Sveikos, su vis dar "Naujais" metais!
QUOTE(jediara @ 2009 12 31, 15:43)
Aš gavau iš Kilės
Atlaikys mano 'Angel's Summertime' panašu, šią žiemą, tai galėsiu vėl dalintis...
Vargsta, labai vargsta mažutės ir pas mane... Bet vėsiai tamsiai gležnoms neišgyventi... Kas ketvirtas - penktas auginukas taip ir nesulauks pavasario... Geriausiai jaučiasi tie keli, kurie darbe šildomam šiltnamy buvo apgyvendinti, o kiti, namuose - tik kenčia šiaip ne taip.
Tiesa, jų atsparumas žiemojimo sąlygom labai nuo veislės priklauso - mūsuose jau "tradicinės" pilnavidurės bet kokiom sąlygom neblogai jaučias, o "kilmingos", rūšinės - kaprizingos... Dviejų ypatingai lepių rūšių ir netekau jau...
Jei ryšiuos naujų pirkti - rinksiuos ne tiek pagal žiedo grožį, kiek pagal atsparumą
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2009 12 31, 11:21)
Turiu brugmansijų sėklų, kažin kada jas galiu sėti?
Aš sėju vasarį
Išdygsta per 4-6 savaites, tuo metu jau intensyvesnis natūralus apšvietimas, galima išnešti į šiltnamį, nes anksčiau sėjant, tai ant palangės labai jau daigeliai ištįsta...
QUOTE(Daluksa @ 2009 12 31, 15:09)
Mergaitės, okur jūs jų įsigyjat?
Internetu perku daigelius, nes sėklytės pilnavidurių veislių yra natūraliai nelabai patikimas dalykas - niekada tiksliai negali žinoti, kokias žiedais žydinti augalas iš jų išdygs...