QUOTE(Kile @ 2010 04 12, 09:16)
Kilė vakar išnešė visas savo mažyles į nešildomą šiltnamį saulute pasilepinti... O dieną visokių įspūdžių buvo tiek, kad vakare sugebėjau pamiršti parsinešti
Šiąnakt šalna nemaža pas mus buvo... ryte išskubėjau į darbą neišdrįsus pažiūrėti, kaip tos mano tremtinės laikosi
Bet jei išgyvens, dalinsiuos...
Tiesa, kam žadėjau B. Angel's Summertime, tai atidėsiu auginukų "užsakymus" antrai vasaros pusei. Sunkiai manoji laikosi, perilgai matyt jai buvo tamsiam rūsy tūnoti. Nesinori dabar jos genėt, kad būtų iš ko skubiai padauginti
tai kaip ten mazyles?
O maniske Angel Summertime is taves tai superiniai atrodo, jau pagavus pagreiti augti
toks buvo maziukas rudeni isaknydintas augaliukas, perziemojo puikiai ant palanges - laukia silumos persikelt i lauka - as irgi laukiu, nes Knighti ir kitos is sakeliu vargsta, apart tos paprastosios geltonos kur savo sakele ikisus buvau... pas mane siltnamis plevelinis... nerizikuosiu, nes sugebu pamirst... vakar kanu nesusinesiau... nezinau ar pakenke dar tik tokius kaip as vadinu spyglius isleide... bet nedidelis nuostolis butu o vat grazuoles tai nenoreciau nei vienos prarast...
QUOTE(išdykėlė @ 2010 04 13, 22:15)
aš prekiaunu vasarinėmis gėlėmis ir jų daigeliais.
Papildyta:
tikriausiai maciau, bet kai nepazistu tai nezinau ar pirkau pas jus ka nors
, truputi papramogavau, kaip as vadinu
, mugej si karta daugiausia daigu vasarinems kompozicijoms, beliko tik surfiniju - bet cia kaip tradicija vaziuoju pas Zemaiti Punioj pirkt. Bet sugebejau nusipirkt ir brugmansijos daigeli - rozini - manau cia ta paprastoji, bet as jos neturejau, 3lt prase. Buvo pas tokus vyresnio amziaus prekeivius ir dideles kelios, bet net neklausiau kainu.