Įkraunama...
Įkraunama...

Paramos akcijos ligoniukams

QUOTE(+333+ @ 2006 11 07, 22:29)
nereikia aukoti milijonų, 5-10Lt manau kiekvienos sąskaitoj atsiras, bent jau daugumos, o kai mūsų daug, tai daug galim nuveikti kartu  wub.gif  thumbup.gif  aš į šitą reikalą įtraukiau savo draugus (kiek žinau dar kelios mamos padarė tą patį), elektroniniu paštu išsiuntinėjau prašymus padėti ir nuorodas į paramos akcijas.. tikrai atsirado susidomėjusių  drinks_cheers.gif .. jei kiekviena čia apsilankiusi atvestų dar vieną žmogutį.. bent po vieną, tikrai sumos didėtų greičiau wink.gif o pinigėlių per daug nebus tikrai.. man sunku įsivaizduoti kaip sugeba žmonės išgyventi įvairiose baisiose situacijose.. kabintis į gyvenimą, nepalikti vaikų globos namuose, kovoti, kad neatjungtų elektros ir kitų dalykų  verysad.gif  kartais reikia bent keliasdešimt litų mamai, kad galėtų pamaitinti vaiką  4u.gif nežinom kas mūsų laukia kada nors.. ir ubago lazdos nereikia išsižadėti.. tiesiog duoti šimtą kartų smagiau nei gauti  group.gif

Vajė kaip gražiai čia surašei, net susigraudinau wub.gif Galėtum kaip Nomeda per teliką paramos akciją reklamuoti smile.gif
Atsakyti
Jau sąskaitoj 763.95 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kiekvienam vaikiukui jau po 19 lt 4u.gif Virginijai ir Eurikai Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

+333+ Frane Ačiu jums labai kaip gera būt komanda supermama.gif . 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Happymother: 07 lapkričio 2006 - 23:21
Šiuo metu sąskaitoj jau yra 790,35 Ačiū Jurgai , Anitai ,Ritai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Happymother: 08 lapkričio 2006 - 09:52
gražu pažiūrėti biggrin.gif
Atsakyti
Ir aš noriu tos saskaitos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Happymother @ 2006 11 08, 09:49)
Šiuo metu sąskaitoj jau  yra 790,35  Ačiū  Jurgai , Anitai ,Ritai  4u.gif  4u.gif

Tegul nors taip galėjau prisidėti prie Kalėdinio stebuklo kūrimo ax.gif
Atsakyti
Noreciau prisijungti 4u.gif Laukiu saskaitos nr i AZ rolleyes.gif
Atsakyti
Ir aš noriu prisidėti pinigėliais 4u.gif
Atsakyti
Laba
Norėčiau sąskaitos nr.
Atsakyti
Jau sąskaitoj yra 900,35 4u.gif 4u.gif Ačiū Anai ir Vilmai 4u.gif thumbup.gif Jau po 22 lt kiekvienam vaikiukui išeis dovanytė 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Happymother: 08 lapkričio 2006 - 15:36
QUOTE(Happymother @ 2006 11 08, 16:38)
Jau sąskaitoj yra 900,35 4u.gif  4u.gif  Ačiū Anai ir Vilmai  4u.gif  thumbup.gif  Jau po 22 lt kiekvienam vaikiukui išeis dovanytė  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif

Sveika Happymother,as jau grizau ir taip pat noriu prisijungti ax.gif parasyk man kur kas kada?,nes bandziau skaityti visas temas,vaiku namus,parama ligoniukams ir t.t galvele susisuko ir nelabai susigaudau doh.gif negaliu po atostogu susikaupti ax.gif ax.gif ax.gif Laukiu sms ar i az Aciu
Atsakyti
Mamytes jus fainuoles wub.gif Ir butent cia ramia sirdimi pervedziau nors ir nedidele suma, bet esu tikra, kad pinigeliai bus panaudoti tinkamai . O pinigeliu tikrai nebus per daug, juk jiems tiek visko reikia, valstybe gal ir deklaruoja, kad daug skiria, bet dazniausiai "nuseda" tie pinigai kitur verysad.gif
Taip, kad mamytes thumbup.gif Aciu, kad esate 4u.gif
Atsakyti