Sveikos
QUOTE(mgane @ 2009 10 04, 18:27)
Noriu pasigirti, jau mačiau pulsuojančią savo kūdikėlio širdutę. Ir tai taip suteikia stimulo judėti į priekį-kokių žvilgsnių atgal ir į šoną.
Bet tėvams vis dar nedrįstu pasakyt
Pasakei? Zinai... as savo tevam sakiau, taip: Jums gali patikti, gali nepatikti, bet as turesiu lialka ir man yra siaubingai gera. Jei tikites vestuviu ju nebus, nes vaikiukas nera pagrindas skubotai santuokai. Nors zinojau, kad tevai palaikys ir viskas bus ok bet tikrai buvo nejauku. Na nori nenori teks pasakyti, ilgai nepaslepsi
Siam momentui... boze boze... lialkos laukia labiau nei as, su savo rupesciu mane kartais jau net smaugia
to nedaryk, ten neik... Aisku, labai malonu kai taip saugo ir rupinasi.
QUOTE(nasata @ 2009 10 05, 23:28)
Supratau
, nėra reikalo išsigalvot istorijų, taip ir pasakysiu "dėjo į kojas"
ir aplamai, man ne 15 metų, kad aiškinčiaus ar teisinčiaus kas ir kaip.......
Man irgi ne 15
Jau virs 30. Ir kaip kazkuri sake nosyte i virsu, sypsenele ir keliauju per pasauli, ai dar pilvuka iskisu, kad visi geriau matytu. Kazkaip pastebejau, kai visi mato kad as pati labai laiminga besilaukdama ir dziaugiuosiu busimu vaikiuku, visi aplinkiniai irgi dziaugiasi. Tik 2 zmones pasake kad nesamone darau, viena del savo skaudzios 17likines dukters patirties... palygino gi..., o kitas playbojus draugas, kurio pacio gyvenimas vieni klystkeliai.
Ai beje... kai kokia cekava boba klausia o kas tevas, ispuciu akytes, nusisypsau ir sakau: Zinoma vyras, o ne moteris. Dazniausiai daugiau klausimu nebuna
Saugokit save ir svarbiausia be galo gerbkite save, tada ir aplinkiniai kitaip ziures.