QUOTE(silke:) @ 2010 08 29, 10:29)
Vaje, fantastiškos eglėjos, kaštoniuko brugmansijos.
Toks gausus žydėjimas. Kokios čia veislės?
Maniškės veislinės pirmametės- antrametės labai pumpurus ėmė mesti...O taip laukiau žiedų, kažin, čia tikriausiai dėl oro pokyčių?
geltona mano as ja vadinu paprasta, budama Prancuzijoj sakeliu prisilauziau nuo baisinio medzio:geda2: visos prigijo, apdalinau, bet as tik per ziema islaikiau tai dziaugiuosi, cia ir buvo mano pradzia, kai po ziemos isnesta ji vo ne nuo zemiu atsprogo ir parode savo grozi, paskui paformavau dar tai siemet net kaimynai atejo paziuret.
QUOTE(jediara @ 2010 08 29, 12:14)
Kokios gražuolės
Reikės dar kartą pabandyti įsigyti paprastą, nepilnavidurę
ir jei dar nepavyks - tuomet gėrėsiuosi tik Jūsų augaliukais, nes pačiai nepavyksta su jomis susidraugauti
manau, kad paprasta tikrai verta tureti ypac sita geltona, ziedo spalva labai ryski ir ziedu pliupsniais daug buna. Vaizdas kalba pats uz save. Kodel turetu nepavykti? Jei tik ziema turi kur laikyti. Tik man atrodo geriausia is pavasario sakele daigintis visgi mano patirtis sako taip geriau, kiek pabandziau jau vasara tai daryti tai neka isrodo, zadejau vienai mergaitei duoti sioj temoj jau priauginta augaleli, bet dabar nezinau ar verta, nes lapeliai tokie negrazus kaip pasiligoje, reikes is pavasario daugyba uzsiimti
ir sau atsinaujinti, nes greitai jau ir saviskes nepatampysiu jei taip auks
o ir vazonu reikia dideliu, nes ar del musu vasaros tokios nenormalios ar del medziagu trukumo kazkas jai negerai dabar, nors vel zydi kaip sakiau, ne taip gausiai, bet grazu