Įkraunama...
Įkraunama...

Vieniša mama ir patarimai joms

Na, o man dar tik 16 metu ir jau eina 37 nestumo savaite smile.gif Ir zinoma, kad tevelio Vaikutis netures.. Zinoma skaudu..Is pat pradziu tiek asaru, kad jis Vaikucio nenori, bet dabar jau nebeimu y galva , nes turiu nuostabia mama, kuri viska padarytu del manes ir mano Stebuklelio wub.gif Ar taip ar taip is to tevelio jokios naudos, nes tik paciam 17.. Bet taip noretusi, kad nors karta paklaustu kaip mano sveikata, kaip auga vaikelis.. Bet jam jis visai nerupi ir kai pradedu kalbeti apie vaikuti jis nukreipia tema.. Galbut kai Vaikutis gims ir jis ji pamatys pirma karta, tykiuosiu suminkstes jo sirdute ir jis supras, kad tas Vaikutis yra pati didziause Dievo dovana wub.gif Labai Myliu savo Vaikeli ir labai jo laukiu.. Pati esu dar vaikas ir man viskas dar pries aki, bet stengsiuosiu del savo Stebuklelio is visu jegu smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naughty123 @ 2010 05 21, 15:11)
Na, o man dar tik 16 metu ir jau eina 37 nestumo savaite  smile.gif Ir zinoma, kad tevelio Vaikutis netures.. Zinoma skaudu..Is  pat pradziu tiek asaru, kad jis Vaikucio nenori, bet dabar jau nebeimu y galva , nes turiu nuostabia mama, kuri viska padarytu del manes ir mano Stebuklelio  wub.gif Ar taip ar taip is to tevelio jokios naudos, nes tik paciam 17.. Bet taip noretusi, kad nors karta paklaustu kaip mano sveikata, kaip auga vaikelis.. Bet jam jis visai nerupi ir kai pradedu kalbeti apie vaikuti jis nukreipia tema.. Galbut kai Vaikutis gims ir jis ji pamatys pirma karta, tykiuosiu suminkstes jo sirdute ir jis supras, kad tas Vaikutis yra pati didziause Dievo dovana  wub.gif  Labai Myliu savo Vaikeli ir labai jo laukiu.. Pati esu dar vaikas ir man viskas dar pries aki, bet stengsiuosiu del savo Stebuklelio is visu jegu  smile.gif  smile.gif

ziauru, vaikai vaikus daro doh.gif doh.gif doh.gif O paskui visi stebisi is kur tie vaiku namai pilni vaiku. O cia panelei vos papai pradejo kaltis, jau busima motina doh.gif doh.gif Ir dar stebisi, kad pacanas 17 metu visai neatsakingas doh.gif doh.gif doh.gif kai tokiam dar rupi paprasyt vyresniu, kad alaus kioske nupirktu doh.gif doh.gif doh.gif Kazkokia blyn degeneracija vyksta doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
Ka as visa laika ir sakiau. Auga tokie vaikai be tevo, motinos aria visa diena, kad tam vaikui ka nors padoresnio nupirkt, o tie vaikai be grieztos tevo prieziuros ir prisimasto visokiu nesamoniu filmu prisiziureja. O paskui ziurek, vaiksto 13-16 metes motinos doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zybi @ 2010 05 21, 17:27)
ziauru, vaikai vaikus daro  doh.gif  doh.gif  doh.gif O paskui visi stebisi is kur tie vaiku namai pilni vaiku. O cia panelei vos papai pradejo kaltis, jau busima motina  doh.gif  doh.gif Ir dar stebisi, kad pacanas 17 metu visai neatsakingas  doh.gif  doh.gif  doh.gif  kai tokiam dar rupi paprasyt vyresniu, kad alaus kioske nupirktu  doh.gif  doh.gif  doh.gif Kazkokia blyn degeneracija vyksta  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Papildyta:
Ka as visa laika ir sakiau. Auga tokie vaikai be tevo, motinos aria visa diena, kad tam vaikui ka nors padoresnio nupirkt, o tie vaikai be grieztos tevo prieziuros ir prisimasto visokiu nesamoniu filmu prisiziureja. O paskui ziurek, vaiksto 13-16 metes motinos  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Visu pirma augu ir su tevu ir su motina ir jie nekalti, kad as tokia jauna ir tuoj turesiu vaika.. Nebutina iskart uzsipulti.. pagalvok jejgu taip butu atsitike tavo artimam zmoguj..Manau, taip neuzsipultum.. Zinoma, tavo nuomone tokia, kitu kitokia, bet jejgu jau labai nepatinka tai bent jau nerasyk taip, nes kai paskaiciau, tai nelabai smagiai pasijauciau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zybi @ 2010 05 21, 17:27)
ziauru, vaikai vaikus daro  doh.gif  doh.gif  doh.gif O paskui visi stebisi is kur tie vaiku namai pilni vaiku. O cia panelei vos papai pradejo kaltis, jau busima motina  doh.gif  doh.gif Ir dar stebisi, kad pacanas 17 metu visai neatsakingas  doh.gif  doh.gif  doh.gif  kai tokiam dar rupi paprasyt vyresniu, kad alaus kioske nupirktu  doh.gif  doh.gif  doh.gif Kazkokia blyn degeneracija vyksta  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Papildyta:
Ka as visa laika ir sakiau. Auga tokie vaikai be tevo, motinos aria visa diena, kad tam vaikui ka nors padoresnio nupirkt, o tie vaikai be grieztos tevo prieziuros ir prisimasto visokiu nesamoniu filmu prisiziureja. O paskui ziurek, vaiksto 13-16 metes motinos  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Nereikia visų pirma užsipulti ir pačiom slabai atsakingoms jaustis, nes nežinia, kaip gyvenimas pasisuks. Labai lengva žiūrint į kitus teigti- o aš ne tokia, aš protingesnė ir daug kartų n-esnė g.gif taip, žiauru, kai vaikai vaikus daro, bet kiek moterų virš 20 ir virš 30 vaikus palieka arba badu marina. Visada pasauly bus situacijų kitokių, nei įprasta visuomenės daugumos normoms, ir tokiems žmonėms kaip tik reikia palaikymo ir patarimų, o ne pasmerkimo, nes tai tik sugniuždo žmogų.
naughty123 stiprybės tau- jos prireiks be galo daug, turėsi nuo aplinkinių ne tik save, bet ir vaikelį apginti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ravesa: 23 gegužės 2010 - 10:45
Nu jau...mamytes smile.gif turekit truputi tolerancijos...nebutina taip agresyviai reiksti savo nuomone, juk ji gali izeisti ax.gif

Visu pirma ne mums spresti kada jai per anksti tureti vaikeli. As irgi jauna busima mamyte (man tuoj 20 tik, vaikelio teciui 23 tuoj), bet visai neliudziu ir nepergyvenu del savo metu. Vaikstau aukstai iskelus galva. cool.gif Ko man gedytis? kad gimdysiu ir stengsiuos uzauginti vaikeli? Ko liudeti?

16metu...aisku per anksti. Ir as tyliai smerkciau tokiu metu planuojancius, nes is materialiosios puses jie patys visiskai neturi ko duoti. Vaikelius islaikyti tures seneliai, nes tevai dar patys vaikai, Bet jei jau sitaip gavosi lengviausia daryti aborta??? Gerbiu jauna mamyte, kad ji taip pasiryzo stengtis ir uzauginti savo leliuka. wub.gif esat saunuoles ir tu, ir tavo mamyte wub.gif
Kai mano drauge(mano metu) atejo pas mane, pamate mano pilvuka, paziurejo blink.gif sitaip ir pasake "Kaip tau ziauriai, dabar turesi pamirsti klubus ir balius" doh.gif doh.gif doh.gif as pasijutau tokia laiminga, tokia turtinga!!! Kodel? Todel, kad mano gyvenimas dabar pradejo igauti prasme, as pradejau vertinti visai kitus dalykus. As mama! wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Na norejau paklaust jusu patarimo kaip elgtis, nes siuo metu esu labai pasimetus ir nezinau ka daryti.. verysad.gif
Esu nescia, siandien buvau pas gydytoja ir ji patvirtino, kad mano nestumui jau beveik 4 savaites. Turiu drauga, su kuriuo isbuvom tik apie 5 menesius kartu ir va kaip gavosi, mes to tikrai neplanavom.. schmoll.gif ir dabar nezinau ka daryt, draugas dar nezino ir nezinau kaip jam pasakyt, bijau jo reakcijos, nes paskutinias dvi savaites mes nelabai kaip besutareme, jis norejo likt tik draugais.. taip kad nezinau kaip dabar jam tai pranest.. Nors abu esam jau tikrai nebe vaikai, draugui 30 metu, man 27. Bet abume esam nesenai issiskyre su savo buvusiom antrosiom pusem.. Tai abu elgemes kaip paaugliai, labai neatsakingai ir neapgalvotai, ir va viso to pasekmes. Labiausiai bijau kad jis nenores to vaikelio, bet kaip as viena istversiu, o apie isvalyma tai bijau ir pagalvot, nes man isvis maza tikimybe buvo kad pastosiu.. Laukiu jusu patarimu 4u.gif Nes pati jau nebenusprendziu ka daryt.. blogai jei vaikelis tecio netures verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Na norejau paklaust jusu patarimo kaip elgtis, nes siuo metu esu labai pasimetus ir nezinau ka daryti.. verysad.gif
Esu nescia, siandien buvau pas gydytoja ir ji patvirtino, kad mano nestumui jau beveik 4 savaites. Turiu drauga, su kuriuo isbuvom tik apie 5 menesius kartu ir va kaip gavosi, mes to tikrai neplanavom.. schmoll.gif ir dabar nezinau ka daryt, draugas dar nezino ir nezinau kaip jam pasakyt, bijau jo reakcijos, nes paskutinias dvi savaites mes nelabai kaip besutareme, jis norejo likt tik draugais.. taip kad nezinau kaip dabar jam tai pranest.. Nors abu esam jau tikrai nebe vaikai, draugui 30 metu, man 27. Bet abume esam nesenai issiskyre su savo buvusiom antrosiom pusem.. Tai abu elgemes kaip paaugliai, labai neatsakingai ir neapgalvotai, ir va viso to pasekmes. Labiausiai bijau kad jis nenores to vaikelio, bet kaip as viena istversiu, o apie isvalyma tai bijau ir pagalvot, nes man isvis maza tikimybe buvo kad pastosiu.. Laukiu jusu patarimu 4u.gif Nes pati jau nebenusprendziu ka daryt.. blogai jei vaikelis tecio netures verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anchelika: 24 gegužės 2010 - 20:46
Labas, Anchelika,
Pirmiausia, aš tau patarčiau visgi pasakyti savo draugui apie jau esamą gyvybę, o tada galvoti kokia yra reali situacija. Gal tas vaikelis laukiamas jus suartins, gal atvirkščiai, bet ne tai svarbiausia jis tėvystę pripažins arba turės pripažinti, jei negyvensite kartu vaikelis gaus alimentus. Visgi tavo pirmajam vaikučiui jau 7 m., geras laikas susilaukti antro vaikučio. Manau, tave palaikys ir artimieji, o vaikučiams svarbiausia - Mama. Sėkmės tau.
Atsakyti
Pirmiausia ka turetum padaryti, pasakyti draugui, kad laukiesi. Sakai, nemazi vaikai esat, turit gyvenimo patirties, tai kodel reiketu tau vienai spresti ka dabar daryti... abu atsakingi esat uz tai kas ivyko. Todel nelauk ir kuo greiciau jam pasakyk 4u.gif
Atsakyti
tikrai pasakyk. nieko nera baisiau uz nezinomybe bent jau zinosi o ne speliosi jo reakcija gal viskas issispres i gera pue. jei jis nenores but su tavimi ir vaikiuku spresi problemas joms ateinant. nepanikuok. mes visada linke dramatizuoti labiau negu yra istikruju
Atsakyti
kad ir ka benusprestu vaiko tevas - pvz as gimdyciau ir auginciau wub.gif du vaikai , beveik 8 metai skirtumas - manau neblogai . Juolab ,kaip jus rasete ,kad jums maza tikimybe pastoti , tad jei taip greit pastojote - tai gal sis vaikelis bus labai reikalingas ateity ir jis turi gimti , jis pasirinko jus cia ir dabar 4u.gif .... manau viskas bus gerai ,tik pirma reikia pasneketi su "tetuku" . O jei "tetukas" bus nepatenkintas , siulys nutraukt nestuma .... tada nezinau ,as pati labai pries toki dalyka. Aisku vienai auginti vaikus sunku , bet uzaugintumete , tikrai neprapulsit , o vaiko tevas piktuoju ar graziuoju tures skirt financini islaikyma vaikui (alimentus) 4u.gif LAIKYKITES smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristyyynyte: 24 gegužės 2010 - 21:25

i 
komentarai ne į temą, kartu su jais ir įžeidžiantys pašalinami, nepakęsiu jokio vienišų esamų ar būsimų mamyčių įžeidinėjimo, pasikartojus bus skiriamas įspėjimas

Moderatorė: Netlle
Atsakyti