Įkraunama...
Įkraunama...

Vieniša mama ir patarimai joms

QUOTE(tik drugelis @ 2010 05 26, 10:15)
Taip paskaicius pagalvojau - o kodel autore is anksto, dar nepasikalbejus su busimo vaiko tevu nusprende uz visus, kad "bus viena"? Is kur toks isankstinis nusistatymas?.. g.gif

Na va tai jus mane tikrai ne taip supratot, as dar nenusprendziau kad jau tikrai vaika auginsiu tik viena.. Nes juk busimam tetukui tai nieko dar nepasakiau ir tikrai nezinau jo sprendimo, kad va butent jis mus paliks vienus.. to nezinau ir negaliu dar pasakyt. Nors zinant kaip jis myli vaikus, gal cia tik as per daug kazko bijau. Tiesiog man paciai baisu ir nedrasu galbut pasakyt, juk pasielgem tikrai neatsakingai, bet dabar reikia uz tai atsakomybes imtis abiem, juk ir jis zinojo ka daro. O gydytojais daugiau nepasitikesiu, nes po buvusio ne vietoj pastojimo man pasake kad vaiku susilaukt sunkiai begalesiu,.. ir se tau po penkiu menesiu pazinties su draugu taip nutiko. doh.gif O gyvendama su savo buvusiu vyru antro mazylio taip ir nebesusilaukem, nors taip pat mazai saugojomes..
Papildyta:
QUOTE(Nettle @ 2010 05 25, 18:26)
Smalsu, o busimas tėvelis jau turi vaikų ar ne?
teisingai apsisprendei, tikrai nesigailėsi, turėsi vaikutį, vyresnėlis padės, juk jau didelis jis, visi kartu būsit laimingi wub.gif  nors labai norėčiau, kad būtumėt su vyriškiu(būsimu tėveliu) kartu, gal kaip kažkas sakė, jus tai suartins bigsmile.gif  wub.gif  na o jei ne, tiek to, prievarta gi nepriversi, o jei priversi laimingi nebūsit 4u.gif  4u.gif

Na busimas tevelis turi dukryte 7 metu is pirmos santuokos. Jis kaip ir as yra issiskyres.
Papildyta:
QUOTE(DO&RU @ 2010 05 26, 09:55)
skaitineju ir mastau ar temos heroje tikrai tokia drasi ir pasitikinti savimi ar kazkas kito  g.gif
man butu baisu vienai likti su dviem vaikais. pagalvojus kiek ziema reikia atiduoti uz sildyma, kiek kainuoja vaistai... o kaip paciai jaustis be jokio palaikymo.... o tokiam kaip kad "vyresnelis pades" as is vis esu kategoriskai pries, kodel dabar tas vyresnis vaikas tuetu patapti mazojo aukle????? manau negalima gadinti vaikui vaikystes. tokio amziaus jis turetu buti kieme, su draugais, bet kur bet tik nebuti mazaja aukle....
na ir siaip - sitokiais ziauriais laikais - kai del prastenio rubo mokykloje yra tyciojamasi is vaiku. AR NE PER DRASU DABAR NUSPRESTI, KAD AUGINSITE VIENA?????

Na tikrai nepaversiu savo sunaus maziuko aukle.. na juk pati iseisiu i dekreta tai su mazuoju juk pati busiu per dienas, o vyresnysis tikrai gales lauke su draugais but. Tik va kazin kaip jis reaguos i maziuka, juk dabar jam visas demesys yra skiriamas..
Atsakyti
Anchelika 4u.gif jau ir liniuote uzsidejot drinks_cheers.gif ,kad ir ka nuspres busimas tetis, manau viskas bus gerai - o vienai auginti du vaikus nera jau taip ir baisu smile.gif
Atsakyti
Bet kad ir ka busimas tetis nusprestu, maziuko nezudysiu, nes as taip negaleciau pasielgt schmoll.gif Nes siaip jau kaip ir pats laikas antram kudikeliui, nes juk metai tai eina rolleyes.gif Nes ka gali zinot gal po isvalymo tikrai daugiau niekad maziuko nebesusilauksiu, juk tada gaileciaus savo poelgio visa gyvenima, o to tikrai nenoriu.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Anchelika @ 2010 05 26, 11:41)
Bet kad ir ka busimas tetis nusprestu, maziuko nezudysiu, nes as taip negaleciau pasielgt  schmoll.gif  Nes siaip jau kaip ir pats laikas antram kudikeliui, nes juk metai tai eina  rolleyes.gif  Nes ka gali zinot gal po isvalymo tikrai daugiau niekad maziuko nebesusilauksiu, juk tada gaileciaus savo poelgio visa gyvenima, o to tikrai nenoriu..  unsure.gif

drinks_cheers.gif 100 proc jei atsisakytumet maziuko tai tikrai gailetumetes ir grauztumet save , as jus palaikau.
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 05 26, 11:49)

dekui uz palaikyma drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Anchelika @ 2010 05 26, 11:36)
Na va tai jus mane tikrai ne taip supratot, as dar nenusprendziau kad jau tikrai vaika auginsiu tik viena.. Nes juk busimam tetukui tai nieko dar nepasakiau ir tikrai nezinau jo sprendimo, kad va butent jis mus paliks vienus.. to nezinau ir negaliu dar pasakyt. Nors zinant kaip jis myli vaikus, gal cia tik as per daug kazko bijau. Tiesiog man paciai baisu ir nedrasu galbut pasakyt, juk pasielgem tikrai neatsakingai, bet dabar reikia uz tai atsakomybes imtis abiem, juk ir jis zinojo ka daro. O gydytojais daugiau nepasitikesiu, nes po buvusio ne vietoj pastojimo man pasake kad vaiku susilaukt sunkiai begalesiu,.. ir se tau po penkiu menesiu pazinties su draugu taip nutiko.  doh.gif O gyvendama su savo buvusiu vyru antro mazylio taip ir nebesusilaukem, nors taip pat mazai saugojomes..

Vadinasi, jums buvo lemta būtent dabar susilaukti šio vaikelio. Kad ir keistai tai skamba, bet kalbu iš savo patirties.
Atsakyti
QUOTE(Anchelika @ 2010 05 26, 11:36)
Nes juk busimam tetukui tai nieko dar nepasakiau ir tikrai nezinau jo sprendimo, kad va butent jis mus paliks vienus.. to nezinau ir negaliu dar pasakyt. Nors zinant kaip jis myli vaikus, gal cia tik as per daug kazko bijau. Tiesiog man paciai baisu ir nedrasu galbut pasakyt, juk pasielgem tikrai neatsakingai, bet dabar reikia uz tai atsakomybes imtis abiem, juk ir jis zinojo ka daro.

Butent ta ir turejau omeny - dar nieko nepapasakojot busimo vaiko tevui, dar nezinote jo sprendimo, reakcijos, gal ir kokiu abejoniu... o jau is anksto nusiteikiate kazkam neigiamam g.gif
Supraskit teisingai ir mane - as tikrai nenoriu Jus kritikuoti ir 4u.gif Jums uz Jusu sprendima tureti vaikuti.... Bet kam kankinti save nepagristomis abejonemis?.. Juk nuo to kaip galvojate, priklauso tai ka kalbate... nuo to ka ir kaip kalbate priklausys ka ir kaip pasakysite savo draugui... ir jis gi irgi jaucia Jusu nuotaikas r atitinkamai reaguos i nauja zinia.... Jei zinai apie busima vaikeli Jums jau tapo teigiamu reiskiniu (kaip kazkas jau minejo - liniuote uzdeta), tai padarykite zia zinia teigiama ir kitiems.
Piesiat ta busima teti kaip bauba koki, kuris vaiko nenores, Jus viena paliks ir pan. Niekas negarantuoja nieko, bet gal tas vyras tik sios zinios ir laukia? mirksiukas.gif Gal yra kokia priezastis, kodel jis buvo "neatsakingas" ir nesisaugojo?..

As daznai pati pesimistiskai ziuriu i daugeli dalyku, bet net mano akimis Jus per anksti piesiat pesimistini scenariju
Atsakyti
QUOTE(vienišoji @ 2010 05 26, 11:53)
Vadinasi, jums buvo lemta būtent dabar susilaukti šio vaikelio. Kad ir keistai tai skamba, bet kalbu iš savo patirties.

Tikrai teisingai sakot. Matot su buvusiu vyru mes pries skiriantis paskutinius du metus labai blogai sutarem del to gal ir nesiseke man pastot, as norejau, bet buves vyras ne.. Nors dabar dziaugiuosi kad su juo nesusilaukiau daugiau vaiku, nes vistiek butu teke man abu vaikucius vienai augint. Juk mano sunui jis ne alimentu dabar nemoka..
O su dabartiniu draugu taip puikiai sutarem iki siol, kad gal ir del to viskas taip greit ivyko, nors gal tai ir neitiketinai skamba..
Papildyta:
QUOTE(tik drugelis @ 2010 05 26, 11:58)
Butent ta ir turejau omeny - dar nieko nepapasakojot busimo vaiko tevui, dar nezinote jo sprendimo, reakcijos, gal ir kokiu abejoniu... o jau is anksto nusiteikiate kazkam neigiamam  g.gif
Supraskit teisingai ir mane - as tikrai nenoriu Jus kritikuoti ir  4u.gif Jums uz Jusu sprendima tureti vaikuti.... Bet kam kankinti save nepagristomis abejonemis?.. Juk nuo to kaip galvojate, priklauso tai ka kalbate... nuo to ka ir kaip kalbate priklausys ka ir kaip pasakysite savo draugui... ir jis gi irgi jaucia Jusu nuotaikas r atitinkamai reaguos i nauja zinia.... Jei zinai apie busima vaikeli Jums jau tapo teigiamu reiskiniu (kaip kazkas jau minejo - liniuote uzdeta), tai padarykite zia zinia teigiama ir kitiems.
Piesiat ta busima teti kaip bauba koki, kuris vaiko  nenores, Jus viena paliks ir pan. Niekas negarantuoja nieko, bet gal tas vyras  tik sios zinios ir laukia?  mirksiukas.gif Gal yra kokia priezastis, kodel jis buvo "neatsakingas" ir nesisaugojo?..

As daznai pati pesimistiskai ziuriu i daugeli dalyku, bet net mano akimis Jus per anksti piesiat pesimistini scenariju

Tai vat ne kasdien atsiduri tokioje situacijoje, tai del to ir prisimastau kartais tokiu dalyku, kas butu jei butu.. Ir tiesiog norejau patarimu cia forume sulaukt.. Niekad nebuvau optimiste, gal del to man gyvenimas ir nebudavo lengvas.. Taip as dziaugiuosi siuo ivykiu, bet bijau jo neigiamos reakcijos, bijau kad bus labai sunku istvert. Del to ir ieskojau palaikymo cia..
Atsakyti
QUOTE(Anchelika @ 2010 05 26, 12:05)
Tai vat ne kasdien atsiduri tokioje situacijoje, tai del to ir prisimastau kartais tokiu dalyku, kas butu jei butu.. Ir tiesiog norejau patarimu cia forume sulaukt.. Niekad nebuvau optimiste, gal del to man gyvenimas ir nebudavo lengvas.. Taip as dziaugiuosi siuo ivykiu, bet bijau jo neigiamos reakcijos, bijau kad bus labai sunku istvert. Del to ir ieskojau palaikymo cia..

Cia Jus palaikymo sulauksite visada mirksiukas.gif . Visada bus kas uzjaus-palaikys-patars... Atsiras vienas-kitas neigiamas komentaras, bet tai tik sveika.
Bet nebijokit neigiamos savo draugo reakcijos. Jus nezinote, kad taip bus. O savo isankstiniu nusistatymu ir abejonemis pati programuojates nesekmei. Jeigu drebesite kaip lapas ir atsiprašysite, kad "taip... netycia... isejo", tai jis pats gali pagalvoti, kad tai Jus abejojate... O jeigu visa svytinti ir besisypsanti pranesyte, kad "turite dziugia naujena", kaip tada reaguos Jusu zmogus?

Nebent tarp Jusu ir draugo jau buvo kokiu pokalbiu apie galimus vaikucius ir Jus turite pagrindo abejoti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik drugelis: 26 gegužės 2010 - 11:33
QUOTE(Anchelika @ 2010 05 26, 11:05)
Tikrai teisingai sakot. Matot su buvusiu vyru mes pries skiriantis paskutinius du metus labai blogai sutarem del to gal ir nesiseke man pastot, as norejau, bet buves vyras ne.. Nors dabar dziaugiuosi kad su juo nesusilaukiau daugiau vaiku, nes vistiek butu teke man abu vaikucius vienai augint. Juk mano sunui jis ne alimentu dabar nemoka..
O su dabartiniu draugu taip puikiai sutarem iki siol, kad gal ir del to viskas taip greit ivyko, nors gal tai ir neitiketinai skamba..
<...>

nieko neitiketino.
as pastojau, kai nustojau gydytis (irgi turejau bedu ir gyd nuomone - per stebukla pastosi) ir nutariau gyvent sau biggrin.gif
Atsakyti
o kodel busimas tetis nezino nieko iki siol??????????
Atsakyti
Ryt zadu pranest blush2.gif Bijau iskart taip isgasdint ji, tai jau po biski pranesu, kad nebutu didelio soko jam. Va vakar jau pasakiau kad menesines veluoja, tai gan ramiai sureagavo. Ryt kaip tik turiu eit pas gydytoja, tai tik gryzus viska ir pasakysiu. O bijojau visa tai jam pasakyt, nes paskutiniu metu mes kazkaip keistai bebendravom, apsipyke buvom su juo, tai nenorejau sakyt vien del to kad jis nepagalvotu, kad taip bandau ji prie saves pririst. Tai laukiau kol musu santykiai su draugu pasitaisys, kad galeciau visa tai jam pranest 4u.gif Kad nebutu paskui kaip tuose serialuose, pora jau kaip ir issiskyrusi, o moteris ima ir pranesa, kad ji laukiasi.. doh.gif
Atsakyti