QUOTE(tik drugelis @ 2010 05 26, 10:15)
Taip paskaicius pagalvojau - o kodel autore is anksto, dar nepasikalbejus su busimo vaiko tevu nusprende uz visus, kad "bus viena"? Is kur toks isankstinis nusistatymas?..
Na va tai jus mane tikrai ne taip supratot, as dar nenusprendziau kad jau tikrai vaika auginsiu tik viena.. Nes juk busimam tetukui tai nieko dar nepasakiau ir tikrai nezinau jo sprendimo, kad va butent jis mus paliks vienus.. to nezinau ir negaliu dar pasakyt. Nors zinant kaip jis myli vaikus, gal cia tik as per daug kazko bijau. Tiesiog man paciai baisu ir nedrasu galbut pasakyt, juk pasielgem tikrai neatsakingai, bet dabar reikia uz tai atsakomybes imtis abiem, juk ir jis zinojo ka daro. O gydytojais daugiau nepasitikesiu, nes po buvusio ne vietoj pastojimo man pasake kad vaiku susilaukt sunkiai begalesiu,.. ir se tau po penkiu menesiu pazinties su draugu taip nutiko. O gyvendama su savo buvusiu vyru antro mazylio taip ir nebesusilaukem, nors taip pat mazai saugojomes..
Papildyta:
QUOTE(Nettle @ 2010 05 25, 18:26)
Smalsu, o busimas tėvelis jau turi vaikų ar ne?
teisingai apsisprendei, tikrai nesigailėsi, turėsi vaikutį, vyresnėlis padės, juk jau didelis jis, visi kartu būsit laimingi nors labai norėčiau, kad būtumėt su vyriškiu(būsimu tėveliu) kartu, gal kaip kažkas sakė, jus tai suartins na o jei ne, tiek to, prievarta gi nepriversi, o jei priversi laimingi nebūsit
teisingai apsisprendei, tikrai nesigailėsi, turėsi vaikutį, vyresnėlis padės, juk jau didelis jis, visi kartu būsit laimingi nors labai norėčiau, kad būtumėt su vyriškiu(būsimu tėveliu) kartu, gal kaip kažkas sakė, jus tai suartins na o jei ne, tiek to, prievarta gi nepriversi, o jei priversi laimingi nebūsit
Na busimas tevelis turi dukryte 7 metu is pirmos santuokos. Jis kaip ir as yra issiskyres.
Papildyta:
QUOTE(DO&RU @ 2010 05 26, 09:55)
skaitineju ir mastau ar temos heroje tikrai tokia drasi ir pasitikinti savimi ar kazkas kito
man butu baisu vienai likti su dviem vaikais. pagalvojus kiek ziema reikia atiduoti uz sildyma, kiek kainuoja vaistai... o kaip paciai jaustis be jokio palaikymo.... o tokiam kaip kad "vyresnelis pades" as is vis esu kategoriskai pries, kodel dabar tas vyresnis vaikas tuetu patapti mazojo aukle????? manau negalima gadinti vaikui vaikystes. tokio amziaus jis turetu buti kieme, su draugais, bet kur bet tik nebuti mazaja aukle....
na ir siaip - sitokiais ziauriais laikais - kai del prastenio rubo mokykloje yra tyciojamasi is vaiku. AR NE PER DRASU DABAR NUSPRESTI, KAD AUGINSITE VIENA?????
man butu baisu vienai likti su dviem vaikais. pagalvojus kiek ziema reikia atiduoti uz sildyma, kiek kainuoja vaistai... o kaip paciai jaustis be jokio palaikymo.... o tokiam kaip kad "vyresnelis pades" as is vis esu kategoriskai pries, kodel dabar tas vyresnis vaikas tuetu patapti mazojo aukle????? manau negalima gadinti vaikui vaikystes. tokio amziaus jis turetu buti kieme, su draugais, bet kur bet tik nebuti mazaja aukle....
na ir siaip - sitokiais ziauriais laikais - kai del prastenio rubo mokykloje yra tyciojamasi is vaiku. AR NE PER DRASU DABAR NUSPRESTI, KAD AUGINSITE VIENA?????
Na tikrai nepaversiu savo sunaus maziuko aukle.. na juk pati iseisiu i dekreta tai su mazuoju juk pati busiu per dienas, o vyresnysis tikrai gales lauke su draugais but. Tik va kazin kaip jis reaguos i maziuka, juk dabar jam visas demesys yra skiriamas..