Sveikos,
Žodžiu situacija ne iš lengvųjų, tokia aklaviete ir sitiek problemu, kad pastaruoju metu jaučiuosi klaikiai pasimetus... su vyru susituokę jau pusantrų metų, iš pradžių viskas buvo pasaka, supratimas, bendras verslas ir tt, viskas pasikeitė kai vyras pradėjo vis dažniau ir dažniau išgerinėti, bet ir su tuo buvo galima sugyventi, turėjau savo gerai apmokamą darbą kur užsisedėdavau iki vėlumos ir tie priekaištai kuriuos jis man išgėręs pažerdavo taip "nekabino" vėliau viskas pradėjo ristis geometrine progresija..netekau darbo, vyro priekaištai pasidarė nepakeliami, bandžiau kalbėtis siškintis ir tt, - viskas veltui, aš pati dėl visko kalta, mano elgesys jam trugdo dėl to jis geria ir aš turiu keistis o jis pažiūrės ar verta su manim tokia pasikeitusia gyvent išvis. Vaikų bendrų neturime, auginome jo vaika, aš visada su juo elgiausi kaip mama. Nors buvo vaiko gaila susirinkau daiktus ir išvažiavau gyventi atskirai, jis pareiškė, kad nori skirtis, iškart susirado pasilinksminimų - paguodų objektą, kitą moterį.
Gyvendama atskirai predėjau stotis ant kojų, susiradau darbą, prastesnį nei prieš tai buvęs, bet su visa galvą į jį pasinėriau, pradėjau sportuot sulieknėjau ir tt. atsitiesiau. Atsirado žmogus, draugas ne meilužis kurio paguoda ir palaikymas nupiešdavo šypsena veide, bet nieko daugiau taip vienas kitam ir neįstengėme pajausti. Vėliau kažkaip gavosi, kad su vyru nusprendėme "pabandyti dar karta" ėmėme vėl bendrauti, reikalus paspartino tai, kad supratau, jog pastojau. Vyras labai apsidžaiaugė,lydėjo pas daktarus, glostė pilvuką ir tt, bet neilgam, - prasidėjo priekaištai, jog vaikas ne jo, ir išvis neaišku kieno, kad aš k***a, neiašku su kuo daviausi kol buvome išsiskyre ir dabar bandau jam svetimą vaiką primesti, vėl prasidėjo išgerinėjimai, kurių metu kiekvieną kartą ant manęs būdavo šaukiama, kad jis reikalaus DNR testo ir išvis neaišku kieno čia vaikai ir tt. Jo vaikas gyvena su mumis, man nuolat aiškinama ir kalama į galvą, kad aš jį turiu mylėti gerbti lepinti ir popinti, negaliu žodžio jam pasakyti, berniukas auga, visiškai nesilaiko tvarkos, numeta kojines kur papuola kai paprašau pakelti pradeda atsikalbinėti, ir tt, nesistebiu,- matydamas tokius tėvo nepagarbos pliūpsnius vaikas net negali ir neturi imti iš ko pavyzdžio kaip normaliai elgtis su moterim. Vyrui kaip užeina, visiškom bangom, bangom, tai elgiasi normaliai, bučiuoja augantį pilvuką, eina kartu pas gydytojus ir tt, tai vėl pradeda savo senas daineles, neva tai neaišku kieno čia vaikas, ir išvis mes būsim normali šeima ti po to kai jis įsitikins, kad vaikas jo ir tt... o aš taip nenoriu, aš noriu, kad manęs besilaukiančios niekas nenervuotų, iki isterijų nedavedinėtų, nenoriu dabar būti žeminama ir visaip keikiama ir tikėtis, kad va po DNR pas jį tėviški jausmai prabus...
Juolab, kad manau nesažininga yra mano atžvilgiu mano vaiką dar negimusį vos ne pamestinuku vadinti ir tuo pačiu reikaluti, kad su jo vaiku elgčiausi geriau nei tikra motina. Aš jau pavargau, pavargau nuo visko, nebežinau ką daryti, visų pirma finasinė reikalo pusė išties prasta, nes išėjus i dekretą tegausiu "minimumą" ir neįsivaizduoju kaip iš jo pragyvent, išlaikyti buta, pas tėvus neturiu galimybės prisiglausti, jie patys ligoti, be to nėra visisškai vietos, buto viena išlaikyti ir nuomotis neišgalėčiau, eiti dirbt ir samdytis auklės irgi ne. Kaskart kai užvedu kalba apie skyrybas jis pradeda rėkti, kad atims vaika ir neduos man jokių alimentų pinigų ir tt (kuo pilnai tikiu, nes su savo ex jis jau taip pasielgė, neva dėl to, kad ji buvo prasta motina)
Krūva visokių daiktų reikia susipirkti, ir viskas tiek kainuoja, vežimėliai, vonelės ir tt, o aš visiškai neturiu į ką atsiremti, be to, vos pradėjus rimčiau svarstyti šia galimybę kažkas viduj pradeda kuždėti, kad koks bebūtų jis visvien tėvas ir vaikui jo reikės, be to jausmai...ir nžinau, va taip ir mėtausi, žinau, jog šitie nervai kenkia ir vaikui ir man, bet nieko negaliu padaryti pati svarstau nuo kraštutinumų, tau užeina nežmoniškas normas pabėgti ir pasislėpti, kad jis vaiko neatimtų, tai apmastymai, kad GAL dar viskas pasikeis ir tas "gal" mane vis sulaiko...
Nesmerkit prašau, žinau, kad daugeliu atveju nesielgiu protingai, bet jaučiuosi tarsi stovėdama priešais didžiulę krūvą ššš ir niekaip negalėdama apsispręsti ar man čia iškuopt ta ššš, ir po juo galbūt rast žemuogių pievelę ar bėgt neatsisukant...