Įkraunama...
Įkraunama...

Vieniša mama ir patarimai joms

QUOTE(ciuke @ 2010 01 06, 12:20)
Merginos, pasamone yra toks stiprus ir gudrus dalykas. Beda ta, kad ji neatrenka, ar neapykanta, pyktis yra skirti sau ar kitiems. Todel ji viska priima. O tai grauzia pati zmogu, kai pasamone prikimsta neigiamu minciu ir neapykantos. Pasistenkit is visu jegu pereiti prie neutralumo busenos, teneuzima vietos jusu galvose tie, kurie jus iskaudino. neskirkite minciu jiems. Nei geru nei blogu. Neutralu. Nera.
Tebuna jums svarbu jus pati, vaikelis ir tie, kurie jus myli  wub.gif

Nera taip lenga buti neutraliai... g.gif schmoll.gif nors su laiku ir pastangomis manau tai pasiekiama. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elkanas @ 2010 01 06, 00:15)
tik va niekaip neapsisprendziu ka daryt del alimentu..bijau ilgo kelio ir vel skaudziu zodziu..kita vertus pinigai vaikui,o ne man..

Čia jau tu pati turi nuspręsti mirksiukas.gif
Atsakyti
perskaičiau visą temą. Tikrai stiprios moterys. Aš gal padrikai, bet mano mintys:

- o kai jūs nusprendėt niekam nesakyti, nekalbėti apie tėvą, bet bent pats tėvas žino apie tai?

- geriau joks tėvas, nei tėvas per prievartą;

- mano pusseserė vieniša mama. Oi kiek mes vargom su tais teismais ir visokiais DNR. Nors vaikas tikra tėvo kopija, bet jis pareiškė, kad čia gal ne jo doh.gif

-man kartais tas prisiteisimas alimentų atrodo labai "slidus" reikalas. Na taip, tėvas turėtų išlaikyti vaikus, bet sakykim jis mokėdavo tuos alimentus tik dėl to, kad teismas taip nusprendė, o nei lankė, nei rūpinosi vaiku. Tada kai vaikas suauga, o tėvas nusensta, galbūt net nusilatrauja, bac ir prisiteisia iš vaiko išlaikymą, nes matai jis jį gi išlaikšė (bent jau dabartiniai tokie įst).

- asmeniškai aš net nesvarstyčiau ir vaikui tik savo pavardę duočiau. Ir dėl savo ambicijų, ir dėl patogumų kelionėse, ir dėl žmogiško teisingumo...
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2010 01 09, 01:46)
perskaičiau visą temą. Tikrai stiprios moterys. Aš gal padrikai, bet mano mintys:

- o kai jūs nusprendėt niekam nesakyti, nekalbėti apie tėvą, bet bent pats tėvas žino apie tai?

- geriau joks tėvas, nei tėvas per prievartą;

- mano pusseserė vieniša mama. Oi kiek mes vargom su tais teismais ir visokiais DNR. Nors vaikas tikra tėvo kopija, bet jis pareiškė, kad čia gal ne jo  doh.gif

-man kartais tas prisiteisimas alimentų atrodo labai "slidus" reikalas. Na taip, tėvas turėtų išlaikyti vaikus, bet sakykim jis mokėdavo tuos alimentus tik dėl to, kad teismas taip nusprendė, o nei lankė, nei rūpinosi vaiku. Tada kai vaikas suauga, o tėvas nusensta, galbūt net nusilatrauja, bac ir prisiteisia iš vaiko išlaikymą, nes matai jis jį gi išlaikšė (bent jau dabartiniai tokie įst).

- asmeniškai aš net nesvarstyčiau ir vaikui tik savo pavardę duočiau. Ir dėl savo ambicijų, ir dėl patogumų kelionėse, ir dėl žmogiško teisingumo...

na ,mano dukra irgi gryna tevo kopija... jo gimines irgi sake kad jo dukra bet tie teismai yra teismai... metus laiko vargau su tais popieriu rinkimais ir t.t... nebutu cia lietuva... bet dabar mes jau teva turim ir laimingos sau gyvenam... bet kiek nervu kainavo tai ju niekas neatpirks... schmoll.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
oi, mergaites kiek nervu tie "teveliai per prievarta" kainoja!!! doh.gif ir piniga gi jie i jusu saskaita perveda- reiskes JUMS ir moka, o tai apie vaika nelabai galvoja (nu nemarinsit gi badu kol pavedimo negausit). O problemu jus turesit: tai pazymas pristatyk tai ta be jo sutikimo nepadarysi tai ana.... unsure.gif o dar ir jus ir vaikai visa gyvenima tokiam "teveliui" skolingos busit. Vat bandziau as savo gyvenima sutvarkyti, tris kartus nesekmingai... o kai su ketvirtu pastojau, gavau uzuojauta ir 200lt "reikalui sutvarkyt" ir supratau, kad geriau jau ramiai auginsiu viena, negu "visa gyvenima sugadinsiu" siam individui arba smerksiu save uz nuzudyta gyvybe. O vaikai nesupranta kad jie kazko neturi, jie priima gyvenima toki koks jis yra ir jei jus nekatinsit vaika uz visas nuodemes ir duosit jam visa savo meile bei siluma- tai uzaugs tikrai doras, supratigas ir dievintis savo seima zmogus. O tie
"nevykeliai" kurie nebuvo verti matyti kaip saldziai uzmiega, sipsosi, taria pirma zodi, graudziai verkia, eina i pirma klase,... ju vaikai,... tegul BUNA LAIMINGI!!! (jei gausis aisku cool.gif ) Myliekit, dievinkit savo "zirniukus" nuo pat pimu dvieju juosteliu, nes jie yra tie, kuriems jus busit pati brangiausia net tada kai jus busit stora, sena, nepatraukli ir su tusu nubegusiu, ir su zalios spalvos "kirpejos klaida" ant galvos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ninoo: 10 sausio 2010 - 01:51
tavo teisybe... thumbup.gif thumbup.gif tos dvi juosteles pakeicia visa gyvenima... daug geriau vaikuciui augti tarp keliu zmoniu bet labai mylinciu negu tarp daug zmoniui ir niekam tikusiu... smile.gif smile.gif musu vaikai... busima musu paguoda gyvenime wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ninoo @ 2010 01 10, 02:49)
Myliekit, dievinkit savo "zirniukus" nuo pat pimu dvieju juosteliu, nes jie yra tie, kuriems jus busit pati brangiausia net tada kai jus busit stora, sena, nepatraukli ir su tusu nubegusiu, ir su zalios spalvos "kirpejos klaida" ant galvos  biggrin.gif

thumbup.gif gerai cia susakyta
Atsakyti
Prisistatau grizusi namo ne kaip busima, o uau kaip esamam mamyte smile.gif
Oi nerupi man jokie vienisos mamos statusai. Laimingi mes busim ir dviese. Busiu savo sunyciui tetis ir mama. Padarysiu viska, kad tas mielas pipiriukas, kuris dabar sotus pieneliu taip saldziai miega, butu laimingas!
Kokia laime buti mama!!!
Atsakyti
Esha, SVEIKINIMAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif AUKIT STIPRUČIAI, SVEIKUČIAI wub.gif
Atsakyti
kantrybes, sveikatos ir kuo didziausioj JUM laimes.... clap.gif wub.gif wub.gif mylekit ir bukit mylimi... wub.gif wub.gif sveikinu tapus mama clap.gif clap.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 01 12, 16:03)
Prisistatau grizusi namo ne kaip busima, o uau kaip esamam mamyte smile.gif
Oi nerupi man jokie vienisos mamos statusai. Laimingi mes busim ir dviese. Busiu savo sunyciui tetis ir mama. Padarysiu viska, kad tas mielas pipiriukas, kuris dabar sotus pieneliu taip saldziai miega, butu laimingas!
Kokia laime buti mama!!!

Nuoširdžiausi sveikinimai ir nuo mūsų birthday.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu clap_1.gif aukit dideli ir stiprus!!! clap.gif
Atsakyti