QUOTE(fashion @ 2010 10 14, 11:15)
As taip ziedu ir nesulaukiau sia vasara Jau buvo sukrove, bet vasaros vidury ta baisi vetra visus nulauze. Dabar irgi, jau sukrauti, per puse sprindzio, bet salnos padare savo. Visi lapai nupeipe, sukrauti pumpurau irgi Gal jau nesti i garaza? Ir dar, kiek cm nukarpot virsunes? Ir biskeli nesupratau paskaicius, kad tas nukirptas virsunes vandeny saknydijat? As bandau daugint 2 stiebus atskyrus nuo pagrindinio medelio saknu, kai persodinejau. Isodinau juos i mazus vazonelius, palaisciau isisaknydinimo hormonais. Laukiu kas gausis, ar prigis Bet juos tai jau nest turbut i vidu reiktu. Nors tu mazyliu labai zaliuoja graziai, o didele (nu ji pas mane dar jauna, ir tik apie 1,5m) tikiuosi nenusalo...
Ir dar mano augaliukas meta vis lapus, nuo apacios, kazkokios skurdzio tos virsunes atrodo su keliais lapais. Nors atrodo ir tresiau, bet kazka darau ne taip
Kile, sveikinimai sulaukus leliuko
Ir dar mano augaliukas meta vis lapus, nuo apacios, kazkokios skurdzio tos virsunes atrodo su keliais lapais. Nors atrodo ir tresiau, bet kazka darau ne taip
Kile, sveikinimai sulaukus leliuko
Jeigu neklystu apie tai kaip karpyt turetu but parasyta Kiles bloge. Trumpai esme tokia , nukarpai sakas kurios yra auksciau Y formos issisakojimo , bent taip rekomenduoja . As kai kuriom nukerpu zemiau kai man nepatinka kad ne i ta puse auga arba namo netelpa, nors labai gaila
Del lapu kritimo tai sakyciau naturalu ziema ateina
Mano visos sunestos i namus lapus aktyviai meta