QUOTE(l'eau @ 2010 07 28, 06:12)
įdomus jūsų skonis vyrams, bet matyt kai kurioms ir tokių reikia
kad ir kokia neapykanta būtų apėmusi, įsisavinkit kad vaikas ne iš šventosios dvasios gims. jis ne jūsų vienos kad ir kaip norėtumėte ir aišku kad vyras galės ir greičiaausiai reikš teises į savo vaiką. žinutes išsaugokite, jei grąsins - įspėjusi įrašykite. vaikui kad ir kaip to nenorėtumėte ir tėvas reikalingas, o tokia savo reakcija pati ir griaunate galimybę vaikui turėti visavertę šeimą. juk vaikas nė negimęs, o jūs ne aiškiaregė, iš kur žinot kokie jų santykiai bus? kitų tulžis nėra pagrindas apie tai spręsti. verčiau mažiau skaudinkit savo būsimą vaikelį ir save. jūs nesate jūsų vaikas ir jei įskaudino jus nereikia bausti dėl to vaiko. aiškinkitės santykius tarpusavyje.
kad ir kokia neapykanta būtų apėmusi, įsisavinkit kad vaikas ne iš šventosios dvasios gims. jis ne jūsų vienos kad ir kaip norėtumėte ir aišku kad vyras galės ir greičiaausiai reikš teises į savo vaiką. žinutes išsaugokite, jei grąsins - įspėjusi įrašykite. vaikui kad ir kaip to nenorėtumėte ir tėvas reikalingas, o tokia savo reakcija pati ir griaunate galimybę vaikui turėti visavertę šeimą. juk vaikas nė negimęs, o jūs ne aiškiaregė, iš kur žinot kokie jų santykiai bus? kitų tulžis nėra pagrindas apie tai spręsti. verčiau mažiau skaudinkit savo būsimą vaikelį ir save. jūs nesate jūsų vaikas ir jei įskaudino jus nereikia bausti dėl to vaiko. aiškinkitės santykius tarpusavyje.
man idomu tu viska zmogui atleistai, kad ir kiek jis tave butu prizemines ir visaip isvadines dar negimusi tavo vaika? as nei saves nei savo vaiko zeminti nebeleisiu, tai jisai mano vaika pasmerke augti nevisavrteje seimoje, jis yra cia dar nemastanti butybe,jis mus paliko o ne as jy, ir nemanau, kad jis toks reikalingas, kai atvaziuoja pas daugus ir mane matydamas net nepaklausia kaip as jauciuosi, kaip nestumas, ar mums viskas gerai, as ne motina terese ir nedalinu visems atleidimo, gal dabar ir mano pyktis sneka, nes aisku as pykstu ant jo ir labai pykstu, bet tas pyktis nebereikalo, ir jis jau nebedelto kad jis pasirinko kazka kita, bet visai del kitu dalyku, o kad jis viena diena nori o kita diena ne, tai man tas net labai maiso, sakyk ka nori, bet as nezadu issileisti tokio zmogaus i savo namus, kad jis ir tevas, kas is jo tokio, jei jis nuo pat pirmos dienos tik kenke.. manau reikejo daugiau galvoti kai vaikely padare, nors zn kad kita diena su ramia sazine iseis pas kita, o kad jis save vadina teveliu, tai didele geda, nes kazin ar ilgai pavaidins gera pries kitus zmones...