Rasuolyte, puikiai tave suprantu su savuoju išsiskyriau nesenai... prieš 5mėnesius... pragyvenom kartu beveik 4metus... bet prieš 1,5mėn prasidėjo tikras pragaras.... Mes gyvenom jo mamos bute, aš nebuvau dar visų daiktų susirinkusi, tai jisai manęs net neįsileido į butą jų susirinkti, o ką jau kalbėti apie mūsų bendrai pirktus daiktus... išėjau kaip stoviu... negana to, tėvelis niekad su vaiku niekur neišėjęs vienas, dabar manęs reikalauja, kad aš jam duočiau vaiką. Apsimeta, kad jam vaikas labai rūpi... o draugams savo pasakoja, kad kaip jam gera gyventi be šeimos.. Nors išėjau iš jo pati, nes nebegalėjau pakęsti tokio gyvenimo, atrodo nieko jam ir nebejaučiu, bet taip liūdna.... Taip sunku... Gaila vaiko... kad niekad nepajuto ir nepajus, kas yra tikro tėvo meilė... Ir šlykščiuosi kartu savim, kad nemačiau kas jis per žmogus prieš atsirandant vaikui....
man ir labai gaila leliuko, kad jis netures savo tetuko salia, bet cia as jau nieko nebepakeisiu, stengsiuosi atstoti jam ir mamyte ir tevely...
o laikas viska uzgydis,,, o tokiem parazitam manau gyvenimas atseikis uz visas asaras ir izeidinejimus...
p.s mano mama gerai pasake, kad tokis brudas nevertas nieko, nes gyvulys ir tas savo vaikus myli..
o laikas viska uzgydis,,, o tokiem parazitam manau gyvenimas atseikis uz visas asaras ir izeidinejimus...
p.s mano mama gerai pasake, kad tokis brudas nevertas nieko, nes gyvulys ir tas savo vaikus myli..
QUOTE(Rasuolyte22 @ 2010 07 25, 13:31)
man ir labai gaila leliuko, kad jis netures savo tetuko salia, bet cia as jau nieko nebepakeisiu, stengsiuosi atstoti jam ir mamyte ir tevely...
va cia didziausia musu klaida kad gailime vaiko nors mano nuomone vaikui zymiai geriau augti vien su be galo mylincia, kasdien svytincia is laimes mama o ne su kazkokio tirono, avigalvio zeminama ir paminta po padu moterimi
as taip pat viena saviskes sulaukiau, pagimdziau, auginu, ir manau kad to ka turiu dabar su tokiu kaip biologinis dukros tevas niekada nebuciau turejus, taip esu laiminga savo dabartiniu gyvenimu, motinyste be jo,, nors dar ir dabar jis negali manes palikt ramybej bet man vienodai, zinau kad su juo niekada nebebus nieko daugiau,,, geriau joks negu bet koks...
tad dar karta pasikartosiu mamytes tamsiausia naktis buna pries ausra
QUOTE(Rasuolyte22 @ 2010 07 25, 01:57)
Nebūsiu originali, bet viskas tikrai bus gerai. Apskritai, pamatyk šioje situacijoje gerąją pusę - gal ir geriau kuo anksčiau atsikratyti tokiu nesubrendusiu ir negarbingu žmogumi? Tiesiog, jis turės mažiau galimybių tave dar labiau įskaudinti.
O dabar pranktinė gyvenimo pusė - kaip ir kaip būtų sunku, nesinorėtų ir t.t., būtinai reikalauk pripažinti tėvtystę (jei nenorės - kreipkis į teismą) ir prisiteisk vaikeliui išlaikymą. Už vaiką atsakingi abu tėvai, tegul jis negalvoja, kad gali elgtis kaip tinkamas - už viską reikia atsakyti. Net jei tau tų pinigų dabar nereikia, paaugusiam vaikui jų dar ir kaip reikės
siandien musu tetukas apsireiskes pareiske pretenzijas i mano busima vaikiuka ;DD kaip tokiu kvailiu dar gali buti, tas idiotas man pagrasino kad net negalvociau ieskotis kito tetuko, nes jis yra vienitelis toks ;DD tai va ne tik kad su vaikeliu busiu viena, bet dar ir visa gyvenima vienisa, nes reikes laukti jo plano chuligano kurio jis dar neturi bet galvoja kaip augins vaika ;DD nu ir turek dar tokiu svajoniu kazkoks siaubas ;DD bent pralinksmino su savo fantazijom ;DD
o del elemntu tai nzn, galvojau padaryti kad butu jam sunkiau nes mes gyvename uzsienyje, bet nenoriu kad jis paskui reikalautu kazkokiu teisiu i vaika... nebent tvarkyti per notara, paskaiciavus kazkokia suma vaikui per 18, ir padaryti kaip skola, kuria jis atidavines man kiekviena menesy, as nenoriu kad tai eitu kaip elementu mokejimas, man vien ta mintis kad jis paskui kazko reikalaus , net siurpuliukai per kuna nueina...
o del elemntu tai nzn, galvojau padaryti kad butu jam sunkiau nes mes gyvename uzsienyje, bet nenoriu kad jis paskui reikalautu kazkokiu teisiu i vaika... nebent tvarkyti per notara, paskaiciavus kazkokia suma vaikui per 18, ir padaryti kaip skola, kuria jis atidavines man kiekviena menesy, as nenoriu kad tai eitu kaip elementu mokejimas, man vien ta mintis kad jis paskui kazko reikalaus , net siurpuliukai per kuna nueina...
QUOTE(Rasuolyte22 @ 2010 07 27, 01:07)
siandien musu tetukas apsireiskes pareiske pretenzijas i mano busima vaikiuka ;DD kaip tokiu kvailiu dar gali buti, tas idiotas man pagrasino kad net negalvociau ieskotis kito tetuko, nes jis yra vienitelis toks ;DD tai va ne tik kad su vaikeliu busiu viena, bet dar ir visa gyvenima vienisa, nes reikes laukti jo plano chuligano kurio jis dar neturi bet galvoja kaip augins vaika ;DD nu ir turek dar tokiu svajoniu kazkoks siaubas ;DD bent pralinksmino su savo fantazijom ;DD
Jis vistiek reikalaus. Nes tai yra būdas daryti tau spaudimą. Tai, kad jis vaiko neišlaiko, pagal įstatymus jam neatima teisės į vaiką. Tėvų valdžia apribojama girežtai apbrėžtais atvejais, reikia Civiliniame kodekse pasiskaityti. Taip, kad neturėk iliuzijų, kad pretenzijų nereikš - aišku kad reikš. O jei neprisiteisi alimentų, tai leisi jam pareigų nevykdyti, o teises reikšti. Ir nekreipk dėmesio į visokias sapaliones, kad atims vaiką arba niekas taves su vaiku neims - visi jie taip kalba, bet pilna mamų su natimtais vaikais laimingai vėl ištekėjusių
dazniausiai suo kuris loja - nekanda tad maziau klausyk tu jo Rasuole
ir daryk taip kaip tau iseina, kaip patogu, kaip geriau tau ir ypac vaikui, vaikas is mamos atimamas tik itin retais atvejais, kai tevas gali pasiulyti daugiau nei tu,. bet kadangi tu neesi jokia asociali moteris, tai vaika atimti jis nemanau kad sugebes, tokie sustruoliai taip tik gazdina, kam jiem bereikalingas vargas dar uzsikrauti papildoma nasta - vaika, kam jam suvarzymai... juk jie ereliai tikrai nesedes namie su vaikuciu, tad tikrai neklausyk ka sneka jis ir ramiai lauk
ir daryk taip kaip tau iseina, kaip patogu, kaip geriau tau ir ypac vaikui, vaikas is mamos atimamas tik itin retais atvejais, kai tevas gali pasiulyti daugiau nei tu,. bet kadangi tu neesi jokia asociali moteris, tai vaika atimti jis nemanau kad sugebes, tokie sustruoliai taip tik gazdina, kam jiem bereikalingas vargas dar uzsikrauti papildoma nasta - vaika, kam jam suvarzymai... juk jie ereliai tikrai nesedes namie su vaikuciu, tad tikrai neklausyk ka sneka jis ir ramiai lauk
nu manau, kur as gyvenu man uzteks viena kartuka issikviesti policija, ir tiesiog pasakyti kad jis man neduoda ramybes ir as jo bijau, tada jis negales net prie namo prieiti, paziuresim kaip tada jis augins mano leliuka!!!
Rasuolyte, patarimas tau- jei jisai rašo sms, būtinai visas išsisaugok. Jei būtų teismai, turėsi įrodymus, kad grasina ir pan... Čia jau iš savo karčios patirties kalbu.... žinau, kad tikrai laukia manęs teismas.... nes tėvui neleidžiu su vaiku matytis... bet irgi tėvelis, kai namuose būdavom, tai nereikėjo vaiko.. per du metus su vaiku vienas net į lauką nebuvo išėjęs pasivaikščiot, o dabar, kai mes išsiskyrėm, tai aš jam vaiką turiu duot ir dar vienam... nu jau ne.... juolab, kad maniškis dar ir prisidirbo vienąkart pasiėmęs vaiką.... tai tą būtinai panaudosiu teisme ir tikiuosi, kad apribos jam teises...
nu cia tai jo, kazkas nesamoningo... palieka nescias, nesirupina, nebuna salia kai labiausiai reikia, o kai pagimdai ir uzsiaugini vaikiuka, tada ateina tetukas ir sako labas... sauniau ir but nereikia, ateinu kada noriu ir darau ka noriu... as jam greiciau jo bmw langus isbarskysiu kai atvaziuos nei kada gyvenime duosiu vaika kur nusivesti, cia jau kaip sakiau, issitrink savo rozines fantazijas, ne jos tokiomis ir liks ;DD bet matyt neisisavino minties, ;DDD
p.s ir taip jau vaikas dar ne gimes nuskriaustas, nes neaugs visavereje seimoje, tai dar leisti kad kazkoks suvemtas bb jy ir toliau skaudintu, aisku kol jis maziukas, nieko nesupranta, bet manau mamai sirdy skaudes labiausiai kai ji matys kai vaikas laukia tetuko kuris ta diena prisizadejes net nezada atvaziuoti nes turi svarbesniu reikalu... tokia situacija labai baugina....
p.s ir taip jau vaikas dar ne gimes nuskriaustas, nes neaugs visavereje seimoje, tai dar leisti kad kazkoks suvemtas bb jy ir toliau skaudintu, aisku kol jis maziukas, nieko nesupranta, bet manau mamai sirdy skaudes labiausiai kai ji matys kai vaikas laukia tetuko kuris ta diena prisizadejes net nezada atvaziuoti nes turi svarbesniu reikalu... tokia situacija labai baugina....
QUOTE(Rasuolyte22 @ 2010 07 28, 02:30)
suvemtas bb
įdomus jūsų skonis vyrams, bet matyt kai kurioms ir tokių reikia
kad ir kokia neapykanta būtų apėmusi, įsisavinkit kad vaikas ne iš šventosios dvasios gims. jis ne jūsų vienos kad ir kaip norėtumėte ir aišku kad vyras galės ir greičiaausiai reikš teises į savo vaiką. žinutes išsaugokite, jei grąsins - įspėjusi įrašykite. vaikui kad ir kaip to nenorėtumėte ir tėvas reikalingas, o tokia savo reakcija pati ir griaunate galimybę vaikui turėti visavertę šeimą. juk vaikas nė negimęs, o jūs ne aiškiaregė, iš kur žinot kokie jų santykiai bus? kitų tulžis nėra pagrindas apie tai spręsti. verčiau mažiau skaudinkit savo būsimą vaikelį ir save. jūs nesate jūsų vaikas ir jei įskaudino jus nereikia bausti dėl to vaiko. aiškinkitės santykius tarpusavyje.