QUOTE(Poli1 @ 2010 01 04, 14:43)
Teisingai, jei nenori bendrauti, tai ir nelįsk jiems į širdį. O gal jie nedrįsta ir bijo tave įskaudint? Gal pamėgink pati žengti pirmą žingsnį. O jei matysi, kad nenori, tai tiek to, bent jau žinosi, kad dėl dukrytės viską padarei, mėginai išlaikyti senelius, dėdes, tetas, bet nepavyko. Pamėgink paskambinti jiems ir paklausti kaip jiems sekasi. Kažkas juk pirmas turi pradėti
O kas atsitiko, kad toks jaunas žmogus (tėvelis) paliko šį pasaulį?
O kas atsitiko, kad toks jaunas žmogus (tėvelis) paliko šį pasaulį?
Nelaime yvyko garaze... nenoriu bendrauti vien todel kad jie visi veidmainei. I akis vaidina gerus o uz akiu mane apsnekineja. kaip sakoma loja y visus ir apie visus. tol kol eidavau pas juos tai tol ir bendravome o kai teismas yvyko ir dukryte buvo pripazinta jo dukra ( na jis mire mum nespejus susituokti) nustojau ten eiti. Jie net nesugebojo jos pasveikinti per kaledas, nei sms atsiusti... visiskai nieko... tai jei jiem nerupi jinai tai man jie tuo labiau nerupi... mano mazute labai daug meiles gauna is manes ir is mano giminiu
Papildyta:
dekui uz komplimenta na mano mergyte pasieme viskas kas graziausia tiek is manes tiek is savo tevelio