Įkraunama...
Įkraunama...

Vieniša mama ir patarimai joms

QUOTE(mgane @ 2009 09 16, 10:17)
Didelis dėkui už tikrai palaikančius žodžius ir laukiu nesulaukiu, kad mane gyvenimas nusidažytų skaidresnėmis spalvomis. Ir nekantrauju po keletą mėn sugrįžti į savo temą ir parašyti :MAMYTĖS IŠ TIKRI MAN GERA, DĖL NIEKO MAN BEBAISU, KAIP JŪS MAN IR SAKĖT lotuliukas.gif

Pamatysi tikrai taip ir bus 4u.gif
Kazkada si tema man buvo pagrindine, o dabar retai beuzsuku.
Na as likau su vaikeliu po sirdele ir dar dviem isikibusiomis i rankas- su ant nosies mokslais...
Atrasi savo pusele ir vaikeliui teveli,tik nepasiduok tikek savim,mylek save ir viskas bus gerai.
Bruksnio gimimo liudijime nerasyk-rasyk pavarde,aisku reiks eiti i teisma, na ir kas, pagalvok apie vaikeli mokykloje-jam bus juk geriau vietoje bruksnio tureti ne bruksni Sekmes 4u.gif
Atsakyti
mgane na ir as kai buvau nescia likau viena,bet nesigailejau....
del seneliu bijojau pasakyti net kinkos drebejo,bet pasiryzau ir pasakiau ir dar beto per Kaledas lotuliukas.gif pasisodinau mama ir teti ir sakau busit senelei doh.gif tai mama apsiverke,o tetis (metes rukyti buvo tai susirado cigara ir nuejo pesti) ax.gif o beto buvo ir studijos 3 kurse buvau,bet neemiau dekretiniu baigiau ir 4 kursa.....o tevai tikrai supras ir pades bus sokas pradzioje,bet tau juk ne 18,esi subrendusi moterys mirksiukas.gif o del bruksnelio liudijime mano sunus neturi vyro pavardes turi mano ir as del to nesigailiu,beto man mano pavarde grazesne nei vyro mirksiukas.gif viskas bus gerai kantrybes ir laikykis 4u.gif
Papildyta:
o beja del bruksnelio priisiminiau,dabar gyvenu uzsienyje,bet jei buciau davus vaikui vyro pavarde reiktu leidimo norint vaika pasiimti kartu i uzsieny,tai ir gerai,kad nedaviau g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina26a @ 2009 09 16, 23:50)
mgane na ir as kai buvau nescia likau viena,bet nesigailejau....
del seneliu bijojau pasakyti net kinkos drebejo,bet pasiryzau ir pasakiau ir dar beto per Kaledas lotuliukas.gif pasisodinau mama ir teti ir sakau busit senelei doh.gif tai mama apsiverke,o tetis (metes rukyti buvo tai susirado cigara ir nuejo pesti) ax.gif o beto buvo ir studijos 3 kurse buvau,bet neemiau dekretiniu baigiau ir 4 kursa.....o tevai tikrai supras ir pades bus sokas pradzioje,bet tau juk ne 18,esi subrendusi moterys mirksiukas.gif o del bruksnelio liudijime mano sunus neturi vyro pavardes turi mano ir as del to nesigailiu,beto man mano pavarde grazesne nei vyro mirksiukas.gif viskas bus gerai kantrybes ir laikykis  4u.gif
Papildyta:
o beja del bruksnelio priisiminiau,dabar gyvenu uzsienyje,bet jei buciau davus vaikui vyro pavarde reiktu leidimo norint vaika pasiimti kartu i uzsieny,tai ir gerai,kad nedaviau g.gif

Ačiū už gražius žodžius. Kaip supratau laukiesi antro vaikelio?Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
labai dziaugiuosi kad yra tokia temele SM,tikrai reikai palaikymo tokioj situacijoj, group.gif as pakolkas gyvenu su vyru,(lyg dar viskas ir gerai)bet zinau jei kas atsitiktu ir pasilikciau viena tikrai nebutu liudna ir sunku nes turiu du grazius,sveikus,mielus vaikucius kurie visada pades kai reikes,nors gal atrodytu ir sunku,bet anksciau ar veliau viskas praeina,o vyru prasyt ir maldaut demesio tikrai neverta,mes JUK STIPRIOS MOTERYS IR MAMOS wub.gif group.gif supermama.gif ,tad sekmes ir neliudekit.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 08, 07:23)
As viena nuo paciu padrzios buvau ir galiu pasakyti kad dekosi likimui uz tai kad pries gimdyma ir po jo busi viena su vaiku biggrin.gif pamatysi.... nezinau kokiam vyrui fantazija neatsoktu kai lakstai sutinus ir visais galais varvedama plika po namus  doh.gif  doh.gif na as cia taip vaizdziai.. tskant biggrin.gif nepergyvenk, viskas bus ciki! Manau tau apskritai sokas del zinios apie nestuma, kai su juo susigyvensi suprasi ir vienisavimo privalumus smile.gif O ir vyrui naujajam pagalvok kaip smagu, gauna ir drauge ir vaika iskart, be jokiu nestumu, hormonu audru, isteriju nestukiniu ar uzgaidu, be bemiegiu naktu ir t.t. wink.gif Aisku, kad lengva nebus, bet apskritai net ir santykiuose kada buna lengva, gyvenimas apskritai nebuna vien juoda arba balta smile.gif Svarbiausia manau nusiteikimas smile.gif vnz... laikykis, jeigu reiks ko gali AZ  4u.gif

Nu nesusilaikiau, susijuokiau, kai įsivaizdavau laimingą vyruką bigsmile.gif

O būsimai mamytei sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 22 rugsėjo 2009 - 12:52
sveikos smile.gif
labai sunku užduoti tokį klausimą verysad.gif laukiuosi jau 10-a savaitė ir sužinojau, kad tėčio mes neturėsim...bijau, kad finansiškai viena tikrai negalėsiu išlaikyti vaikelio, nors jo noriu labiau už viską pasaulyje...ar verta pasmerkti vaiką skurdui?
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2009 09 23, 21:16)
sveikos smile.gif
labai sunku užduoti tokį klausimą  verysad.gif laukiuosi jau 10-a savaitė ir sužinojau, kad tėčio mes neturėsim...bijau, kad finansiškai viena tikrai negalėsiu išlaikyti vaikelio, nors jo noriu labiau už viską pasaulyje...ar verta pasmerkti vaiką skurdui?

o mirčiai cool.gif , verta ax.gif

žinau vieną auksinę taisyklę, kad vaikas gimdamas atsineša ir savo duoną, juk sakoma duos dievas dantis duos ir duonos mirksiukas.gif , todėl manau verta, o kodėl galvoji skurdui, kad tėčio vaikas neturės tai ne bėda juk ne vien vyrai išlaiko šeimą mama taip pat 4u.gif , lakykis ir priimk teisingą sprendimą

tavo vaikelio dabar kojytės atrodo taip

user posted image

wub.gif

šaltinis čia verta paskaityti

gyvenime nieks nevyksta be reikalo 4u.gif, jei nori vaikelio ir turėk jį wub.gif , o klausti nereikia bijoti, klausk kas tik domina aišku tai vieša erdvė gali pasitaykyti visokių nuomonių, bet juk tu inai kas geriausiai tau ir tavo leliukui rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 23 rugsėjo 2009 - 22:20
...ar verta pasmerkti vaiką skurdui?

Tai turetu supurtyti ir priesingai-tik paskatinti kibti i gyvenima, mokytis, dirbti, siekti, daryti viska, kad vaikelio nepasmerkti skurdui. O ne nuleisti rankas, ir pasmerkti. Gal pradzioje sunku, bet juk visas gyvenimas pries akis.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
labai sunku užduoti tokį klausimą  verysad.gif laukiuosi jau 10-a savaitė ir sužinojau, kad tėčio mes neturėsim...bijau, kad finansiškai viena tikrai negalėsiu išlaikyti vaikelio, nors jo noriu labiau už viską pasaulyje...ar verta pasmerkti vaiką skurdui?

net neabejok, viskas susides i savo vietas, ir visko uzteks jums abiems. tik niekad nebijok paprasyti kitu zmoniu pagalbos. net ir cia, SM jei sakysi, kad reikia vaikui daikteliu, tikrai bus kas tau ju duos. viena karta atsisakiusi vaiko, kita karta jo galiu daugiau ir nebesusilaukti. kitas dalykas, kai gims, reikalaukis teisetu alimentu - jei jau sugebejo padaryti vaika, tegul sugeba nors kiek prisideti prie vaiko auginimo.
buk stipri ir saugok nauja gyvybe 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

Na pasigimdzius vaikeli dar galesi jam ir kita teti surast (juk nezinai kaip gyvenimas gali susklostyt) , o jei negimdysi tai gali atsitikt taip kad kita teveli rasi , o vaikuciu gali nebeturet... as net ir apie savo dukra kartais pagalvoju , jei jai taip atsitiktu tai pirma vaikeli ir as padeciau augint, bet gimdyt vistiek patarciau blush2.gif
Atsakyti
Labai ačiū už padrąsinimą smile.gif
dar labai sunku susivokt, kad tai tikrai vyksta, o ne sapnas..
Atsakyti
sveikos smile.gif

Sveikute,
Pas mane ir su finansais ne kas, bet jei Dievas davė tokį stebuklėlį duos ir duonos:)
tuj ug nežinai, kas tavęs ateity laukia ax.gif

Papildyta:
QUOTE(mgane @ 2009 09 25, 16:18)
Sveikute,
Pas mane ir su finansais ne kas, bet jei Dievas davė tokį stebuklėlį duos ir duonos:)
tuj ug nežinai, kas tavęs ateity laukia ax.gif

O aš vis nesusitaukau, kad ne be viena, tik žinau, kad pilvelio gyventoją labai myliu nestuke.gif
Atsakyti