QUOTE(MichGirl @ 2010 07 30, 06:57)
2. su keistais jus ten zmonem bendraujat - nes man kiek cia teko pazinti lietuviu per 10 metu, tai visi daugmaz patenkinti cia. O tie kurie norejo atgal i LT tie jau seniai isvaziavo ir gyvena ten. O kad atostogu grize i LT nori sprukti atgal, tai butent "namo" kaip sakot - namai yra namai. Man LT gryzus blogai nebuna - mamos maistas, baliuskos su draugais, aplankytos senai pazistamos vietos - bet po kurio laiko aisku namo traukia, kas cia stebetino.. savi namai ir yra savi namai, kur jie bebutu. Kazkada kai tevu namus dar savais laikiau, tai cia JAV budama vakarais i pagalve issizliumbdavau is ilgesio, paskui metams begant namai cia patapo, or stebukla pasaket
siaip jo - vidutinis amerikietis gyvena geriau uz vidutini lietuvi tai faktas. Bet kad dirba kur kas daugiau tai irgi faktas kaip blynas...
Vat specialiai parasiau "sprukti namo", o ne "gryzti namo". As jei vaziuoju kazkur atostogu, niekada nenoriu anksciau laiko gryzti namo. O vat is gryzusiu amerikonu, esu maciusi tokiu. Uz visus gi nesneku, sakau tik tiek, kiek zinau pati.
QUOTE(D.H. @ 2010 07 30, 12:20)
Atsimenu, kai mociutei priziureti ieskojome tokio zmogaus LT, neatsirado norinciu dirbti tokio darbo
DAr reiketu pridurti, kiek laisvu dienu ir atostogu turi vidutinis amerikietis ir kiek vidutinis lietuvis
Kazin, ar siulete tokia alga kaip kad siulo amerikonai uz prieziura
Bet sutinku su tuo, kad lietuviams tai neiprastas darbas.
Nereikia apie atostogas - mano pussesere, dirbdama amerikonu kompanijoje atostogauja daugiau nei as
Ir kas is tu atostogu LT, nera ka lyginti, kaip gali atostogauti ji, ir kaip as
QUOTE(*NYC* @ 2010 07 30, 14:59)
gal nenusisnekam,o dar sakai,kad zinai kas ir kaip
cia pilna zmoniu su
elitiniu issilavinimu ir be darbo,bet pasak taves jie juk tinginiai
juk gali eiti i McDonalda ir dirbti ar ne? o tikriausiai net nezinai tokio fakto,kad ju ten niekas nepriims nes jie per daug issilaivine,tuo paciu kvalifikuota darba dirbusiu ir ji praradusiu zmoniu pajamos buvo kur kas aukstesnes ir poreikiai didesni ir kad neaisku ,kiek taip jusu vadinamu "seniu " reiketu priziureti,kad uztektu apmoketi ju esamas menesinias saskaitas
sakau rasot bele kad rasyti
Kuo labiau issilavines zmogus tuo ilgiau trunka darbo paieskos
ar esi tuo isitikinus,kad gavo
kalbom ne visada reik tiketi ypac kai Atlanto bala skiria jus ,o kad ir gavo tai tikrai parasta darba
As nesakiau, kad zinau, kas ir kaip. Tiesiog esu buvusi ne karta TEN uz balos ir maciau, kaip gali gyventi lietuvis, neturedamas ne tik kad issilavinimo, bet ir praktiskai nekalbedamas anglu kalba.
Tai gal tada reiktu nusileisti ant zemes, tiems
elitiniams, kaip manote? Truputi apriboti savo tuos nerealius poreikius ir tada reiks maziau pinigeliu jiems apmoketi?? Be to, ieskant darbo tu gali nenurodyti savo to nerealaus issilavinimo ir ka, nepriims? Tik kad
elitinis niekad neis dirbti tokio prasto darbo, nes, zinoma, ne fasonas