su naujais visas mamytes!!! tokie vyrai,kur nesirupina savo vaikais tai jie isvis nieko neverti ...
QUOTE(iveta27 @ 2010 01 02, 16:19)
su naujais visas mamytes!!! tokie vyrai,kur nesirupina savo vaikais tai jie isvis nieko neverti ...
pritariu .....maniske net nera macius savo tevo,,o jis atiputes sedi savo kresle ir trina bamba,,negaliu,,ir kaip dar zemele tokius laiko
As taip pat labai nusivyliau. Praejo visos sventes, o nei vaiko tevas, nei seneliai (nuo ex vyro puses) net nepaskambino.
Kazkaip keista man
Kazkaip keista man
Su Naujais
vyrai dažnai rūpinimąsi vaiku supranta tik iš finansinės pusės...kaip man buvo pasakyta: finansiškai negaliu padėt, todėl iš vis išsižadu, atsisakau savo vaiko ir iš vis, kodėl turėčiau tikėt, kad čia mano vaikas
kažkur čia gamta suklydo
vyrai dažnai rūpinimąsi vaiku supranta tik iš finansinės pusės...kaip man buvo pasakyta: finansiškai negaliu padėt, todėl iš vis išsižadu, atsisakau savo vaiko ir iš vis, kodėl turėčiau tikėt, kad čia mano vaikas
kažkur čia gamta suklydo
Sveikutės visos mamytės,
Mes taip pat vieni nuo pat pradžių, bet mes tuo nesiskundžiame ir mums tikrai netrūksta tėvelio (čia mano vaikio žodžiai). Nėra lengvai vienai augint, bet tikrai nebus lengviau ir dviese (na iš finansinės pusės lengviau būtų, bet iš kitos pusės...). Aukščiau nosytę ir viskas bus gerai
Kokia tu šaunuolė jei jūs jam nesate reikalingi, tai nėr ko dėl jo ir verkti. Aš prisimenu kiną "Maskva ašaromis netiki". Tai visų mūsų vienišų mamų istorija (bent jau mano), kuri mus pamoko, kad nėr jau taip blogai kas mums nutiko ir, kad nereikia kristi į neviltį, o tapti stipriai ir imti iš gyvenimo viską, ką tik jis duoda. Mums neduota sunkiau nei mes galime pakelti. Tad jei tapai viena, tai dar nereiškia, kad tai gyvenimo pabaiga.
Bet juk kažkas prisiminė ir pasveikino su šventėmis, tai tegul tie žmonės, kurie tave prisiminė, ir lieka tavo gyvenime, nes būtent jūs jiems rūpite.
Nors auginu berną, bet sutinku - gamta kažkur suklydo
QUOTE(ram1 @ 2010 01 01, 12:24)
sveikos,,prisijungsiu prie jusu ,,as ir viena auginu vaikuti jau bus 4 metukai,,taipogi siekiu savo gyvenimo tikslo..nesakau kad lengva ,,bet jai su bet kokiu gyventi,,tai tikrai nieko gero nebus..mes nuo pradziu,,vienisos,nes nuo vaikelio uzsimezgimo,,jis patepe batus ,,nors vis negaliu patiketi......ir dar tuo.,,kad zmogus sedi siltoje kedeje,,ir net nerupi,kaip jo vaikelis
Mes taip pat vieni nuo pat pradžių, bet mes tuo nesiskundžiame ir mums tikrai netrūksta tėvelio (čia mano vaikio žodžiai). Nėra lengvai vienai augint, bet tikrai nebus lengviau ir dviese (na iš finansinės pusės lengviau būtų, bet iš kitos pusės...). Aukščiau nosytę ir viskas bus gerai
QUOTE(mgane @ 2010 01 01, 16:42)
Sutikdama naujus metus sau priekiau, kad paskutinį kartą verkiu dėl jo...Kad 2009 metai, buvo paskutiniai kada liūdėjau, ir iš nevilties nežinojau ką daryti.
Kokia tu šaunuolė jei jūs jam nesate reikalingi, tai nėr ko dėl jo ir verkti. Aš prisimenu kiną "Maskva ašaromis netiki". Tai visų mūsų vienišų mamų istorija (bent jau mano), kuri mus pamoko, kad nėr jau taip blogai kas mums nutiko ir, kad nereikia kristi į neviltį, o tapti stipriai ir imti iš gyvenimo viską, ką tik jis duoda. Mums neduota sunkiau nei mes galime pakelti. Tad jei tapai viena, tai dar nereiškia, kad tai gyvenimo pabaiga.
QUOTE(radviliux @ 2010 01 02, 16:06)
As taip pat labai nusivyliau. Praejo visos sventes, o nei vaiko tevas, nei seneliai (nuo ex vyro puses) net nepaskambino.
Kazkaip keista man
Kazkaip keista man
Bet juk kažkas prisiminė ir pasveikino su šventėmis, tai tegul tie žmonės, kurie tave prisiminė, ir lieka tavo gyvenime, nes būtent jūs jiems rūpite.
QUOTE(nasata @ 2010 01 02, 18:09)
Su Naujais
kažkur čia gamta suklydo
kažkur čia gamta suklydo
Nors auginu berną, bet sutinku - gamta kažkur suklydo
QUOTE(nasata @ 2010 01 02, 18:09)
vyrai dažnai rūpinimąsi vaiku supranta tik iš finansinės pusės...
Ne, tuo jie tik teisinasi
sveikos... auginu dukryte viena nuo pat jos gimimo , nes tevelis mire likus 10 dienu iki jos gimimo... taciau dziaugiuosi gyvenu toliau sau mokinuosi ir dirbo... dziaugiuosi kiekviena akimirka praleista su dukryte... gaila tik tiek kad jie viens kito net nepamate... bet reikia nenuleisti ranku ir pagalvoti apie tai jog visas gyvenimas pries akis ir bus dar tu vyru... juk ne karo metas laikykimes moterys juk uz mus nieko stipresnio nera.
QUOTE(netamix @ 2010 01 03, 21:09)
sveikos... auginu dukryte viena nuo pat jos gimimo , nes tevelis mire likus 10 dienu iki jos gimimo... taciau dziaugiuosi gyvenu toliau sau mokinuosi ir dirbo... dziaugiuosi kiekviena akimirka praleista su dukryte... gaila tik tiek kad jie viens kito net nepamate... bet reikia nenuleisti ranku ir pagalvoti apie tai jog visas gyvenimas pries akis ir bus dar tu vyru... juk ne karo metas laikykimes moterys juk uz mus nieko stipresnio nera.
Sveikutė. Kaip liūdna pas tave Bet gerai, kad nenusimini O iš kur tu? Kokia graži tavo mergaitė
Kaip smagu kai tiek daug mamyciu viena kita palaiko ir padrasina laikykimes mergaites ...o vaikuciu teveliams tai tik patiems blogiau, kad issizada tokiu groziu..juk jie praranda ta dziaugsma,nematys nei kai vaikutis juoksis,nei kai tars pirmus zodzius,kai parvirs ir verks..mes busim tos kurios juos guosim ir juoksimes kartu
Tegul jie sau gyvena,uzsideda akinius ir vaidina, kad viskas saunu,bet ateis diena kai pagalvos kaip auga ju VAIKAS..bet deja nezinos..o patikekit,jei pamirsta savo vaikucius ir nelanko, tai nereiskia kad jiems neidomu..Mano atveju tevelis net neaplanke vaikucio mums jau bus 5men ir nieko..Bet va kai nugirdo, kad bus krikstynos tai susidomejo koks kriksto vardas tegul gyvena sau..jie daugiau praranda..
Tegul jie sau gyvena,uzsideda akinius ir vaidina, kad viskas saunu,bet ateis diena kai pagalvos kaip auga ju VAIKAS..bet deja nezinos..o patikekit,jei pamirsta savo vaikucius ir nelanko, tai nereiskia kad jiems neidomu..Mano atveju tevelis net neaplanke vaikucio mums jau bus 5men ir nieko..Bet va kai nugirdo, kad bus krikstynos tai susidomejo koks kriksto vardas tegul gyvena sau..jie daugiau praranda..
QUOTE(Elkanas @ 2010 01 04, 00:45)
Mano atveju tevelis net neaplanke vaikucio mums jau bus 5men ir nieko..Bet va kai nugirdo, kad bus krikstynos tai susidomejo koks kriksto vardas
Sveikute, bet gal tavajam dar grįš meilė vaikui? Juk jie žymiai vėliau supranta ką reiškia vaikas. Žiūrėk, jau susidomėjo koks krikšto vardas, ateis į krikštynas, nes kaip spėju tu jam tai pranešei, po truputį po truputį ir viskas bus gerai
QUOTE(Poli1 @ 2010 01 03, 23:38)
Sveikutė. Kaip liūdna pas tave Bet gerai, kad nenusimini O iš kur tu? Kokia graži tavo mergaitė
As is marijampoles ispradziu buvo labai liudna ir graudu kad mergaite auks be tevelio... bet dabar as pati stengiuosi jai atstoti ir mama ir teti kartu. palaikyma , meile ir pagalba turiu tik is savo puses nes is dukryte tevo puses niekas ja net nesidomi, todel ir as nesistengiu su jais bendrauti... mums ir taip labai gerai
QUOTE(netamix @ 2010 01 04, 13:32)
As is marijampoles ispradziu buvo labai liudna ir graudu kad mergaite auks be tevelio... bet dabar as pati stengiuosi jai atstoti ir mama ir teti kartu. palaikyma , meile ir pagalba turiu tik is savo puses nes is dukryte tevo puses niekas ja net nesidomi, todel ir as nesistengiu su jais bendrauti... mums ir taip labai gerai
Teisingai, jei nenori bendrauti, tai ir nelįsk jiems į širdį. O gal jie nedrįsta ir bijo tave įskaudint? Gal pamėgink pati žengti pirmą žingsnį. O jei matysi, kad nenori, tai tiek to, bent jau žinosi, kad dėl dukrytės viską padarei, mėginai išlaikyti senelius, dėdes, tetas, bet nepavyko. Pamėgink paskambinti jiems ir paklausti kaip jiems sekasi. Kažkas juk pirmas turi pradėti
O kas atsitiko, kad toks jaunas žmogus (tėvelis) paliko šį pasaulį?