Įkraunama...
Įkraunama...

Vieniša mama ir patarimai joms

Dabar tokia padetis labai nedziugina, bet patikek, su kiekviena diena augant pilveliui, o veliau kiekviena diena besirupindamas vaikeliu didziuosies savimi, kad isdrisai ji pagimdyti. Tevai... dziugsis labiau uz tave, kai tik isvys anuka. O amzius - pats tinkamiausias. Busi nuostabi mama.
Atsakyti
viskas bus gerai...busi pati geriausia mayte..laikykis..stiprybes..ir tikrai kartais gyvenime geriau vienai..nei teisintis pries vyra..kodel nori miego..kodel pavargusi jautiesi..o cia grisi sau..issimiegi..paglostai pilveli..jokio streso..jokiu nervu..bendrausit su mazyliu ..kai maziukas prades judeti..busi pati laimingiausia ...patikek viskas atlyginama..ir tai kad pasirizti gimdyti mazuti..tirkai pagirtina..

o teveliai..kartais jie tokie....kartias vyrai..tokie...nieko cia nepakeisi...be tu mama, tu atsakinga uz vaikiuka..ir stenkis gyventi del saves ir del maziuko....
dievas suteike tau galimybe supuoti maza angeleli..matyti jo sypsena..pirmus zingsniukus....kai kurios moterys niekada to neaptiria..o tai kad vienisa esi..niekis..manau dar bus galimybe pamilti..ir viena diena busit visi trys laimingi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bafi: 02 spalio 2009 - 19:09
Ačiū visoms už padrąsinimus smile.gif
kuo toliau, tuo labiau myliu savo pilvuko gyventoją wub.gif ir tikiu, kad viskas bus gerai (žinoma, ne iš karto)
va ir darbdaviai siūlo kitą darbą už didesnį atlyginimą, nors ir nežymiai didesnį, bet manau dabar svarbu kuo didesnis atlyginimo vidurkis, kad po to gautum didesnę motinystės išmoką..
Beje, kada jūs darbdaviui pasakėt, kad laukiatės?
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2009 10 03, 12:23)
Ačiū visoms už padrąsinimus smile.gif
kuo toliau, tuo labiau myliu savo pilvuko gyventoją  wub.gif ir  tikiu, kad viskas bus gerai (žinoma, ne iš karto)
va ir darbdaviai siūlo kitą darbą už didesnį atlyginimą, nors ir nežymiai didesnį, bet manau dabar svarbu kuo didesnis atlyginimo vidurkis, kad po to gautum didesnę motinystės išmoką..
Beje, kada jūs darbdaviui pasakėt, kad laukiatės?

Smagu 4u.gif
As pasakiau kai suejo 4 menesiai, pvz gydytoja dar liepe neskubeti pranesti suejus 3 men, nors nestumas buvo sklandus. Bet kai as pasakiau direktoriui 'noriu su jumis pasikalbeti' , jis tai eme ir padare uz mane. Sako viska matau is tavo akiu, viskas veide parasyta biggrin.gif wub.gif Tu nescia bigsmile.gif .
Nors nebijojau to pokalbio, bet jaudinausi. O jis eme ir praejo stai taip sauniai;)
sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciuke: 03 spalio 2009 - 12:08
Noriu pasigirti, jau mačiau pulsuojančią savo kūdikėlio širdutę. Ir tai taip suteikia stimulo judėti į priekį-kokių žvilgsnių atgal ir į šoną.
Bet tėvams vis dar nedrįstu pasakyt blush2.gif
Atsakyti
Aš taip pat neįsivaizduoju, kaip pasakyti savo tėčiui g.gif mamytės jau keli metai kaip neturiu verysad.gif
gal sugalvot kokia istoriją, kad vaiko tėvas pvz kokiam užsieny ar pan..na kad jam būtų mažesnis smūgis ir , kad nepergyventų taip dėl manęs..
Atsakyti
QUOTE(mgane @ 2009 10 04, 18:27)
Noriu pasigirti, jau mačiau pulsuojančią savo kūdikėlio širdutę. Ir tai taip suteikia  stimulo judėti į priekį-kokių žvilgsnių atgal ir į šoną.

kaip miela wub.gif
pasakyk esu tikra kad palaikys tave..na gal is pradziu bus sokas bet apsipras ir tikrai myles leliuka ir lauks..juk tevai.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2009 10 04, 18:45)
Aš taip pat neįsivaizduoju, kaip pasakyti savo tėčiui  g.gif  mamytės jau keli metai kaip neturiu  verysad.gif
gal sugalvot kokia istoriją, kad vaiko tėvas pvz kokiam užsieny ar pan..na kad jam būtų mažesnis smūgis ir , kad nepergyventų taip dėl manęs..

Aš visada buvau tiesmukiška ir pasakysiu, kad vaiką auginsiu viena, ir net neįvardinsiu kas vaiko tėvas (turiu aršius brolius ir tėtį).
Bet vis dar nedrąsu, nes ir kaip pažįstu savo tėvus-net neįsivaizuoju jų rekcijos.

Papildyta:
QUOTE(mgane @ 2009 10 04, 19:26)
Aš visada buvau tiesmukiška ir pasakysiu, kad vaiką auginsiu viena, ir net neįvardinsiu kas vaiko tėvas (turiu aršius brolius ir tėtį).
Bet vis dar nedrąsu, nes ir kaip pažįstu savo tėvus-net neįsivaizuoju jų rekcijos.

Beja, kiek tavo pilvukui amžiaus?
Pamenu kaip prieš keletą savaičių "atėjau" į šį skyrelį vedama nežinios, baimės...Gal dar šiokią tokią jaučiu, bet many jau plaka dvi širdutės (vis negaliu atsidžiaugti) drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(agne.za @ 2009 10 04, 18:47)
kaip miela  wub.gif 
pasakyk esu tikra kad palaikys tave..na gal is pradziu bus sokas bet apsipras ir tikrai myles leliuka ir lauks..juk tevai.. smile.gif

Niekur nedings-turės apsiprasti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mgane @ 2009 10 04, 18:27)
Noriu pasigirti, jau mačiau pulsuojančią savo kūdikėlio širdutę. Ir tai taip suteikia  stimulo judėti į priekį-kokių žvilgsnių atgal ir į šoną.

kaip faina wub.gif
o dėl pasakymo natūralu,nes iš tikro tai labai jaudinanti žinia wub.gif ,tikiu, kad nesmagu, bet vaikas pati nuostabiausia gyvenimo dovana wub.gif , viskas bus gerai aš tikrai tuo tikiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(nasata @ 2009 10 04, 18:45)
Aš taip pat neįsivaizduoju, kaip pasakyti savo tėčiui  g.gif  mamytės jau keli metai kaip neturiu  verysad.gif

geriau neprisigalvok nebūtų dalykų, nes melas gimdo melą doh.gif , atsibos pasakoti ir mąstyti ką veikia užsienyje tėtis ir kada jis grįš, tai tik pirmi pvz šovę į galvą , neprisidaryk problemų ax.gif

Atsakyti
Supratau bigsmile.gif , nėra reikalo išsigalvot istorijų, taip ir pasakysiu "dėjo į kojas" lotuliukas.gif ir aplamai, man ne 15 metų, kad aiškinčiaus ar teisinčiaus kas ir kaip.......
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2009 10 05, 23:28)
Supratau  bigsmile.gif , nėra reikalo išsigalvot istorijų, taip ir pasakysiu "dėjo į kojas"  lotuliukas.gif ir aplamai, man ne 15 metų, kad aiškinčiaus ar teisinčiaus kas ir kaip.......

taip, neprisigalvok jokiu istoriju, nes pas mus giminej buvo viena tokia, kuri sake, kad istekejo (nors niekas is artimuju nebuvo vestuvese), paskui, kad vyras uzsienyje ir taip toliau... po jos visu melu, niekas ja dabar nebetiki, nes vistiek tiesa isaiskeja.
geriau skaudi tiesa, nei pilnos kisenes melo. gal iskarto artimuju reakcija bus nekokia, bet veliau susitaikys, apsiramins... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2009 09 25, 23:35)
kaip vaikščiot pakelta galva ir atlaikyti smerkiančius žvilgsnius ir komentarus?  verysad.gif kai sako, kad kvaila, kad nepasidarai aborto, kad auginti vaiką vienai ir dar tokiu "krizės laiku" yra tolygu beprotystei...kai tvirtina, kad nesugebėsiu viena, nebus kas padeda, nes neturiu šalia artimų, neturiu mamos...ir dar paskolos bankams smaugia  blink.gif
kai žiūri kaip į beprotę, kaip iš viso galėjau pastot ir nesugebėt apsisaugot?
ir kodėl tokios žiaurios būtent moterys..bendradarbės...
kodėl smerkia tik mane, o ne vyrą, kuris atsisakė atsakomybės ir "padarė dingau"?
kaip nepasiduot depresijai varoma aplinkinių..
kartais apima žiaurios mintys ir noras tapt "Veronika paskenduole"  verysad.gif nes padaryt abortą tikrai širdis neleidžia, o jei kartu, abiem..........

Tai juk krize pats tinkamiausias metas eiti motinystes atostogu tongue.gif Juk 2 m. pajamos garantuotos, cia aisku juokauju, (nors is dalies teisybes yra smile.gif ) Man irgi buvo panasiai metu kaip ir tau, kai laukiausi, ir banko paskolas turejau Bet dabar galiu pasakyti, kad budama namie su vaikuciu as netgi zymiai daugiau pinigeliu susitaupiau. As gautus uz nedarbinguma pinigelius is karto padejau i banka, kur nuskaiciuoja paskola ir metus laiko, net pamirsau, kad ja reikia moketi. O kadangi nemegstu labai puikuotis, tai ypac dabar (kai jau vaikutis paauges) suprantu, kad vezimelio brangaus ir kruto tikrai nereikia, nes greitai isauga ir t.t. Sekmes ir nepergyvenk, tikrai viskas bus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti