Įkraunama...
Įkraunama...

Vieniša mama ir patarimai joms

QUOTE(Poli1 @ 2010 01 04, 14:43)
Teisingai, jei nenori bendrauti, tai ir nelįsk jiems į širdį. O gal jie nedrįsta ir bijo tave įskaudint? Gal pamėgink pati žengti pirmą žingsnį. O jei matysi, kad nenori, tai tiek to, bent jau žinosi, kad dėl dukrytės viską padarei, mėginai išlaikyti senelius, dėdes, tetas, bet nepavyko. Pamėgink paskambinti jiems ir paklausti kaip jiems sekasi. Kažkas juk pirmas turi pradėti  mirksiukas.gif
O kas atsitiko, kad toks jaunas žmogus (tėvelis) paliko šį pasaulį?

Nelaime yvyko garaze... nenoriu bendrauti vien todel kad jie visi veidmainei. I akis vaidina gerus o uz akiu mane apsnekineja. kaip sakoma loja y visus ir apie visus. tol kol eidavau pas juos tai tol ir bendravome o kai teismas yvyko ir dukryte buvo pripazinta jo dukra ( na jis mire mum nespejus susituokti) nustojau ten eiti. Jie net nesugebojo jos pasveikinti per kaledas, nei sms atsiusti... visiskai nieko... unsure.gif tai jei jiem nerupi jinai tai man jie tuo labiau nerupi... mano mazute labai daug meiles gauna is manes ir is mano giminiu thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
dekui uz komplimenta wub.gif wub.gif blush2.gif blush2.gif na mano mergyte pasieme viskas kas graziausia tiek is manes tiek is savo tevelio thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(netamix @ 2010 01 04, 14:01)
Nelaime yvyko garaze... nenoriu bendrauti vien todel kad jie visi veidmainei. I akis vaidina gerus o uz akiu mane apsnekineja. kaip sakoma loja y visus ir apie visus. tol kol eidavau pas juos tai tol ir bendravome o kai teismas yvyko ir dukryte buvo pripazinta jo dukra ( na jis mire mum nespejus susituokti)  nustojau ten eiti.  Jie net nesugebojo jos pasveikinti per kaledas, nei sms atsiusti... visiskai nieko... unsure.gif  tai jei jiem nerupi jinai tai man jie tuo labiau nerupi... mano mazute labai daug meiles gauna is manes ir is mano giminiu thumbup.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif  wub.gif
Papildyta:
dekui uz komplimenta wub.gif  wub.gif  blush2.gif  blush2.gif  na mano mergyte pasieme viskas kas graziausia tiek is manes tiek is savo tevelio thumbup.gif  thumbup.gif

Vadinasi taip norėjo Aukščiausiasis, taip ir turi būti. Nebe reikalo kažkas mums nutinka, nebe reikalo mes gaunam įvairių išbandymų. Ir taip turi būti, kad tau skirta auginti vaiką vienai. Tai nieko baisaus, jau nebe Veronikos laikai. Aš labai bijojau viena auginti, ne dėl savęs, dėl vaiko, bijojau, kad jis to nepakels, kad jam bus sunku. Tačiau ėjom ir į darželį, ir štai jau pirmoj klasėj, tačiau jis nesijaučia esantis išskirtinis. Dabar daug vaikų gyvena nepilnose šeimose ir niekam net nekyla klausimas kur tavo tėvelis (na tik mokytoja klausė, bet jai juk reikia žinoti). Anksčiau buvo kitaip, o dabar viskas paprasčiau. Sunku tik tai, kad viską privalai daryti viena, būti ir mama ir tėčiu. Bet kiti gyvendami su vyrais, taip pat privalo viską daryti už du. Nes kaikurių vyrai tik vyrai pase, o daugiau jis nieko nereiškia. Tai gal tada geriau jau būti vienai. Nesuprantu aš tų mamyčių, kurie augina sūnelius ir nemėgina bendraut su anūkais. Juk tai sūnaus vaikas, ne dukters, ir tu anūką matysi tik tada kai anūko mama to pageidaus. Kaip tik turėtum skambinti, bėgti pas vaiką, myluoti jį, ypač tavo atveju. Juk jau sūnų prarado, nejau taip lengvai išsižada ir anūkės? Bet, kaip jau sakiau, nenori ir nereikia. Vaikui ir be jų pilnai užteks meilės. Svarbiausia jai, kad tu šalia.
Kaip aš suprantu, jūs nebuvot susituokę? O kodėl? O kiek tau metų? (nepyk, kad klausinėju, jei nenori - neatsakyk mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2010 01 04, 23:01)
Vadinasi taip norėjo Aukščiausiasis, taip ir turi būti. Nebe reikalo kažkas mums nutinka, nebe reikalo mes gaunam įvairių išbandymų. Ir taip turi būti, kad tau skirta auginti vaiką vienai. Tai nieko baisaus, jau nebe Veronikos laikai. Aš labai bijojau viena auginti, ne dėl savęs, dėl vaiko, bijojau, kad jis to nepakels, kad jam bus sunku. Tačiau ėjom ir į darželį, ir štai jau pirmoj klasėj, tačiau jis nesijaučia esantis išskirtinis. Dabar daug vaikų gyvena nepilnose šeimose ir niekam net nekyla klausimas kur tavo tėvelis (na tik mokytoja klausė, bet jai juk reikia žinoti). Anksčiau buvo kitaip, o dabar viskas paprasčiau. Sunku tik tai, kad viską privalai daryti viena, būti ir mama ir tėčiu. Bet kiti gyvendami su vyrais, taip pat privalo viską daryti už du. Nes kaikurių vyrai tik vyrai pase, o daugiau jis nieko nereiškia. Tai gal tada geriau jau būti vienai. Nesuprantu aš tų mamyčių, kurie augina sūnelius ir nemėgina bendraut su anūkais. Juk tai sūnaus vaikas, ne dukters, ir tu anūką matysi tik tada kai anūko mama to pageidaus. Kaip tik turėtum skambinti, bėgti pas vaiką, myluoti jį, ypač tavo atveju. Juk jau sūnų prarado, nejau taip lengvai išsižada ir anūkės? Bet, kaip jau sakiau, nenori ir nereikia. Vaikui ir be jų pilnai užteks meilės. Svarbiausia jai, kad tu šalia.
Kaip aš suprantu, jūs nebuvot susituokę? O kodėl? O kiek tau metų? (nepyk, kad klausinėju, jei nenori - neatsakyk mirksiukas.gif )

Susituokti planovom tada kai pasigimdysiu .. nenorejau as vestuviu kai as su pilvu.. taciau nebespejom to padaryti.. man dabar 20 metu. Dukryte atsirado kazkaip netycia, mes jos neplanavom, beto ir saugojomes bet yvyko kaip yvyko ir visai nesigailiu del nieko. schmoll.gif mirksiukas.gif Mano dukters tevas buvo jau anksciau vedes ir su savo buvusiaja turejo vaiku, todel as tik skaitausi ju akyse merga su vaiku ir tiek... unsure.gif nors man ju nuomone jau seniai neberupi cool.gif cool.gif jie nekoki zmones ir man ju elgesys nepatinka, nenoriu kad ir mano saulyte primokytu visko.. seip draugo tevai negeriantys visai, ukininkai, bet kazkodel nesiteike nei per sventes jos pasveikinti doh.gif blink.gif blink.gif op seserys vis uz akiu mane apsneka, nebutus dalykus sneka y aplinkinius, nor y akis to nedrysta pasakyti ir vaidina labai jau mylincius mano dukryte... nereikalingi jie mus mes laimingos ir be ju.;.. o kai dukra uzaugs pasakysiu jei teisybe kodel nebendravom mes su jais... cool.gif cool.gif tik susidure su tokiais zmonemis gali suprasti kokiu dvasiskai degradavusiu zmoniu yra... cool.gif cool.gif cool.gif linkiu nesusidurti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Oj ne mergyt niekas negris nei meile vaikuciui niekas..o apie krikstynas jam nieko nesakiau ,turim pazystamu bendru tai matyt jie ji informavo..zinokit ir nenoriu jo matyt,nes bijau kad daug jam pasakyciau..nepriimciau jo niekad,kiek visko yra pasakes ir kiek dukrytei prilinkejas kol dar ne gimus buvo..jis tevo vardo nevertas,o dar jo drauge neduoda ramybes,dar viena tuscia butybe smile.gif tegul sau jie gyvena ir palieka mus ramybej..
Atsakyti
Aš jau susidūriau,bet visa tai jau praeity. Kartais širdis vis suspaudžia, kaip kad aš sakau, apsipila krauju, bet neilgam. Išmokau visa tai paslėpti giliai giliai. Užsidėjau didelį šarvą biggrin.gif Išmokau nekreipt dėmesio, būti stipri, o kartais ir žiauri, bet...retkarčiais skausmas išlenda į paviršių ir tada norisi rėkt. Tačiau negali. Negali pasijausti vėl silpna. Vėl viską užgniauži savyje, tyliai tyliai kur nors kamputyje paverki, kad niekas nematytų ir vėl tampi stipria moterimi. Nes kitaip palūši ir bus dar sunkiau. Aš išmokau užsiblokuot ir jei kas nors mėgina įlįsti tau į dušią ir viską iš jos ištraukti, aš nusiteikiu, lyg tai būtų buvęs šlykštus filmas, kurį, kaip ir visus kitus filmus, apkalbėsim ir pamiršim. Išmoksi ir tu. Tik neleisk, kad pyktis ir neapykanta tave palaužtų. Ateis laikas kai tu jiems atleisi, tai bus negreitai, nes pyktis vis mėgins prasiveržti ir priminti kaip jie elgėsi su tavimi, bet kai vis dėl to tu atleisi, tada tu pajusi ramybę savo širdyje, tada tu ir tapsi stipria moterimi. (Čia aš parašiau apie save ir aš visai nesenai atleidau savo vaiko tėvui ir dabar man jo paprasčiausiai gaila, aš matau kaip jį suėdė tas pyktis, jis net nebegali kovoti, nori, stengiasi, bet nebegali, jis žlugo. Ne, ne, nenusigėrė biggrin.gif, bet manau supratai tu mane )
Atsakyti
Kartais kai sunku buna,noriu spirti jiems abiems i siknas biggrin.gif Butu manau laimingi,kad dukryte nesveika butu,to ir linkejo..Bet manau lazda turi du galus,atsisuks dar jam tie zodziai..as jam esu sakius,kad ziuretu ka kalba,nes gyvenime gali tekti labai raudoti del pasakytu zodziu..
Busiu auksciau uz juos..tegul sau gyvena..
O as dukriuku dziaugiuos,taip gera kai prisiglaudzia..Zinau,kad ir turiu labai geru draugiu kurioms esu dekinga uz pagalba,uz tai kad nenusisuko ir nepaliko musu..Kai viena augini tai labai svarbu,kad salia yra geri zmones..
Papildyta:
Esi visiskai teisi mergyt mirksiukas.gif manau kas ta skausma supranta tai tik mes vienisos mamytes..bet mes saunuolytes bigsmile.gif 4u.gif ...as taip pat kartais i lendu i dusa nubraukiu asaryte ir vel gerai..bet asaroju ne del to, kad viena esu..bet del to,kad kaip galima savo vaikui linketi tiek blogybiu,nesuprantu..O jo zodziai pasakyti man tai man sirdies neuzgauna biggrin.gif tongue.gif ir matau ,kad jis del to labai nervuojasi.. biggrin.gif va jiems tongue.gif ...
O mes gyvensim ir dziaugsimes..
Atsakyti
QUOTE(Elkanas @ 2010 01 05, 23:51)
Kartais kai sunku buna,noriu spirti jiems abiems i siknas biggrin.gif Butu manau laimingi,kad dukryte nesveika butu,to ir linkejo..Bet manau lazda turi du galus,atsisuks dar jam tie zodziai..as jam esu sakius,kad ziuretu ka kalba,nes gyvenime gali tekti labai raudoti del pasakytu zodziu..
Busiu auksciau uz juos..tegul sau gyvena..
O as dukriuku dziaugiuos,taip gera kai prisiglaudzia..Zinau,kad ir turiu labai geru draugiu kurioms esu dekinga uz pagalba,uz tai kad nenusisuko ir nepaliko musu..Kai viena augini tai labai svarbu,kad salia yra geri zmones..

Tikrai viskas bus gerai, bet tam reikia laiko. Taip, lazda turi du galus, tai tiesa, bet atsisukti gali ne tik žodžiai ištarti garsiai, bet ir linkėjimas mintyse. Aš ilgai savajam linkėjau blogo, aš negalėjau patikėti kas įvyko ir kaip viskas vyksta toliau. Bet pyktis nieko gero nedavė, jis tik ėdė mane iš vidaus (na kartais gerai, kai reikia pakovoti už save). Vėliau vienoje knygoje perskaičiau, kad pykdami ant kažko, mes jam suteikiame dar daugiau jėgų, visa energija pereina jam, jis stiprėja ir auga nuo mūsų pykčio, o mes silpstame. Tai tiesa. Tačiau pradžioj, nors ir supranti kad pykti negerai ir save mėgini įtikinti, kad jam atleidai, bet tai tik melas sau. Atleisti yra sunku, tačiau laikas ne tik gydo žaizdas, bet ir daro mus išmintingesnius ir jei sugebėsi pasinaudoti gyvenimo teikiamomis pamokomis, tu tapsi laisva ir laiminga. Bet visa tai bus negreitai. Man prireikė daug metų. Ir tik visai nesenai aš supratau, kad dabar jau galiu kalbėti be didelio širdies skausmo (na yra dar tas skausmas, bet aš jį stengiuosi išstumti iš savo širdies biggrin.gif )
Atsakyti
Tai tiesa,ech laukiu ir as kai visai sirdies neskaudes ir nesuksiu galvos ,o kas bus jei kur sutikciau juos.. verysad.gif o dabar nesinori susitikti..Tik zinau save pati kai reikia susiimu i rankas ir galiu ramiu veidu paziureti i juos ir nu duoti, kad man neidomu ir neskauda.. smile.gif bet ...Laukiu vasaros,noriu pabegti kur tylu ir ramu,labai truksta ramybes ir pabuvimo paciai su savimi..
Atsakyti
QUOTE(Elkanas @ 2010 01 06, 00:10)
Tai tiesa,ech laukiu ir as kai visai sirdies neskaudes ir nesuksiu galvos ,o kas bus jei kur sutikciau juos.. verysad.gif  o dabar nesinori susitikti..Tik zinau save pati kai reikia susiimu i rankas ir galiu ramiu veidu paziureti i juos ir nu duoti, kad man neidomu ir neskauda.. smile.gif bet ...Laukiu vasaros,noriu pabegti kur tylu ir ramu,labai truksta ramybes ir pabuvimo paciai su savimi..

Nuo savęs nepabėgsi biggrin.gif
Atsakyti
Aha biggrin.gif bet noriu ramybes...truksta jos..kartais ir artimieji perdaug lenda ir perdaug nori padeti..kartais tai erzina..man norisi paciai greiciau pagyti,o ne sedeti ir verkti..tik va niekaip neapsisprendziu ka daryt del alimentu..bijau ilgo kelio ir vel skaudziu zodziu..kita vertus pinigai vaikui,o ne man..
Atsakyti
na tikirai reiks labai daug laiko jog jiems atleisciau ir nustociau nekesti... nes tikrai nekenciu as ju is visos sirdies.... zinau kad jie ir neverti nei laso mano emociju bet tiesiog negaliu pakesti tokiu zmoniu... na dar jauna esu, manau su laiku ismoksiu atleisti, bet dabar tai tikrai net nesiruosiu niekam atleisti kas mane skaudino... dar tik 20 man o jau tiek ziaurybiu gyvenime maciau, butent jos mane ir padare kerstinga, ir ziauria... niekada anksciau tokia nebuvau bet toks jau tas gyvenimas..... rolleyes.gif rolleyes.gif taciau mano gyv enime yra ir labai graziu dalyku.. thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif tai mano mazoji mergyte vien del jos stengiuosi buti geresniu zmogumi, ir manau kad man pavyks. clap.gif clap.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, pasamone yra toks stiprus ir gudrus dalykas. Beda ta, kad ji neatrenka, ar neapykanta, pyktis yra skirti sau ar kitiems. Todel ji viska priima. O tai grauzia pati zmogu, kai pasamone prikimsta neigiamu minciu ir neapykantos. Pasistenkit is visu jegu pereiti prie neutralumo busenos, teneuzima vietos jusu galvose tie, kurie jus iskaudino. neskirkite minciu jiems. Nei geru nei blogu. Neutralu. Nera.
Tebuna jums svarbu jus pati, vaikelis ir tie, kurie jus myli wub.gif
Atsakyti