Įkraunama...
Įkraunama...

Paramos akcijos ligoniukams

QUOTE(Happymother @ 2006 11 06, 10:13)
Sąskaitoj yra jau 120LT  4u.gif Ačiu Ievai  4u.gif

Laukciau ir as sask numerio i az, pervesiu vaikuciu dovanelems. mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Globaliste: 06 lapkričio 2006 - 21:03

Sąskaitoj yra jau 581 lt 35 cnt 4u.gif 4u.gif 4u.gif kiekvienam vaikiukui jau bus po 14 lt dovanytei 4u.gif 4u.gif

Ačiū Jūratei ir Anželikai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
gal galima butu ir man gauti saskaitos numeri, butinai noriu prisideti prie serganciu vaikuciu sypsenu per sventes smile.gif

aciu
Atsakyti
Mestelek ir man saskaitele smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
labai laukiu sąskaitos nr. ir labai norėčiau prisijungti prie jūsų. Ar priimsit? blush2.gif
Atsakyti
Sąskaitoj jau prikapsėjo 650.15 4u.gif 4u.gif Jau kiekvienam vaikiukui atiteks po 16 lt 4u.gif 4u.gif

Ačiū Indrei ir Mildai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Happymother: 07 lapkričio 2006 - 12:45
Ar nevertėtų stabdyti ?
Juk bus dar ir kitų akcijų.... g.gif

Čia tik mano nuomonė mirksiukas.gif
Atsakyti
dabar prasibegti su skelbimu, kad "oi, gana, stabdom" lotuliukas.gif
galime juk tuos pinigelius panaudoti protingai. jei visko nereikia dovanelem, gal ju tarpe yra vaikas, kuriam reikia vaistams, yra seimos, kurios turi onkologinius ligoniukus namuose, aplankysime juos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frane: 07 lapkričio 2006 - 16:06
Sąskaitoj yra 693,95 4u.gif 4u.gif Dabar kiekvienam vaikiukui po 17 lt thumbup.gif thumbup.gif

Ačiū Marytei ir Laurai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Murzinyte Nemanau ,kad per daug jai pinigelių liks panaudosim kitom akcijom . Nes visose akcijose dalyvauja tos pačios mamytės ir nebijokit visi pinigiukai bus panaudoti paramai Kalėdiniam stebukliui dovanytėms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Happymother: 07 lapkričio 2006 - 17:14
QUOTE(Happymother @ 2006 11 07, 18:02)
Sąskaitoj yra 693,95  4u.gif  4u.gif Dabar kiekvienam vaikiukui po 17 lt  thumbup.gif  thumbup.gif 

Kaip smagu, kad atsiliepia mamytės į tokias akcijas drinks_cheers.gif Viskas vyksta žaibo greičiu thumbup.gif Pagarba mamytei ++333+, kuri pranešė apie šią akciją kitoje temoje ir iš jos sužinojau apie šį sumanymą.... aciuks.gif Dar tokia mintis kilo - tiesa, aš kruopščiai neseku supermamos laidos, bet ar ten buvo kada užsiminta apie forume vykstančias akcijas? Iš ten dar daugiau žmonių sužinos apie šią paramą 4u.gif
Atsakyti
Ir aš norėčiau sąskaitėlės į až smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2006 11 07, 13:35)
Ar nevertėtų stabdyti ?
Juk bus dar ir kitų akcijų....  g.gif

Mamos skirtingose akcijose tos pačios.. taip kad pinigai nebus panaudoti blogiems tikslams doh.gif 17 lt vienai dovanėlei manau tikrai nėra daug. Be onkologinių ligoniukų dar yra silpnaregiai, jei jau susidarys fantastiška suma, tikrai yra vagstančių ir laukiančių pagalbos wink.gif

QUOTE(Doti @ 2006 11 07, 19:54)
Dar tokia mintis kilo - tiesa, aš kruopščiai neseku supermamos laidos, bet ar ten buvo kada užsiminta apie forume vykstančias akcijas? Iš ten dar daugiau žmonių sužinos apie šią paramą  4u.gif

Dėl tv laidos nežinau, bet paramos skyrelį galima pareklamuoti įtraukiant mamas, kurios bendrauja su jumis įvairiuose forumo skyreliuose.. tiesiog paskatinti jas. nereikia aukoti milijonų, 5-10Lt manau kiekvienos sąskaitoj atsiras, bent jau daugumos, o kai mūsų daug, tai daug galim nuveikti kartu wub.gif thumbup.gif aš į šitą reikalą įtraukiau savo draugus (kiek žinau dar kelios mamos padarė tą patį), elektroniniu paštu išsiuntinėjau prašymus padėti ir nuorodas į paramos akcijas.. tikrai atsirado susidomėjusių drinks_cheers.gif .. jei kiekviena čia apsilankiusi atvestų dar vieną žmogutį.. bent po vieną, tikrai sumos didėtų greičiau wink.gif o pinigėlių per daug nebus tikrai.. man sunku įsivaizduoti kaip sugeba žmonės išgyventi įvairiose baisiose situacijose.. kabintis į gyvenimą, nepalikti vaikų globos namuose, kovoti, kad neatjungtų elektros ir kitų dalykų verysad.gif kartais reikia bent keliasdešimt litų mamai, kad galėtų pamaitinti vaiką 4u.gif nežinom kas mūsų laukia kada nors.. ir ubago lazdos nereikia išsižadėti.. tiesiog duoti šimtą kartų smagiau nei gauti group.gif
Atsakyti