Įkraunama...
Įkraunama...

Vieniša mama ir patarimai joms

QUOTE(patina @ 2009 10 18, 16:32)
kitoks poziuris zmoniu mazame kaime smile.gif

Zinau, kad kitoks, o jus turekite dar kitoki, didziuokites savimi ir savo vaiku, ir vaiksciokit nosi uzrietus, ir bukit kitokia 4u.gif

Atsakyti
O kas man skirtumus išvardintų - kuo skiriasi mama, auginantį vaiką viena, nuo mamos, taip pat auginačios vaiką su kokiu diedu?
Jei aš neturiu šalia vyro ( tiksliau dėjo į krūmus, kur ir pasibaigė jo vyruškumas) tai eu nepilnavertė asmenybė?kakokia raupsuotoji?mano vaikas būsimas vaikas kotoks?
Aš tiesiog drąsiai teigiu- kad aš Žmogus, aš Asmenybė, ir mano gyvenimas tikrai neprasideda ar nesibaigia ties Vyru. doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(mgane @ 2009 10 04, 18:27)
Noriu pasigirti, jau mačiau pulsuojančią savo kūdikėlio širdutę. Ir tai taip suteikia  stimulo judėti į priekį-kokių žvilgsnių atgal ir į šoną.
Bet tėvams vis dar nedrįstu pasakyt blush2.gif

Pasakei? Zinai... as savo tevam sakiau, taip: Jums gali patikti, gali nepatikti, bet as turesiu lialka ir man yra siaubingai gera. Jei tikites vestuviu ju nebus, nes vaikiukas nera pagrindas skubotai santuokai. Nors zinojau, kad tevai palaikys ir viskas bus ok bet tikrai buvo nejauku. Na nori nenori teks pasakyti, ilgai nepaslepsi biggrin.gif Siam momentui... boze boze... lialkos laukia labiau nei as, su savo rupesciu mane kartais jau net smaugia lotuliukas.gif to nedaryk, ten neik... Aisku, labai malonu kai taip saugo ir rupinasi.

QUOTE(nasata @ 2009 10 05, 23:28)
Supratau  bigsmile.gif , nėra reikalo išsigalvot istorijų, taip ir pasakysiu "dėjo į kojas"  lotuliukas.gif ir aplamai, man ne 15 metų, kad aiškinčiaus ar teisinčiaus kas ir kaip.......

Man irgi ne 15 smile.gif Jau virs 30. Ir kaip kazkuri sake nosyte i virsu, sypsenele ir keliauju per pasauli, ai dar pilvuka iskisu, kad visi geriau matytu. Kazkaip pastebejau, kai visi mato kad as pati labai laiminga besilaukdama ir dziaugiuosiu busimu vaikiuku, visi aplinkiniai irgi dziaugiasi. Tik 2 zmones pasake kad nesamone darau, viena del savo skaudzios 17likines dukters patirties... palygino gi..., o kitas playbojus draugas, kurio pacio gyvenimas vieni klystkeliai.

Ai beje... kai kokia cekava boba klausia o kas tevas, ispuciu akytes, nusisypsau ir sakau: Zinoma vyras, o ne moteris. Dazniausiai daugiau klausimu nebuna lotuliukas.gif

Saugokit save ir svarbiausia be galo gerbkite save, tada ir aplinkiniai kitaip ziures.
Atsakyti
Sveikutes,

Kaip graziai jus cia rasote smile.gif
Prisijungsiu ir as..kogero,kad papildysiu vienisu mamyciu bureli,nors pati dar tuo netikiu. Mm veluoja 5 dienos, ciklas visuomet buvo lygiai 28 d,todel man toks velavimas yra neitiketinas....Siryt dariausi testa, bet nelabai supratau-rode T zonoje balta juostele, vakare issitraukiau vel pasiziureti-matosi jau ne balta,bet vos vos iziurima plonyte rausva..maudzia tarpais pilvo apacioa ir strenas labai,rytoj eisiu pas gydytoja,kad patvirtintu arba paneigtu,nes jau einu is proto..Jeigu kartais mano spejimai pasitvirtintu-vaikeli tektu auginti taip vienai,taip jau yra.Ir nors esu ne vaikas, jau 29 metai,bet labai labai baisu.
Atsakyti
QUOTE(agnute211 @ 2009 10 28, 22:20)
Sveikutes,

Kaip graziai jus cia rasote  smile.gif 
Prisijungsiu ir as..kogero,kad papildysiu vienisu mamyciu bureli,nors pati dar tuo netikiu. Mm veluoja 5 dienos, ciklas visuomet buvo lygiai 28 d,todel man toks velavimas yra neitiketinas....Siryt dariausi testa, bet nelabai supratau-rode T zonoje balta juostele, vakare issitraukiau vel pasiziureti-matosi jau ne balta,bet vos vos iziurima plonyte rausva..maudzia tarpais pilvo apacioa ir strenas labai,rytoj eisiu pas gydytoja,kad patvirtintu arba paneigtu,nes jau einu is proto..Jeigu kartais mano spejimai pasitvirtintu-vaikeli tektu auginti taip vienai,taip jau yra.Ir nors esu ne vaikas, jau 29 metai,bet labai labai baisu.

se kad nebijotum 4u.gif viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
labas, as noriu pasakyt savo nuomone...kai as suzinojau , kad nestuke.gif , as net neturejau su kuo pasneket....nes, tevus palaiduojau pries pusmeti ir likau su savo dziaugsmu viena....o vaiko tetis...kaip ir dauguma vyru pasake, kad dar ne laikas nestuke.gif ...va netgi taip buna... bet tikrai dievas suteikia pagalba 4u.gif aisku, buvo ir yra ziauriai doh.gif sunku, bet as juk neviena siam pasaulyje...as turiu savo zmogiuka
Atsakyti

Aciu smile.gif
Uz dvieju valandu mano vizitas pas gydytoja, oi kaip nerimauju doh.gif

QUOTE(agne.za @ 2009 10 29, 00:18)
se kad nebijotum  4u.gif viskas bus gerai  mirksiukas.gif

Atsakyti
sveikos merginos, saime forume radau pokalbius apie pavardes, norejau paklausti, jai nestumo metu palieka vyras ir tikrai matot kad auginsit vienos, kokia pavarde duoti vaikui savo ar tevo, kuris neprisiima atsakomybes?? As pirmam savo vaikui daviau vyro pavarde, ir gailiuosi dabar. Šiuo metu laukiuosi antro vaiko ir matau kad situacija ta pati, kaip sakant nuo vilko ant meskos...
Atsakyti
QUOTE(Briga28 @ 2009 10 29, 14:46)
sveikos merginos, saime forume radau pokalbius apie pavardes, norejau paklausti, jai nestumo metu palieka vyras ir tikrai matot kad auginsit vienos, kokia pavarde duoti vaikui savo ar tevo, kuris neprisiima atsakomybes?? As pirmam savo vaikui daviau vyro pavarde, ir gailiuosi dabar. Šiuo metu laukiuosi antro vaiko ir matau kad situacija ta pati, kaip sakant nuo vilko ant meskos...

tai tu tevo pavarde gali duot tik jei jis sutinka.
As savo mazei daviau savo pavarde ir tevo i gimimo liudijima neirasinejau. todel nebuvo bedu ,kai MB dave jai savo pavarde ir isirase tevu. nereikejo,kad biologinis atsisakinetu tevystes ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Briga28 @ 2009 10 29, 13:46)

na manau davus savo maziau problemu...pvz nereiks jokiu tevo leidimu i uzsieni vykstant ir pan...
Atsakyti
QUOTE(make-up @ 2009 10 29, 15:12)
tai tu tevo pavarde gali duot tik jei jis sutinka.
As savo mazei daviau savo pavarde ir tevo i gimimo liudijima neirasinejau. todel nebuvo bedu ,kai MB dave jai savo pavarde ir isirase tevu. nereikejo,kad biologinis atsisakinetu tevystes ir t.t.

Nezinojau kad taip galima, net keista, kad gim.liudijime gali buti ne biologinio tevo pavarde...o tai taip iseina kai registruoji vaika , tai yra ta gimimo liudijima tai cia grynai mamos teise parinkti vaikui pavarde ir isvis nuspresti irasyti ta teva ar visai net nerasyti. Su pirma dukra , as ko klause viska sudiktavau saziningai ir viskas. O del uzsienio jai keliauti, tai dabar berods nereikia tevo sutikimo, sia vasara vaziavom i turkija tai reikejo tureti tik gimimo liudijima (nes pavardes skiriasi musu) ir viskas, niekam jokiu klausimu nekilo.
Atsakyti
Kas del vaiko pavardes,galima duoti savo,bet dabar vaiko metrikuose turi buti irasytas tevas.Anksciau daug kas naudojosi,duodavo vaikui mamos pavarde,gyvendavo su vaiko tevu ir gaudavo vienisos mamos pasalpa.Kad esi vienisa mama reikia irodyti teisme.Keitesi istatymas ir jis skamba mazdauk taip:kiekvienas vaikas turi tureti teva.Tera viena galimybe irodineti teisme,kad tai buvo atsitiktiniai santykiai ir ne tik,kad pavardes netsimeni,bet net nezinai kaip jis atrodo blush2.gif Tik tada vaiko metrikuose kur tevo grafa bus uzdetas bruksnys.Kai kuriais atvejais tai-geriausias sprendimas.
Atsakyti