Įkraunama...
Įkraunama...

Vieniša mama ir patarimai joms

su naujais visas mamytes!!! 4u.gif tokie vyrai,kur nesirupina savo vaikais tai jie isvis nieko neverti gun_bandana.gif ...
Atsakyti
QUOTE(iveta27 @ 2010 01 02, 16:19)
su naujais visas mamytes!!! 4u.gif  tokie vyrai,kur nesirupina savo vaikais tai jie isvis nieko neverti  gun_bandana.gif ...

pritariu gun_rifle.gif .....maniske net nera macius savo tevo,,o jis atiputes sedi savo kresle ir trina bamba,,negaliu,,ir kaip dar zemele tokius laiko doh.gif
Atsakyti
As taip pat labai nusivyliau. Praejo visos sventes, o nei vaiko tevas, nei seneliai (nuo ex vyro puses) net nepaskambino. verysad.gif
Kazkaip keista man
Atsakyti
Su Naujais 4u.gif

vyrai dažnai rūpinimąsi vaiku supranta tik iš finansinės pusės...kaip man buvo pasakyta: finansiškai negaliu padėt, todėl iš vis išsižadu, atsisakau savo vaiko ir iš vis, kodėl turėčiau tikėt, kad čia mano vaikas verysad.gif
kažkur čia gamta suklydo unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės visos mamytės,

QUOTE(ram1 @ 2010 01 01, 12:24)
sveikos,,prisijungsiu prie jusu  4u.gif ,,as ir viena auginu vaikuti jau bus 4 metukai,,taipogi siekiu savo gyvenimo tikslo..nesakau kad lengva ,,bet jai su bet kokiu gyventi,,tai tikrai nieko gero nebus..mes nuo pradziu,,vienisos,nes nuo vaikelio uzsimezgimo,,jis patepe batus ,,nors vis negaliu patiketi......ir dar tuo.,,kad zmogus sedi siltoje kedeje,,ir net nerupi,kaip jo vaikelis  g.gif

4u.gif Mes taip pat vieni nuo pat pradžių, bet mes tuo nesiskundžiame ir mums tikrai netrūksta tėvelio (čia mano vaikio žodžiai). Nėra lengvai vienai augint, bet tikrai nebus lengviau ir dviese (na iš finansinės pusės lengviau būtų, bet iš kitos pusės...). Aukščiau nosytę ir viskas bus gerai mirksiukas.gif

QUOTE(mgane @ 2010 01 01, 16:42)
Sutikdama naujus metus sau priekiau, kad paskutinį kartą verkiu dėl jo...Kad 2009 metai, buvo paskutiniai kada liūdėjau, ir iš nevilties nežinojau ką daryti. drinks_cheers.gif

Kokia tu šaunuolė drinks_cheers.gif jei jūs jam nesate reikalingi, tai nėr ko dėl jo ir verkti. Aš prisimenu kiną "Maskva ašaromis netiki". Tai visų mūsų vienišų mamų istorija (bent jau mano), kuri mus pamoko, kad nėr jau taip blogai kas mums nutiko ir, kad nereikia kristi į neviltį, o tapti stipriai ir imti iš gyvenimo viską, ką tik jis duoda. Mums neduota sunkiau nei mes galime pakelti. Tad jei tapai viena, tai dar nereiškia, kad tai gyvenimo pabaiga.

QUOTE(radviliux @ 2010 01 02, 16:06)
As taip pat labai nusivyliau. Praejo visos sventes, o nei vaiko tevas, nei seneliai (nuo ex vyro puses) net nepaskambino. verysad.gif
Kazkaip keista man

Bet juk kažkas prisiminė ir pasveikino su šventėmis, tai tegul tie žmonės, kurie tave prisiminė, ir lieka tavo gyvenime, nes būtent jūs jiems rūpite.

QUOTE(nasata @ 2010 01 02, 18:09)
Su Naujais  4u.gif

vyrai dažnai rūpinimąsi vaiku supranta tik iš finansinės pusės...kaip man buvo pasakyta: finansiškai negaliu padėt, todėl iš vis išsižadu, atsisakau savo vaiko ir iš vis, kodėl turėčiau tikėt, kad čia mano vaikas  verysad.gif
kažkur čia gamta suklydo  unsure.gif

Nors auginu berną, bet sutinku - gamta kažkur suklydo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2010 01 02, 18:09)
vyrai dažnai rūpinimąsi vaiku supranta tik iš finansinės pusės...

Ne, tuo jie tik teisinasi mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos... auginu dukryte viena nuo pat jos gimimo , nes tevelis mire likus 10 dienu iki jos gimimo... sad.gif sad.gif sad.gif taciau dziaugiuosi gyvenu toliau sau mokinuosi ir dirbo... dziaugiuosi kiekviena akimirka praleista su dukryte... gaila tik tiek kad jie viens kito net nepamate... sad.gif sad.gif bet reikia nenuleisti ranku ir pagalvoti apie tai jog visas gyvenimas pries akis ir bus dar tu vyru... juk ne karo metas thumbup.gif thumbup.gif laikykimes moterys juk uz mus nieko stipresnio nera. clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(netamix @ 2010 01 03, 21:09)
sveikos... auginu dukryte viena nuo pat jos gimimo , nes tevelis mire likus 10 dienu iki jos gimimo... sad.gif  sad.gif  sad.gif  taciau dziaugiuosi gyvenu toliau sau mokinuosi ir dirbo... dziaugiuosi kiekviena akimirka praleista su dukryte... gaila tik tiek kad jie viens kito net nepamate... sad.gif  sad.gif  bet reikia nenuleisti ranku ir pagalvoti apie tai jog visas gyvenimas pries akis ir bus dar tu vyru... juk ne karo metas thumbup.gif  thumbup.gif  laikykimes moterys juk uz mus nieko stipresnio nera. clap.gif  clap.gif

thumbup.gif
Sveikutė. Kaip liūdna pas tave verysad.gif Bet gerai, kad nenusimini biggrin.gif O iš kur tu? Kokia graži tavo mergaitė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Poli1: 03 sausio 2010 - 21:39
Kaip smagu kai tiek daug mamyciu viena kita palaiko ir padrasina bigsmile.gif thumbup.gif laikykimes mergaites mirksiukas.gif ...o vaikuciu teveliams tai tik patiems blogiau, kad issizada tokiu groziu..juk jie praranda ta dziaugsma,nematys nei kai vaikutis juoksis,nei kai tars pirmus zodzius,kai parvirs ir verks..mes busim tos kurios juos guosim ir juoksimes kartu wub.gif
Tegul jie sau gyvena,uzsideda akinius cool.gif ir vaidina, kad viskas saunu,bet ateis diena kai pagalvos kaip auga ju VAIKAS..bet deja nezinos..o patikekit,jei pamirsta savo vaikucius ir nelanko, tai nereiskia kad jiems neidomu..Mano atveju tevelis net neaplanke vaikucio mums jau bus 5men ir nieko..Bet va kai nugirdo, kad bus krikstynos tai susidomejo koks kriksto vardas biggrin.gif tegul gyvena sau..jie daugiau praranda..
Atsakyti
QUOTE(Elkanas @ 2010 01 04, 00:45)
Mano atveju tevelis net neaplanke vaikucio mums jau bus 5men ir nieko..Bet va kai nugirdo, kad bus krikstynos tai susidomejo koks kriksto vardas  biggrin.gif

Sveikute, bet gal tavajam dar grįš meilė vaikui? Juk jie žymiai vėliau supranta ką reiškia vaikas. Žiūrėk, jau susidomėjo koks krikšto vardas, ateis į krikštynas, nes kaip spėju tu jam tai pranešei, po truputį po truputį ir viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2010 01 03, 23:38)
thumbup.gif
Sveikutė.  Kaip liūdna pas tave  verysad.gif Bet gerai, kad nenusimini  biggrin.gif O iš kur tu? Kokia graži tavo mergaitė  wub.gif

As is marijampoles biggrin.gif biggrin.gif ispradziu buvo labai liudna ir graudu kad mergaite auks be tevelio... verysad.gif verysad.gif bet dabar as pati stengiuosi jai atstoti ir mama ir teti kartu. thumbup.gif thumbup.gif palaikyma , meile ir pagalba turiu tik is savo puses nes is dukryte tevo puses niekas ja net nesidomi, todel ir as nesistengiu su jais bendrauti... schmoll.gif mums ir taip labai gerai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(netamix @ 2010 01 04, 13:32)
As is marijampoles biggrin.gif  biggrin.gif  ispradziu buvo labai liudna ir graudu kad mergaite auks be tevelio... verysad.gif  verysad.gif  bet dabar as pati stengiuosi jai atstoti ir mama ir teti kartu. thumbup.gif  thumbup.gif  palaikyma , meile ir pagalba turiu tik is savo puses nes is dukryte  tevo puses niekas ja net nesidomi, todel ir as nesistengiu su jais bendrauti... schmoll.gif  mums ir taip labai gerai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  4u.gif  4u.gif

Teisingai, jei nenori bendrauti, tai ir nelįsk jiems į širdį. O gal jie nedrįsta ir bijo tave įskaudint? Gal pamėgink pati žengti pirmą žingsnį. O jei matysi, kad nenori, tai tiek to, bent jau žinosi, kad dėl dukrytės viską padarei, mėginai išlaikyti senelius, dėdes, tetas, bet nepavyko. Pamėgink paskambinti jiems ir paklausti kaip jiems sekasi. Kažkas juk pirmas turi pradėti mirksiukas.gif
O kas atsitiko, kad toks jaunas žmogus (tėvelis) paliko šį pasaulį?
Atsakyti