Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo plaunate buteliukus?

plaunu karstu vandeniu,po to sterilizuoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamia* @ 2010 05 01, 23:50)
Plovikliu kolkas nenaudoju, kruosciai isplaunu buteliuka, ir uzpilu karstu vandeniu porai minuciu  smile.gif

as taip pat darau smile.gif
Atsakyti
Plaunu su indu plovikliu,o paskui sterilizuojju.
Atsakyti
mes nenaudojam jokio indu ploviklio
plaunu su vandeniu ir paskui sterilizuojju
Atsakyti
Aš taip pat su karštu vandeniu išplaunu ir sterilizuoju ax.gif
Atsakyti
Dedu i indaplove ten issiplauna su milteliais ,isdziuna,o tada dar i sterilizatoriu idedu smile.gif Po kiekvieno valgymo ar gerimo tai darau smile.gif O,su ciulptukais visaip buna, buna, kad ant zemes nukrenta ir dedu plaut,buna ,kad po paros naudojimo palunam..
Atsakyti
as tai plaunu su ekologisku indu plovikliu, aisku gerai isskalauju. tikiuos kad brudo nebelieka. o vien tik su vandeniu isplaut nepavyktu, jei pries tai buvo mano pienuko nutraukta.
Atsakyti
Jokių plovyklių, tuo labiau indaplovės - labai "agresyvus". Mes plauname Avent šepečiu su žalios spalvos ūkiniu muilu iš alyvogių. Kartą per savaitę pusvalandžiui užpilu šaltu sterilizatoriumi Chicco. Ir viskas.
Atsakyti
As niekada nesterilizavau buteliuku, isplaudavau ekologisku indu plovikliu ir padziaudavau. Maitinu buteliuku nuo dvieju menesiu niu ir nieko nebuvo ax.gif
Atsakyti
kazkur esu skaiciusi, kad su muilu galima plauti jei to reikia, manau sveikiau nei su kokiais indu plovikliais 4u.gif
Atsakyti
as plaunu su soda ir paskui nuvirinu smile.gif kazkaip baisoka su tasi indu plovikliais plauti net ir ekologiskais
Atsakyti
Mes indų ploviklio taip pat nenaudojam smile.gif Visada kruopščiai išplaunu šiltu vandeniu, naudojam Avent šepetėlį, o paskuj perpilu verdančiu vandenuku smile.gif
Atsakyti