar labai prireiks ar jie nieko prieš jeigu tie pinigėliai bus panaudoti kitur, man tai atrodo optimalesnis variantas, negu, kad tie pinigėliai stovėtų ir lauktų geresnių laikų biggrin.gif
Atsakyti
Tai kada lankom ligoniukus ?
Renax, Tara drąsiai kreipkitės , padėsiu !!!!
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2006 11 20, 21:42)
Tai kada lankom ligoniukus ?
Renax, Tara drąsiai kreipkitės , padėsiu !!!!

PAsakysiu ryt turiu viena fix ideja nezinau ar isdegs tik smile.gif
Atsakyti
Tai ar tinka ketvirtadienis (11.23) 18 val.? Jei taip tai tarsiuosi del lankymo.

Dovanos jau nupirktos. Liko tik jogurtai, juos galim paimt pries vaziuojant.
Atsakyti
Tai laikas jau suderintas - ketvirtadienis (lapkricio 23 d.) 18 val., renkames prie kliniku Santariskiu g. 4.

Dar viena gera minti dave forumietes: onkologiniu ligoniuku yra ir Kaune (5 palatos po 2 vietas), tik jie dazniausiai pamirstami. Jei kaunietes mamos sutiktu jiems nunesti dovaneles, manau, butu puiku. Ir akcija graziai prasitestu... rolleyes.gif

(sorry, del lietuvybes - nesusitvarkaus su kompu doh.gif )
Atsakyti