Mano irgi dar mažytė,tai laikau ant pietinės palangės.Ir nieko,po truputį auga,lapų nemeta.Gal perlaistot?Nes aš tai tik retkarčiais palieju,leisdama kartais žemei pradžiūti
ech kokia nostalgija man cia visur paskaityneti kai uz lango feeeee ne oras nieko negalima laukia augint
O maniškė šiemet kažko labai nenorėjo žydėt,tik vasaros gale,prikrovė žiedų,kurie taip ir neišsiskleidė,turėjau nugenėt ir vežtis namo,nes sode būčiau neišlaikius.Dabar miega rusyje Lapus numetė,kai nueinu vis palaistau,pavasarį kai jau pradeda žaliuot,vėl tempiu į laiptinę švieson ir vėl boginu į sodo šiltnamį Tai va taip ir žaidžiu
O tai ji ir vasarą būna šiltnamyje, ar čia aš ne taip supratau?
Kažin kodėl Kile visai į temą neužsuka?
QUOTE(jediara @ 2009 12 04, 22:43)
Kažin kodėl Kile visai į temą neužsuka?
Matyt užsiėmusi, o gėlytės žiemos miegu užmigę
Sveiki,
Nedingus aš, bet vasarą daugiau dėmėsio gėliukam skiriu, o žiemą tenka daugiau padirbėti
O brugmansijos mano žiemos miegu pamigdytos. Mažutės - ant palangės, bet ne itin dailiai auga. Ten, kur šilta, drėgna, šiluma nuo radiatoriaus kyla - ir lapus mėto, ir šviesos trūksta. Taip jau ir numarinau vieną vienintelį turėtą labai gražios rūšies mažylę - stengiaus patalpinti ten, kur šilčiausia ir šviesiausia ... Dabar kitas mažiau laistau, leidžiu dirvai pradžiūti, tada ne taip jau ir prastai jos jaučiasi ir nelabai tinkamom sąlygom.
O augančios vėsiai (ne daugiau 14°C) ir gan sausai (šviesioj, negyvenamoj patalpoj tetos namuose, kur retokai užsuku jų palaistyti) - palyginti gražios ir gan intensyviai auga, didėlesnės net bando šiek tiek žydėti išblukusiais nedideliais žiedais.
Nedingus aš, bet vasarą daugiau dėmėsio gėliukam skiriu, o žiemą tenka daugiau padirbėti
O brugmansijos mano žiemos miegu pamigdytos. Mažutės - ant palangės, bet ne itin dailiai auga. Ten, kur šilta, drėgna, šiluma nuo radiatoriaus kyla - ir lapus mėto, ir šviesos trūksta. Taip jau ir numarinau vieną vienintelį turėtą labai gražios rūšies mažylę - stengiaus patalpinti ten, kur šilčiausia ir šviesiausia ... Dabar kitas mažiau laistau, leidžiu dirvai pradžiūti, tada ne taip jau ir prastai jos jaučiasi ir nelabai tinkamom sąlygom.
O augančios vėsiai (ne daugiau 14°C) ir gan sausai (šviesioj, negyvenamoj patalpoj tetos namuose, kur retokai užsuku jų palaistyti) - palyginti gražios ir gan intensyviai auga, didėlesnės net bando šiek tiek žydėti išblukusiais nedideliais žiedais.
QUOTE(Kile @ 2009 12 08, 09:54)
Taip jau ir numarinau vieną vienintelį turėtą labai gražios rūšies mažylę - stengiaus patalpinti ten, kur šilčiausia ir šviesiausia ... Dabar kitas mažiau laistau, leidžiu dirvai pradžiūti, tada ne taip jau ir prastai jos jaučiasi ir nelabai tinkamom sąlygom.
Kaip gaila, kad nepavyko išsaugoti Maniškės kambaryje taip pat labai vargsta
QUOTE(jediara @ 2009 12 29, 20:17)
Tai gal čia kitokia rūšis? Mano brugės už mane gerokai didesnės. Iškasam kasmet, į kibirą pasodinam ir į pusrūsį, kur +5 laipsniai. Palaistom tik po Naujųjų pirmąkart, po mėnesio vėl, paskui dažniau, kai pradeda atsibudinėti.
Linksmo, džiaugsmingo Naujųjų Metų sutikimo!!!!!!!
Senas bėdas, kas kam neaugo, nežydėjo, palikim senuosiuose metuose. Tegyvuoja Naujieji!!!!!!!
QUOTE(Fonda @ 2009 12 31, 02:33)
Tai gal čia kitokia rūšis? Mano brugės už mane gerokai didesnės. Iškasam kasmet, į kibirą pasodinam ir į pusrūsį, kur +5 laipsniai. Palaistom tik po Naujųjų pirmąkart, po mėnesio vėl, paskui dažniau, kai pradeda atsibudinėti.
Senas bėdas, kas kam neaugo, nežydėjo, palikim senuosiuose metuose. Tegyvuoja Naujieji!!!!!!!
Jų auginukus įsigijau tik rudenį, gal todėl jos taip sunkiai "kabinasi į gyvenimą"
Na ir grožis
Gražių Naujųjų metų
QUOTE(jediara @ 2009 12 31, 10:06)
Jų auginukus įsigijau tik rudenį, gal todėl jos taip sunkiai "kabinasi į gyvenimą"
o cia gal kokios ypatingos?