Kile buvau visai salia manes as 15 km nuo Traku gyvenu
Del silciau sutinku - tos ir salnos eina snuorais, po siandien nakties visos karaliskos margues pumpuru karunas nuleide, reikes eit i siltnami paziuret kas po agro plevele, tai dziaugiuosi, kad saviskiu brugmansiju dar neiskomandiravau i slitnami geriau panesiosiu mazutes dienom i lauka, tiek to pirmamameciai vaikuciai galima ir palepinti
o Knighti vis dar tokia pat pasisukusiais lapais...
QUOTE(kaškoniukas @ 2010 04 21, 06:24)
dziaugiuosi, kad saviskiu brugmansiju dar neiskomandiravau i slitnami geriau panesiosiu mazutes dienom i lauka, tiek to pirmamameciai vaikuciai galima ir palepinti
o aš saviškes jau svaitė kaip ištrėmus, bet šios nakties šalna-neramina , mano tai viena didžiuuuuulė....kambarį beveik lubas siekė, ir žiedukai sukrauti matėsi, negalėjau aš jos laikyt, o ir panešiot pirmyn-atgal, yra ka veikt bet labai tikiuosi, kad pergyvens visas permainas orų
sveikutes
LIVAI kaip gaila kad tavo grazuole nusalo gerai kad dar mano siltnamis nedabaigtas tai ir tupi maniskes namie
o mano geltona pilnavidure galvojau neisgyveno bet visai nuo apacios leidzia lapukus tai taps jauciu krumu i ne medeliu
o maziukes laikosi puikiau tik viena dauk geriau auga o kita ko tai pristojus reikes visas kemira pavaisinti
LIVAI kaip gaila kad tavo grazuole nusalo gerai kad dar mano siltnamis nedabaigtas tai ir tupi maniskes namie
o mano geltona pilnavidure galvojau neisgyveno bet visai nuo apacios leidzia lapukus tai taps jauciu krumu i ne medeliu
o maziukes laikosi puikiau tik viena dauk geriau auga o kita ko tai pristojus reikes visas kemira pavaisinti
Livai liudna begalo , bet manau ziedu sulaukt turetum tik ne taip greitai kaip planavus buvai - kiek as suprantu ji dabar nusalusias dalis numes, tures ataugti tiek pat ir tada zydes.
Idomu kaip kitu siltnamiuose atsilaike? Mano kanos tai po dviguba agro plevele siltnamyje pasalo, brugmansijoms butu sakes...
Maniškės mažės atlaikė šiltnamy stikliniam kiauram. Netgi viena, įtariama kaip ligonis, ištremta buvo į lauką - irgi žaliuoja. Matyt pas mus "duobėj" palei Nerį ne taip atšąlę buvo.
Livai, luktelkit, matysis, kurios dalys šalnos pažeistos, tuomet pagenėsit. Šiaip pumpurai jautresni nei lapai, visai tikėtina, kad jau turėti pumpuriukai nesužydės. Bet dar anksti, sukraus naujus pumpurus.
Livai, luktelkit, matysis, kurios dalys šalnos pažeistos, tuomet pagenėsit. Šiaip pumpurai jautresni nei lapai, visai tikėtina, kad jau turėti pumpuriukai nesužydės. Bet dar anksti, sukraus naujus pumpurus.
QUOTE(Kile @ 2010 04 23, 09:41)
Maniškės mažės atlaikė šiltnamy stikliniam kiauram. Netgi viena, įtariama kaip ligonis, ištremta buvo į lauką - irgi žaliuoja. Matyt pas mus "duobėj" palei Nerį ne taip atšąlę buvo.
Tai paguoda ne tik Jums, bet ir mums - yra viltis sulaukti auginukų
Chia gal bishkiuka ne i tema isshoksiu, bet 'tip'as' ish TV,- pridelioti tarp augalu plastikiniu buteliu, pripiltu vandens (uzhsuktu)...neva, per diena jie ishyla, o nakti atiduoda shiluma, arka, kad gretimais augantys augalai neapshala
man skamba kazhkaip neitiketinai, bet gal neapgaudineja taip niekshingai zmoniu ir dar per TV?
man skamba kazhkaip neitiketinai, bet gal neapgaudineja taip niekshingai zmoniu ir dar per TV?
QUOTE(jediara @ 2010 04 23, 20:58)
Tai paguoda ne tik Jums, bet ir mums - yra viltis sulaukti auginukų
Mano "paauglės" vis dar šviesioj palėpėj auga, o dičkės - rūsy... pati vazonų vilkti nerizikuoju, o vyrija taip lengvai nepasiduoda prašymams. "Grūdinu" tik mažules nuo palangės, nes ne kasnakt pavyksta man jas namo pargabenti...
QUOTE(uups @ 2010 04 23, 23:06)
Chia gal bishkiuka ne i tema isshoksiu, bet 'tip'as' ish TV,- pridelioti tarp augalu plastikiniu buteliu, pripiltu vandens (uzhsuktu)...neva, per diena jie ishyla, o nakti atiduoda shiluma, arka, kad gretimais augantys augalai neapshala
Nežinau, kiek efektyvu būtų vandens buteliai, na nebent nedideliam šiltnamiuke. Mano šiltnamyje 1000 L talpykla lietaus vandeniui gerai įšyla, taigi atvėsus orui gal ir pakelia kokiu laipsniu aplinkos temperatūrą.
Išdykėle, Purkeli,
gavau pranešimą iš www.engelstrompete.de, kad siuntinukas išsiųstas Per 5-6 dienas turėtume gauti.
gavau pranešimą iš www.engelstrompete.de, kad siuntinukas išsiųstas Per 5-6 dienas turėtume gauti.
sveikos pernai rudeni gavau sios grazuoles sakele, ji prigijo isleido kelis lapelius , laikau ja sklepe, ir apziurejus sendien radau ant apatines lapu puses balti vabaliukai, jei gerai suprantu tai ten baltieji skydmariai. ka su jais daryti? kodel ir is kur jie atsirado?
Sveikos :4u
Savo brugmansija isnesiau jau i lauka,stovejo rusyje. Per salnas itempdavau i garaza. Ziuriu jusu su lapais jau, o mano stovi sakos ir jokiu pokyciu nematau. Nejaugi nusale ?
Savo brugmansija isnesiau jau i lauka,stovejo rusyje. Per salnas itempdavau i garaza. Ziuriu jusu su lapais jau, o mano stovi sakos ir jokiu pokyciu nematau. Nejaugi nusale ?