QUOTE(Tomasgdvl @ 2010 08 03, 15:19)
Dekui Shopingas uz issamia informacija.
As futbole turiu gana didele sukaupes patirti net 12 metu, tiek lankes, tiek zaides profesionaliai. Kai paaugau, treneris netgi kviesdavo, kad vaikus mokyciau, ji pakeisciau.
O Fitness ir Pilates tiktais 1 metai patirtis, del jogos manau cia jau kur kas sunkiau.
Deja, sertifikatu neturiu nei Pilates, nei Fitness, bet bendra supratima, ka treniruoti, kaip treniruoti tikrai turiu, ir manau, nebutu problemu.
Esu mates keleta skelbimu kai patys zmones ieskosi privataus trenerio, bet problema - reikalauja sertifikato, first aid course etc.
Bet turiu snekejimo dovana, tai, manau, greit itikinciau. Vis gi JAV ne Ltu, zmoniu charakteriai skirtingi ir reikavimai kitokie.
As futbole turiu gana didele sukaupes patirti net 12 metu, tiek lankes, tiek zaides profesionaliai. Kai paaugau, treneris netgi kviesdavo, kad vaikus mokyciau, ji pakeisciau.
O Fitness ir Pilates tiktais 1 metai patirtis, del jogos manau cia jau kur kas sunkiau.
Deja, sertifikatu neturiu nei Pilates, nei Fitness, bet bendra supratima, ka treniruoti, kaip treniruoti tikrai turiu, ir manau, nebutu problemu.
Esu mates keleta skelbimu kai patys zmones ieskosi privataus trenerio, bet problema - reikalauja sertifikato, first aid course etc.
Bet turiu snekejimo dovana, tai, manau, greit itikinciau. Vis gi JAV ne Ltu, zmoniu charakteriai skirtingi ir reikavimai kitokie.
futbolas (soccer) butent ir populiariausias cia tarp vaiku - matyt geras sportas jiems, issilaksto paskui tevams galvu nesuka as sakiau savishke irgi leisiu kai siek tiek paaugs
Del treneriu ir sertifikatu visokiu tikrai nera sunku juos gauti, jei neklystu tai mano pazistama per 8 sav susiveike, bet ir tai kaip hobis cia jai, nes ji kita darba turi. Jei intensyviau apsiimtum turbut ir greiciau susiveiktum. Pirmos pagalbos kursai - baika. juos organizuoja ligonines, raudonasis kryzius ir panasiai, kelias valandas reikia atsedeti ir isklausti ir gausi ta pazymejima. Maciau musu ligoninej ar ne $40 kainuoja tas reikalas.
aisku cia jau reiktu ZK su tokiu darbu planais, nes darbo vizos neiseitu gauti.