Įkraunama...
Įkraunama...

Paramos akcijos ligoniukams

Gal kokį tėvelį reik aprengt Kalėdų senelio rūbais. Ir išdalintu jis dovanas vaikams . Tara ar galim į tavo sąskaita vėl rinkt pinigelius ?
Atsakyti
QUOTE(Happymother @ 2006 10 31, 10:57)
Gal kokį tėvelį reik aprengt Kalėdų senelio rūbais.  Ir išdalintu jis dovanas vaikams . Tara ar galim  į tavo sąskaita vėl  rinkt pinigelius ?

ta pati mintis shove i galva drinks_cheers.gif juk yra SM teveliu skyrius, gal kuris nors pasirashytu g.gif

happymother, o kokia tu cia velykine akcija savo parashe reklamuoji? g.gif
Atsakyti

Rimtai blush2.gif doh.gif Ačiu velykinę akciją pakeisiu į kalėdinę thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Frane idėja super
Rimtai einu skelbimą idėsiu . Gal kuris tėvelis susigundys ?

Atsakyti
Jei akcija laprityje, tai ar tinka Kalėdų senis g.gif man tai kažkaip nesiderina...

Galima paieškoti aktorių su kostiumais ar tiesiog kostiumus išsinuomoti. Super buvo praeitais metais kai dovanas dalino policininkas Liūtas.
Atsakyti
QUOTE(Tara @ 2006 10 31, 14:09)
Jei akcija laprityje, tai ar tinka Kalėdų senis g.gif man tai kažkaip nesiderina...

Galima paieškoti aktorių su kostiumais ar tiesiog kostiumus išsinuomoti. Super buvo praeitais metais kai dovanas dalino policininkas Liūtas.

Šiaip tai visai nesvarbu kokiu kostiumu tą tėvelį aprengti biggrin.gif vaikai džiaugsis bet kokiu personažu manau biggrin.gif gal kieno vyras sutiktų m? biggrin.gif maniškis, deja, netinka, o būtų visai smagu biggrin.gif
Atsakyti
Tai bet kokiu kostiumu tai ir mamytė gali apsirengti, o dar geriau - visos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2006 10 31, 20:01)
Tai bet kokiu kostiumu tai ir mamytė gali apsirengti, o dar geriau - visos  thumbup.gif

thumbup.gif Tik kur gauti kostiumus rolleyes.gif ??
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2006 11 01, 20:22)

kazkada Lietuvos Kino Studija nuomodavo, ten antakalnio gale. Paaishkinus reikala, gal ir nemokamai duotu? g.gif Reiktu su jais susisiekti kas Vilniuje gyvenat ir prasizonduoti..
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2006 11 01, 20:22)

Nuomos punktuose "urmu" gal irgi duotų "popigiai" biggrin.gif
Atsakyti
Aš pasiruošus jei reikės dėl tų vaikučių ir pati seneliu šalčiu persirengti. Beje kinostudija nuomoja kostiumus tai tikrai ir tokiam reikalui nemokamai, manau duotu. Prisimenu kai studijų laikais fuxms krykštynas rengėm tai už dyka davė.
Atsakyti
Man tai visai atrodo būtų čiotkai jei visos persirengtų biggrin.gif

..arba suvaikėjau... g.gif
Atsakyti
klausykit, o tai mes renkam kazkokius pinigelius dovanom? g.gif ar viskas per rugutes fonda?
Atsakyti