QUOTE(Kile @ 2010 03 12, 12:21)
Siaip Patioplant augaliukai patikimi, daugelio geltonos ir rausvosios paprastos tikriausiai is Patioplant kolekcijos
Senukai prieš 5-6 m. buvo jų užsivezę. Nors užpernai gavau lauktuvę - raudoną Patioplant sanguinea, bet išaugo geltona
Na kol nepražįs - nesužinosit
Siaip abejoju, ar Kauno Schetelig parduotuvė dabar turės jų, nors geltoną tikriausiai pirkčiau. Jei jau jas daugina masiškai - matyt augalas gajus. O mano geltona dvigubu žiedu įnoringa, ir kiek beieškau atsparesnės nusipirkti - labai jau "neišlenda" tas jų antras žiedas, nesimato, kad pilnavidurės...
Mano tik mažosios po visus kambarius išrikiuotos. Pamenu, užpernai kovo vidury jau nešildomam šiltnamy pavasariu džiaugėmės, tik nakčiai pridengdavau. Šiemet dičkėms pavasaris dar negreit ateis...
Raudona Sanguinea irgi tada buvo kai saviske pirkau.
Tai supratau bus siurprizas...
as pries tris metus Shetelige begonijas pirkau... kai pradejo dygt ir pasi suzydo tai nei spalva nei veisle neatitiko paveiksliuko. Is pradziu buvau labai nusivylus paskui visai patiko. Cia tikiuosi bus taip pat, nors labai noreciau geltonos. Paziuresim. Kaip suprantu jau turetu zydeti siais metais. Kile o tu gal irgi paemei?
QUOTE(egleja @ 2010 03 17, 09:28)
keliam tema aukstyn,kaip siuo metu jusiskes gyvena,pas mane ta kur kambaryje taip graziai buvo pradejus lapelius leisti,lapeliai augo,pradejau po truputi lieti,bet ji pradejo man mesti lapus,galvojau,kad per sausa,tai gerai paliejau,o ji man pokst visus lapus numete,ir ko tai zeme visai nedziuna jau 2sav nelieju,***** ,kad tik blogai jai nebutu
senoji, kuria parsinesiau, numete lapus ir pumpurus kuriuos turejo parsinesus is saltosios, kaikurias sakeles ir dabar leidzia naujus lapelius. As persodinau i didesni vazona, manau turetu jai siemet labai patikt. Tik palyginus tiek kiek ji nuo pernai paaugus - kitais metais as jos jau nepatasysiu... o pirmametes sakeles tai gyvybingos, tik va Knighti vis dar susisuke lapelai, labai norisi kad jie pasidarytu normalus greiciau, kitu tokie nelabai grazus, netaisikligi paraukti, buvo tokiu kur lapas vietomis suplonejes, tarsi tokioms isausejusiomis dememis nuejes... gyviu apart vieno kito baltasparnio nematau... reikia silomos, lauko ir saules