Įkraunama...
Įkraunama...

Paramos akcijos ligoniukams

Turiu pasiulyma kadangi onkologinio akcija mes pravesime pakankamai dar pinigeliu lieka .
Gal galim ispildyti ligoniuku svajones kuriu niekas neispildo ?
Yra toks Tautvydukas kaune jis vaikas svajoja apie kompiureti , aisku jo mama dirba dvejuose darbuose ir aisku ji jo jam neipirks .
Yra mergyte Samanta svajone jos lego , ji netekusi tevelio , persirgus sunkiai Kaip manote ?
Yra dar kelios sunkiai besiverciancios ligoniuku seimos ar nevertetu joms padaryt kaledu stebukla ? Ir dar 40 mazu stebukleliu . Nes 1000 mes tikrai neapimsime sad.gif
http://www.rugile.co..._Samantalt.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 16 lapkričio 2006 - 22:16
Akcijai onkologinio ligoniukams planuojam išleisti 650-800 Lt. Kadangi lėšų daug surinkta, tai galim pirkti didesnes dovanas.
1000 ligoniukų (ar daliai iš jų) nupirkt ir nusiust kad ir po mažą dovanėlę praktiškai neįmanoma, o ir adresų negausim. Bet pritarčiau minčiai nupirkti didesnes dovanas sunkiau besiverčiančioms ligoniukų šeimoms. Be Mantuko ir Samantos dar yra Paulius, Edgaras, Viktoras, Tautvydas... gal yra ir daugiau. Galima susižinoti, kokios jų svajonės ir apsvarstyti, ar galim jas išpildyti.
Atsakyti
Tai gal neverta dar stabdyt sios akcijos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Virbalai @ 2006 11 16, 23:03)
Tai gal neverta dar stabdyt sios akcijos?  ax.gif

Jus patys nuspręsit no limit 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Bet manau gal jau užtenka dar laukia akli silpnaregiai vaikučiai dovanų čia bus jau bus visai kita akcija . 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Patys nuspręskit thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Happymother @ 2006 11 16, 23:06)
Jus patys nuspręsit no limit  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif .  Bet manau gal jau užtenka dar laukia akli silpnaregiai vaikučiai dovanų čia bus jau bus visai  kita akcija .  4u.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Patys nuspręskit  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  4u.gif  wub.gif

Lai kapsi pinigėliai wink.gif onkologiniam ligoniukam išleisim kiek reikės.. po to silpnaregiam.. juk vis tiek tas pats "katilas" ir tikslas.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Happymother @ 2006 11 17, 00:06)
Jus patys nuspręsit no limit  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif .  Bet manau gal jau užtenka dar laukia akli silpnaregiai vaikučiai dovanų čia bus jau bus visai  kita akcija4u.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

QUOTE(+333+ @ 2006 11 17, 00:17)
Lai kapsi pinigėliai wink.gif onkologiniam ligoniukam išleisim kiek reikės.. po to silpnaregiam.. juk vis tiek tas pats "katilas" ir tikslas..  wub.gif

silpnaregiais jau pasirupinta dar is sauskelniu akcijos, be to kelios mamos aukojo butent silpnaregiams. Beliko tik supirkti dovanas ir juos aplankyti. Tara kiek zinau dovanomis pasirupins, tad lieka tik suzhinoti lankymo data ir suguzheti visiems norintiems pasibuti su tais vaikais wub.gif

del katilo - katilas ne bendras. zmones aukoja butent onkologiniams ligoniukams, tad lai tie pinigeliai tenka tik jiems. jei yra noras skelbti kitas akcijas, as uzh drinks_cheers.gif

del rimtesniu pirkiniu konkretiems vaikams - manau tikrai verta. visu nepasieksime. o tuos, kuriuos vardinate vardais, atrodo tokie savi.. wub.gif mamos, pirmyn thumbup.gif
Atsakyti
As irgi manau kad reiktu skirt onkologinio pinigelius - onkologinio vaikams , jei silpnaregiam - silpnariagiems , jei remtinoms tai ju . Jokiu budu negalima maisyt nes aukoja butent tai grupei zmoniu .
Atsakyti
Jeigu šnekėti iš prisidėjusių pusės, tai man pvz nesvarbu kam konkrečiai, jeigu truktų pinigėlių kam nors kitam tai galima ir pasidalinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2006 11 17, 12:43)
Jeigu šnekėti iš prisidėjusių pusės, tai man pvz nesvarbu kam konkrečiai, jeigu truktų pinigėlių kam nors kitam tai galima ir pasidalinti  4u.gif

nesutinku. zmones galejo rinktis kuriai akcijai aukoti ir jie rinkosi. ir tikrai buvo tokiu, kurie klause ar nebus per velu, ir kai as pasakydavau, kad velu nebus, nes jei ne vieniems, tai kitiems bus pinigeliai, zmones sake, kad nori jog ju skirti pinigeliai butu butent ju pasirinktai akcijai, o ne bet kam. kadangi buvau atsakinga uz remtinu seimu akcija, as negaliu situ pinigeliu isdalinti bet kam. juos gaus tik remtinos seimos.
Atsakyti
visokių žmonių yra doh.gif bet man vis tiek keista....aš nesuprantu to, kaip galima norėti būt geram tik vienam, o tuo tarpu jeigu prireiks labai kitam tai jau ne doh.gif mano suvokimu tai auka skirta tik tiekms, kuriems labiausiai reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2006 11 17, 12:55)
visokių žmonių yra  doh.gif  bet man vis tiek keista....aš nesuprantu to, kaip galima norėti būt geram tik vienam, o tuo tarpu jeigu prireiks labai kitam tai jau ne  doh.gif  mano suvokimu tai auka skirta tik tiekms, kuriems labiausiai reikia  smile.gif

elementarus pavyzdys: as asmenishkai niekada neskirsiu pinigeliu beizhonims, kad nupirkti vaikams mobilius telefonus. taciau mielai paremiau pagalviu akcija.
Atsakyti
QUOTE(Frane @ 2006 11 17, 12:06)
elementarus pavyzdys: as asmenishkai niekada neskirsiu pinigeliu beizhonims, kad nupirkti vaikams mobilius telefonus. taciau mielai paremiau pagalviu akcija.

Pritariu ...
Atsakyti