Įkraunama...
Įkraunama...

Paramos akcijos ligoniukams

Atsirado tėvelių puslapyje norintys būt Kalėdų seneliu gal ir kitą personažą ji įvilksime . http://www.supermama...p;#entry6518707 Gal jau kartais jau žinoma data?

Franė Tara per až siūlė man rinkti pinigėlius . Tai spėju kad tikrai nebus iš "rugutės " fondo
lėšos .

Dar su Tara šnėkėjom gal galėtų Beižonių mergaitės padainuot ligoniukams . Galėčiau paklaust direktoriaus apie tai . Ką manot ?Gal jos sutiktų jiems padainuot ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Happymother: 03 lapkričio 2006 - 20:08
QUOTE(murzinyte @ 2006 11 03, 19:21)
Man tai visai atrodo būtų čiotkai jei visos persirengtų  biggrin.gif ..arba suvaikėjau...  g.gif

Aš irgi suvaikėjusi, tai palaikau drinks_cheers.gif
Atsakyti
happymother, ir ka tu i Taros siulyma?? pasirashai? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2006 11 03, 18:09)
Aš irgi suvaikėjusi, tai palaikau  drinks_cheers.gif

Taip ar taip as truputi kvankst uz drinks_cheers.gif
Atsakyti
kada planuojama si akcija??? jei negaleciau prisijungti dalyvavimu, galbut nors pinigelius galeciau kazkur pervesti g.gif blush2.gif
Atsakyti

Jeigu Happymother sutinka, tai pinigėlius pervesim jai.

Kadangi tiek entuziasčių atsirado, tai manau nebereikia ieškoti aktorių/personažų kurie pradžiugintų vaikus. Tada laiką galim rinktis pačios, nereikės prie nieko derintis. Tai turėtų būti darbo diena, nes savaitgaliais mažiau vaikų. Turbūt geriausias laikas būtų vakare, kai vaikai bus po procedūrų, po ramybės valandų ir vakarienės, ~18 val. Ar ne per vėlu?

Vaikų būna apie 40. Reikėtų nutart, ką nešime dovanų.

Atsakyti

Sutinku 4u.gif 4u.gif kas norėsit sąskaitos atsiusiu į až.
Atsakyti
QUOTE(Tara @ 2006 11 04, 17:04)

Kadangi tiek entuziasčių atsirado, tai manau nebereikia ieškoti aktorių/personažų kurie pradžiugintų vaikus. Tada laiką galim rinktis pačios, nereikės prie nieko derintis. Tai turėtų būti darbo diena, nes savaitgaliais mažiau vaikų. Turbūt geriausias laikas būtų vakare, kai vaikai bus po procedūrų, po ramybės valandų ir vakarienės, ~18 val. Ar  ne per vėlu?

o kada cia mazdaug?
Atsakyti
QUOTE(Tara @ 2006 11 04, 17:04)

Kadangi tiek entuziasčių atsirado, tai manau nebereikia ieškoti aktorių/personažų kurie pradžiugintų vaikus. Tada laiką galim rinktis pačios, nereikės prie nieko derintis. Tai turėtų būti darbo diena, nes savaitgaliais mažiau vaikų. Turbūt geriausias laikas būtų vakare, kai vaikai bus po procedūrų, po ramybės valandų ir vakarienės, ~18 val. Ar  ne per vėlu?

Tikiuosi nebus taip ,kad aš, Rasma ir renax tik persirengsim... lotuliukas.gif Nors koks skirtumas doh.gif
18 val. man tinka thumbup.gif , kaip tik po darbo bigsmile.gif

Happymother gali man atsiųsti sąskaitos nr.
Bet vat ką pirkti, kažkaip neturiu jokių idėjų... unsure.gif
Atsakyti
Pernai buvo pagrinde kiek atsimenu buvo knygos , žaidimai , sausainiai gal dar renax pridės ką užmiršau .Įsivaizduokit ką norėtumėt gaut dovanų nuobodžioj ligoninės palatoj žurnalai....... dar siūlykit kas turit pasiūlymų . Žiūrėsim kiek surinksim pinigų .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Happymother: 05 lapkričio 2006 - 00:39
QUOTE(murzinyte @ 2006 11 04, 22:08)
Tikiuosi nebus taip ,kad aš, Rasma ir renax tik persirengsim...  lotuliukas.gif Nors koks skirtumas  doh.gif
18 val. man tinka  thumbup.gif , kaip tik po darbo  bigsmile.gif

Happymother gali man atsiųsti sąskaitos nr.
Bet vat ką pirkti, kažkaip neturiu jokių idėjų...  unsure.gif

Murzinyte jei busim mes 3-4 as jau galvosiu kad cia pasiekem super daug 4u.gif
Praetais metais turejom paramos knygomis , zaislu pirkome , balionai jiems labai svarbu .
Ar kas nors i kinostudija skambino jei kas galiu antradieni paskambinti jei niekas , nes pirmadieni darbo laiku busiu uzsikasusi .
Gerai butu viska per lapkriti sutvarkyt kad netempt ilgai nes poto sventes smile.gif
Atsakyti

Viskam suorganizuot prireiks maždaug 2 savaičių. Tai galim planuot nuo lapkričio 20 d. iki 24 d.
Atsakyti