Gal kokį tėvelį reik aprengt Kalėdų senelio rūbais. Ir išdalintu jis dovanas vaikams . Tara ar galim į tavo sąskaita vėl rinkt pinigelius ?
QUOTE(Happymother @ 2006 10 31, 10:57)
Gal kokį tėvelį reik aprengt Kalėdų senelio rūbais. Ir išdalintu jis dovanas vaikams . Tara ar galim į tavo sąskaita vėl rinkt pinigelius ?
ta pati mintis shove i galva juk yra SM teveliu skyrius, gal kuris nors pasirashytu
happymother, o kokia tu cia velykine akcija savo parashe reklamuoji?
Rimtai Ačiu velykinę akciją pakeisiu į kalėdinę
Frane idėja super
Rimtai einu skelbimą idėsiu . Gal kuris tėvelis susigundys ?
Jei akcija laprityje, tai ar tinka Kalėdų senis man tai kažkaip nesiderina...
Galima paieškoti aktorių su kostiumais ar tiesiog kostiumus išsinuomoti. Super buvo praeitais metais kai dovanas dalino policininkas Liūtas.
Galima paieškoti aktorių su kostiumais ar tiesiog kostiumus išsinuomoti. Super buvo praeitais metais kai dovanas dalino policininkas Liūtas.
QUOTE(Tara @ 2006 10 31, 14:09)
Jei akcija laprityje, tai ar tinka Kalėdų senis man tai kažkaip nesiderina...
Šiaip tai visai nesvarbu kokiu kostiumu tą tėvelį aprengti vaikai džiaugsis bet kokiu personažu manau gal kieno vyras sutiktų m? maniškis, deja, netinka, o būtų visai smagu
Tai bet kokiu kostiumu tai ir mamytė gali apsirengti, o dar geriau - visos
QUOTE(murzinyte @ 2006 10 31, 20:01)
Tai bet kokiu kostiumu tai ir mamytė gali apsirengti, o dar geriau - visos
Tik kur gauti kostiumus ??
QUOTE(Rasma @ 2006 11 01, 20:22)
kazkada Lietuvos Kino Studija nuomodavo, ten antakalnio gale. Paaishkinus reikala, gal ir nemokamai duotu? Reiktu su jais susisiekti kas Vilniuje gyvenat ir prasizonduoti..
QUOTE(Rasma @ 2006 11 01, 20:22)
Nuomos punktuose "urmu" gal irgi duotų "popigiai"
Aš pasiruošus jei reikės dėl tų vaikučių ir pati seneliu šalčiu persirengti. Beje kinostudija nuomoja kostiumus tai tikrai ir tokiam reikalui nemokamai, manau duotu. Prisimenu kai studijų laikais fuxms krykštynas rengėm tai už dyka davė.
Man tai visai atrodo būtų čiotkai jei visos persirengtų
..arba suvaikėjau...
..arba suvaikėjau...
klausykit, o tai mes renkam kazkokius pinigelius dovanom? ar viskas per rugutes fonda?