QUOTE(Maggie @ 2009 09 09, 14:46)
na atleiskit, bet viskas susije. ka reishkia "auginsiu viena"? jei vaikas pradetas su medicinos pagalba, suprantama. bet jei yra vaiko tevas, manau reikia pasakyti. juk finansine pagalba ir t.t.
kita vertus, jei meiles daug, noro daug - nebus sunku. ishanxtinis nusistatymas padeda. susigyvenimas su savo mintimis. nera taip blogai vienai. nors truksta dazhnai pagalbos ir shilumos.
kita vertus, jei meiles daug, noro daug - nebus sunku. ishanxtinis nusistatymas padeda. susigyvenimas su savo mintimis. nera taip blogai vienai. nors truksta dazhnai pagalbos ir shilumos.
Iš vaiko tėvo labiau norętusi dvasinės paramos, o jos nė sužiburiu.
Aš pakankamai tvirta ir stipri (bent jau taip manau iki šiol) . Man tik reikia su su tuom susitaikyti ir viskas turėtų būti gerai
Papildyta:
QUOTE(Kipseva @ 2009 09 10, 20:32)
o negi tobulas zmogus reiskia tas, kuris neturi vaiku? nera skirtumo ar viena augini ar ne.
as tapau vienisa dar budama nescia, bet susigyvenau ir as ir mano mama. nebijok manau tevu. as mamai irgi bijojau pasakyti. ji kazkiek nusivyle, kai pasakiau, kad laukiuosi, taciau nors ir sake, kad neaugins to vaikucio, dabar myli savo anukeli be proto, nesioja per dienas ant ranku, sneka su juo.. manau ir Tau taip bus. svarbiausia optimizmas. dabar tau negalima nervuotis, jaudintis ar liudeti. zinok laaabai tas atsiliepia kudikiui. kalbu is patirties. as isgyvenau labai sunku laikotarpi budama nescia ir katik pagimdzius, todel labai pergyvenau ir dabar mazajam labai pucia pilvuka (emociniai sukretimai tai itakoja), nuo nervu vos nedingo pienukas (o ir dabar jo beturiu per karta tik apie 50ml) ir kitos bedos..
na ka, stiprybes busimajai mamytei
as tapau vienisa dar budama nescia, bet susigyvenau ir as ir mano mama. nebijok manau tevu. as mamai irgi bijojau pasakyti. ji kazkiek nusivyle, kai pasakiau, kad laukiuosi, taciau nors ir sake, kad neaugins to vaikucio, dabar myli savo anukeli be proto, nesioja per dienas ant ranku, sneka su juo.. manau ir Tau taip bus. svarbiausia optimizmas. dabar tau negalima nervuotis, jaudintis ar liudeti. zinok laaabai tas atsiliepia kudikiui. kalbu is patirties. as isgyvenau labai sunku laikotarpi budama nescia ir katik pagimdzius, todel labai pergyvenau ir dabar mazajam labai pucia pilvuka (emociniai sukretimai tai itakoja), nuo nervu vos nedingo pienukas (o ir dabar jo beturiu per karta tik apie 50ml) ir kitos bedos..
na ka, stiprybes busimajai mamytei
Gal iš tikro per daug sureikšminu, jug ne vieta tokia pasauly...
Papildyta:
QUOTE(lagita @ 2009 09 11, 09:55)
viskas bus gerai patikėk... ne Tu pirma ne Tu ir paskutinė kuri augins viena vaikelį, bet pala kodėl viena? negi tau niekas nepadės? na tėvai tavo kiek supratau ir sesę turi.. patikėk Tu ne viena turėsi mažą stebuklėlį ir gyvenimas bus lafą... kad tik nepultų ligos visokios Sėkmės Jums
Manau problema ta, kad dar nejuačiu, niekaip neįsisavinu, kad mano pilvelyje kažkas gyvena Ir tai pasunkina tikėti šviesia ateitimi.
aš turiu 2 brolius,tad vyresnelis irgi "laukiasi" ir jų kūdikėlis gims keliaismėn ankščiau. Matau, kap mama marčią lepina, o aš nubraukiu ašarą ir laukiu kada atsiras drąsos pasakyti.
Papildyta:
Ačiū jums mamytės, kad jūs išklausot ir patariat,nes sunku vienai viską savyje laikyti.