na taip..reikia kažkaip tvarkytis su tais panikos priepuoliais..
manęs tas vienišos statusas visai nejaudina..neprivalau niekam nieko aiškintis..ir pergyvenu ne dėl to, kad nebus vaiko tėvo šalia, o kad visai nieko nebus šalia...
jūs teisios, juk aš nebūsiu jau viena..jau niekada nebūsiu viena ir galvosiu tikrai ne apie save ir kas ką apie mane galvoja, o man bus svarbiausia mano dukrytė , juk taip bus, ar ne....
tik kažkaip reikia valdyt savo panikas ir mažiau klausyt tų "laimingų" susiporavusiųjų ir kas kartą man ir aplinkiniams primenantiems, kokia aš vargšė nelaiminga, nes neturiu vyro, ir kaip man bus sunku..
ačiū už padrąsinimus, jūsų dėka jaučiuosi stipri
Nasata saulyte neliudek tu turesi pati brangiausia zmoguti,pamatysi kaip gera ji glausti salia saves..patikek mes tave suprantam ir dar ne viena asara riedes..Zinau,kad labiausei skaudina drauges kurios net nepamasto ka kalba,zinau ir man taip buvo..Bet tereikejo viena karta atsauti,nes pagalvojau kokios jos drauges jei taip kalba..Nepasigimdytu matai jei vyro nebutu,neissimaudytu jei vyro nera...o tu stipresne viena uzsiauginsi,o gal ir ne viena(atsiras dar zmogus kuris myles ir tave ir tavo vaikuti)..Neliudek ir nebijok..as tau galiu pasakyti,kad ta minute kai reikejo vaziuoti i ligonine,as galvojau tik apie tai,kad stai atejo ta diena kai sutiksiu savo mazyte ir niekas nebuvo baisu nei gimdymas,nei cezaris niekas..Stiprybes tau...mes su tavimi..o kada tau gimdyti,jei nenori rasyti i temute tai i AZ parasyk..O i kalbas nekreipk demesio,zinai kaip sako,jei kalba kazkas apie tave vadinasi gyveni ...tu vaiksciok galva iskelus,nes nera del ko jos nuleisti...
QUOTE(nasata @ 2010 01 25, 23:13)
tik kažkaip reikia valdyt savo panikas ir mažiau klausyt tų "laimingų" susiporavusiųjų ir kas kartą man ir aplinkiniams primenantiems, kokia aš vargšė nelaiminga, nes neturiu vyro, ir kaip man bus sunku..
Jooo, tikrai tu esi vargšė ir nelaiminga ir tau bus labai labai sunku. Tas tikrai. Tu pareisi namo ir niekas tau negadins nervų, tu neprivalėsi daryti pavargusi vakarienės, tau niekas neaiškins kaip gyventi, ką daryti ir kaip auklėti vaiką, tau nereikės aiškintis kur užtrukai, tau nereikės maldauti, kad kažkur nueitų su tavimi, tau nereikės klausytis girtų paistalų, nusišnekėjimo ir uostyti jo smarvės, tau neteks pajusti kažkieno pavydo ir pykčio, tavęs niekas nežemins ir nemuš, ant tavęs ir tavo dukrytės niekas neišsilies kai nebus kažkam nuotaikos... Taip, tu būsi pats nelaimingiausias žmogus ir man tavęs jau gaila Pala pala, tai tokia laimė Aš tada būnu nelaiminga visą likusį gyvenimą
Kas taip sako, aš manau arba jie patys nelaimingi, nes laimingi žmonės aplinkui ir mato tik laimę arba iš vis nieko aplink nemato, arba jie tau pavydi, nes patys jaučiasi blogai ir jie bus laimingi, matydami, kad kitiems blogiau nei jiems.
Tu būsi laiminga tik tada, kai pati norėsi būti laiminga, ir tai nepriklausys ar tu turėsi vyrą (būna jų ir labai gerų) ar ne. Laimė yra mumyse, o ne kažkas kitas ją mums duoda. Apsidairyk aplinkui, kad žmogus, kuris tau žiūrint turėtų būti nelaimingas, iš tikrųjų net labai laimingas ir džiaugiasi gyvenimu, o kitas, kuriam tu pavydi ir norėtum jo gyvenimo, iš tikro yra labai nelaimingas. Vargšės yra jos, kurios tau taip sako, nes jos nepatyrė laimės ir tave iš anksto nuteikinėja. Nepasiduok tam, rėžk į akis, kad tu laiminga, nes tu jau ne viena ir turėsi patį artimiausią žmogų, kuris tave mylės be jokių išlygų, nesvarbu ar tu graži, protinga, turtinga, su vyru ar ne, o todėl, kad tu ją mylėsi ir tavo dukrytei to užteks ir ji bus laiminga. O tada būsi ir tu laiminga
Susimąstykim - kas yra laimė tau pačiai?
Sveikutes! Noriu pasiulyti mamoms auginancioms maziukus dalyvauti projekte...Dirbu kriziu centre, kuris padeda ivairiose bedose esancioms mamoms. Siuo metu ieskome mamu, kurios vienos augina vaikucius iki 10 metu. Esame Kaune ir norime pagelbeti mamoms derinti darba ir vaiko prieziura. Mes siulome nemokama socialinio darbuotojo, psichologo pagalba, grupes uzsiemimus mamoms ir kas svarbiausia, mes samdome aukles, kad priziuretu Jusu leliukus. Jei dirbtumete, Jusu leliuka, aukle priziuretu visa darbo diena. Yra salyga, kad seimos pajamos vienam seimos nariui per menesi nevirsytu 1050 litu (i rankas) ir mama negali buti motinystes atostogose. Paslaugas teikiame Kauno mieste ir Kauno rajone. Jei noretumete daugiau suzinoti, paskaitykite www.geradirbti.lr arba paskambinkite telefonu 8-679-31930...
Nepasiduok tam, rėžk į akis, kad tu laiminga, nes tu jau ne viena ir turėsi patį artimiausią žmogų, kuris tave mylės be jokių išlygų, nesvarbu ar tu graži, protinga, turtinga, su vyru ar ne, o todėl, kad tu ją mylėsi ir tavo dukrytei to užteks ir ji bus laiminga. O tada būsi ir tu laiminga
[/quote]
va cia tai pavarei.. patys geriausi ir tvirciausi zodziai kokius sindien isgirdau...(perskaiciau).. istikruju mes patys kuriam savo laime, ir nereikia pasiduoti kitu plepalams... jei bus lemta tai turesim visos tuos vyrus, o jei ne tai mus visada myles musu mazieji stebukleliai... del ju ir pasistenkime kad kiekviena diena butu dar grazesne, sviesesne ir kupina meiles...
neklausyk kalbu o tiesiog dziaukis kieviena nestumo diena
[/quote]
va cia tai pavarei.. patys geriausi ir tvirciausi zodziai kokius sindien isgirdau...(perskaiciau).. istikruju mes patys kuriam savo laime, ir nereikia pasiduoti kitu plepalams... jei bus lemta tai turesim visos tuos vyrus, o jei ne tai mus visada myles musu mazieji stebukleliai... del ju ir pasistenkime kad kiekviena diena butu dar grazesne, sviesesne ir kupina meiles...
neklausyk kalbu o tiesiog dziaukis kieviena nestumo diena
Sveikos busimos vienisos mamytes .Esu taip pat vienisa mama,mano aukseliuj dar tik trys menesiai ir puikiai suprantu Jusu visu nerimavimus.Taip pat maniau kas ka pagalvos ligonineje,kaip bus sunku matyti kitas laimingas mamas su vyrais,bet patikekit manim nieko panasaus nebuvo.O prieziura nesiskundziau.Nei keistu zvilgsniu,nei pasakymu nebuvo,nieks nieko net ir nepaklause kur tevas .Labai svarbu,kaip nusiteiksi ir mastysi.As galvojau tik apie savo dukryte,o kai ji isvydo si pasauli daugiau nieks neberupejo tik ji viena .Nusiraminkite ir galvokite apie savo dziaugsmelius,kuriuos jau greitai laikysite savo glebyje
QUOTE(Melisa87 @ 2010 01 29, 16:26)
nieks nieko net ir nepaklause kur tevas .Labai svarbu,kaip nusiteiksi ir mastysi.As galvojau tik apie savo dukryte,o kai ji isvydo si pasauli daugiau nieks neberupejo tik ji viena .Nusiraminkite ir galvokite apie savo dziaugsmelius,kuriuos jau greitai laikysite savo glebyje
Tai jei vyro nera salia, dar nieko nereiskia, gal nespejo grizt is komandiruotes uz Atlanto, koks kieno reikalas
Bet kokiu atveju, zmones galvoja apie mus tik 5 procentus to, ka mes patys apie save galvojam, Taigi, nusiraminkit
aš nepergyvenu dėl to, kad nebus ir nėra vyro..nereikalingas man joks diedas, jau turėjau tą "džiaugsmą"...
liūdnoka, kad viena būsiu ir tiek, be niekieno palaikymo...
labai bijau gimdyt
labai bijau gimdyt
QUOTE(nasata @ 2010 02 09, 23:13)
aš nepergyvenu dėl to, kad nebus ir nėra vyro..nereikalingas man joks diedas, jau turėjau tą "džiaugsmą"...
labai bijau gimdyt
labai bijau gimdyt
Tavo atveju, jei visai visai nieko cia nera, tarciausi su akusere, kuri padetu ne tik gimdymo metu, o ir po jo.
Aisku, jos po to keiciasi, bet jei viskas gerai ligonineje laiko tik pora naktu. Svarbiausia pirma para, pagalba iki ir po gimdymo.
QUOTE(nasata @ 2010 02 09, 23:13)
labai bijau gimdyt
labai bijau gimdyt
O kokioj ligoninej planuoji gimdyti? Nujauciu, kad ir man teks vienai gimdyt Pirmuju gimime dalyvavo ju tetis, bet jau seniai esu issikyrusi ir dabar laukiuosi nuo kito zmogaus, man 28 savaiteles. Pagalvojus tikrai nejauku bus vienai gimdyti, o ir draugiu jokiu nepasikviesiu, kazkaip sunku net prasyt ju, nes gimdymas juk trunka ne viena valanda ir tikrai salia kitas zmogus jausis ne kaip, pakankamai sunkus darbas ir esanciam salia
QUOTE(Kaira @ 2010 02 19, 22:43)
O kokioj ligoninej planuoji gimdyti? Nujauciu, kad ir man teks vienai gimdyt Pirmuju gimime dalyvavo ju tetis, bet jau seniai esu issikyrusi ir dabar laukiuosi nuo kito zmogaus, man 28 savaiteles. Pagalvojus tikrai nejauku bus vienai gimdyti, o ir draugiu jokiu nepasikviesiu, kazkaip sunku net prasyt ju, nes gimdymas juk trunka ne viena valanda ir tikrai salia kitas zmogus jausis ne kaip, pakankamai sunkus darbas ir esanciam salia
jei atvirai pasakius... tai daug geriau gimdyti vienai, nes susikaupi ties gimdymu o ne blaskaisi.... bent as taip manau... as gimdziau su mama nes draugas mire pries mergaites gimima ... bet tikrai buciau nenorejus kad vyras dalyvauti ar kokia drauge... man mano vaikucio gimimas buvo steblukas kurio nenorejau su niekuo dalintis... bet mamai teko dalyvauti nes gimdymas buvo labai komplikuotas ir sudetingas.... merginos nepergyvenkit del to ar vienos gimdysit ar ne... svarbiausia susikaupti ir laukti tos akimirkos kai pagaliau galesite pajusti ant savo krutines mazajy jusu kurineli... visai tai ir bus stebuklas... tai jusu akimirka ir nepergyvenikit visai, nes visas tas jausmas kury pajusite visas negandas ir problemas ar baimes isbrauks is saraso... laukites ir bukit laimngos...
Vienai gimdyti nera baisu.Juk yra daktarai,seseles,akuseres...Jie visada paklausia kaip savijauta,pasiziuri ar viskas gerai,paaiskina kas kaip.As labai bijojau viena gimdyti.Taip gavosi,kad gimdziau nakti ir buvau viena,bet viskas buvo gerai .Dabar,kai pagalvoju,jei kas butu salia butu buvia tai butu mane blaskia ir butu buvia man daug sunkiau