Sveikos,
dekui visoms uz pagyrimus Kazkaip man vis gyvenime sutapimai idomus iseina Ejau su zurnalu rankose eilini karta, kaip kas savaite pilvelinuko kardiotochogramos uzrasyti, o staiga atsiduriau operacineje... Taigi, 15 d. turejau du "naujagimius" - straipsneli ir suneli Issirinko isdykelis gimimo data savotisku budu... Bet dabar jau viskas neblogai, pargrizome namo paskutiniais ziedais per langus geretis
Gaila, bet straipsnio tesinio zmoniskai paruosti nebespejau - bus toks, koks bus
Livai, tikrai ne ruduo kaltas del ziedo balto Tikrai idomus dalykas...
Purkeli, Vaisiaus su seklomis nenuskyniau - parnesiau augala su juo i rusi ir tik pavasari nuskynus apdziuvusi islukstenau. Taigi, lauke brendo apie 2 menesius, o paskui iki vasario galo rusyje.
QUOTE(Kile @ 2010 09 21, 18:16)
Sveikos,
dekui visoms uz pagyrimus Kazkaip man vis gyvenime sutapimai idomus iseina Ejau su zurnalu rankose eilini karta, kaip kas savaite pilvelinuko kardiotochogramos uzrasyti, o staiga atsiduriau operacineje... Taigi, 15 d. turejau du "naujagimius" - straipsneli ir suneli Issirinko isdykelis gimimo data savotisku budu... Bet dabar jau viskas neblogai, pargrizome namo paskutiniais ziedais per langus geretis
Gaila, bet straipsnio tesinio zmoniskai paruosti nebespejau - bus toks, koks bus
Purkeli, Vaisiaus su seklomis nenuskyniau - parnesiau augala su juo i rusi ir tik pavasari nuskynus apdziuvusi islukstenau. Taigi, lauke brendo apie 2 menesius, o paskui iki vasario galo rusyje.
Ach Kile nuosirdziausi sveikinimai, aukit sveiki, stiprus, ramiai miegokite naktimis na ir musu nepamirskite
QUOTE(Kile @ 2010 09 21, 18:16)
Sveikos,
Taigi, 15 d. turejau du "naujagimius" - straipsneli ir suneli Issirinko isdykelis gimimo data savotisku budu...
Taigi, 15 d. turejau du "naujagimius" - straipsneli ir suneli Issirinko isdykelis gimimo data savotisku budu...
Kile nuoširdūs sveikinimai sulaukus savo džiaugsmelio aukite sveiki ir stiprūs
Kile sveikinu Bukit sveikuciai ir aukit diduciai
Wilmaw ziurint kokio dydzio ziedai. Seip as stengiuosi lauke laikyti iki salnu (kai buna tos mazytes kai nakti -1 ar 0 o diena iki 18 tai dengiu) paskui pertempiu i prieskambari, kad is kart streso nuo didelio temperaturos skirtumo nepatirtu ir tada jau namo (neturiu rusio). Tai mano prieskambari dazniausia visi dar like ir nenukrite ziedai issiskleidzia.
Wilmaw ziurint kokio dydzio ziedai. Seip as stengiuosi lauke laikyti iki salnu (kai buna tos mazytes kai nakti -1 ar 0 o diena iki 18 tai dengiu) paskui pertempiu i prieskambari, kad is kart streso nuo didelio temperaturos skirtumo nepatirtu ir tada jau namo (neturiu rusio). Tai mano prieskambari dazniausia visi dar like ir nenukrite ziedai issiskleidzia.
KYLE NUOSIRDZIAUSI SVEIKINIMAI
Apmirus musu temele.
Sendien radau straipsni internete net juokas sueme
http://www.silelis.res.lt/ straipsnis "Sveikatai pavojinga gėlė šeimininkams padovanojo trylika žiedų"
http://www.silelis.res.lt/ straipsnis "Sveikatai pavojinga gėlė šeimininkams padovanojo trylika žiedų"
QUOTE(Purkelis @ 2010 09 23, 14:50)
Apmirus musu temele.
jo noretusi keleta pastabu duoti straipsnio autoriui svelniai tariant .
QUOTE(kaškoniukas @ 2010 09 24, 10:00)
jo noretusi keleta pastabu duoti straipsnio autoriui svelniai tariant .
AS PARASIAU KOMENTARA
GAILA,KAD NEISEINA NUOTRAUKU NUSIUSTI,OT UZMETYTUMEM TIKRAIS ZIEDAIS JUOS TEN
sveikos na tai is tikruju kada jau temti sia grozybe i rusi??? ji pas mane zemeje. neseniai prazydo. tai dar kogero ilgokai zydes.
na tai kada ruosti jau jai kibira?
QUOTE(isabelaa @ 2010 09 24, 14:32)
sveikos na tai is tikruju kada jau temti sia grozybe i rusi??? ji pas mane zemeje. neseniai prazydo. tai dar kogero ilgokai zydes.
pas mane ir lauke,nesiu kaip salnas pranesines,kaip naktys bus kokia 3,4 silumos dazniau,ir dienos atsals
QUOTE(egleja @ 2010 09 24, 11:11)
AS PARASIAU KOMENTARA
uzmetytume ziedais, graziai pasakyta
Siaip tai grazus ir ten ziedai, tiktai zurnalistas kuris rase galejo pasidometi labiau... bet jis gal parase ir pamirso, kita diena parasys apie burokus... juk cia ne vyno svente... o mes cia gi Kiles apsviestos ir ismokintos tuom gyvenam tuom tai aisku kad mums juokinga.
As irgi seku temperatura, galvoju, kad mazasias reikes greitai nesti, tik gaila, kad joms soka teks patirti vistiek, nes namuose silta..., o didziaja tikrai tik pries salnas inesiu.