QUOTE(murzinyte @ 2006 11 07, 13:35)
Ar nevertėtų stabdyti ?
Juk bus dar ir kitų akcijų....
Mamos skirtingose akcijose tos pačios.. taip kad pinigai nebus panaudoti blogiems tikslams
17 lt vienai dovanėlei manau tikrai nėra daug. Be onkologinių ligoniukų dar yra silpnaregiai, jei jau susidarys fantastiška suma, tikrai yra vagstančių ir laukiančių pagalbos
QUOTE(Doti @ 2006 11 07, 19:54)
Dar tokia mintis kilo - tiesa, aš kruopščiai neseku supermamos laidos, bet ar ten buvo kada užsiminta apie forume vykstančias akcijas? Iš ten dar daugiau žmonių sužinos apie šią paramą
Dėl tv laidos nežinau, bet paramos skyrelį galima pareklamuoti įtraukiant mamas, kurios bendrauja su jumis įvairiuose forumo skyreliuose.. tiesiog paskatinti jas. nereikia aukoti milijonų, 5-10Lt manau kiekvienos sąskaitoj atsiras, bent jau daugumos, o kai mūsų daug, tai daug galim nuveikti kartu
aš į šitą reikalą įtraukiau savo draugus (kiek žinau dar kelios mamos padarė tą patį), elektroniniu paštu išsiuntinėjau prašymus padėti ir nuorodas į paramos akcijas.. tikrai atsirado susidomėjusių
.. jei kiekviena čia apsilankiusi atvestų dar vieną žmogutį.. bent po vieną, tikrai sumos didėtų greičiau
o pinigėlių per daug nebus tikrai.. man sunku įsivaizduoti kaip sugeba žmonės išgyventi įvairiose baisiose situacijose.. kabintis į gyvenimą, nepalikti vaikų globos namuose, kovoti, kad neatjungtų elektros ir kitų dalykų
kartais reikia bent keliasdešimt litų mamai, kad galėtų pamaitinti vaiką
nežinom kas mūsų laukia kada nors.. ir ubago lazdos nereikia išsižadėti.. tiesiog duoti šimtą kartų smagiau nei gauti