Įkraunama...
Įkraunama...

Vieniša mama ir patarimai joms

QUOTE(nasata @ 2009 12 06, 14:54)
sveikutės  smile.gif
man kažkodėl atrodo, kad tikėtis, jog padės draugės ar bendradarbės yra beprasmiška..jau dabar mano geriausia draugė, kuri tikrai nemažai prisidėjo, kad vis dėlto ryžčiausi gimdyti, žadėjo viskuo padėti, bet jau dabar pamiršta mane visiškai, pamiršta net, kad laukiuosi  unsure.gif , nemato reikalo net atsiliepti, jei aš jai skambinu...taip, kad manau, visi užsiėmę tik savimi ir savais reikalais, ypač tie, kurie prisiekinėjo padėti bet kada, kad tik gimdyčiau....jau dabar negaliu prisiprašyti elementarios pagalbos, tai kai gims kūdikis, tai tuo labiau manau nesulauksiu jokios pagalbos ir visi dings kaip į vandenį...gal taip bus patikrinta, kas yra kas ir atsisijos tiesiog gyvenimo "pakeleiviai" ir tikri draugai...tik bijau, kad liksiu viena su savo džiaugsmeliu. 2.gif .o gal taip ir geriausia..nebūsiu niekam skolinga už nieką... clap.gif 

tas truputėlį gąsdina, jau ir sapnuot pradėjau, kad nesugebėsiu prižiūrėt  2.gif ir jis bus nevalgęs ir nesiprausęs  unsure.gif

na, nereikia taip pulti į kraštutinumus. aš visą gyvenimą viena ir tikrai nemažai pasiekiau. visuomet juokaudavau, kad tik vieno dalyko negaliu viena pasidaryti: tai vaikelio smile.gif
iš anksto tikėtis pagalbos tikrai nereikia, ir pasitikėti žmonėmis, kai jie žada, tačiau, kai kas nors nutinka, visuomet kas nors padeda, reikia tik atvirai žiūrėti į pasaulį, plačiai atmerkti akis ir šypsotis, nors ir kaip sunku būtų. ir tuomet kas nors pastebės tavo šypseną ir akis ir tau taip pat nusišypsos, ir pasaulis nušvis, ir nors akimirkai pasidarys lengviau.
o apie savo draugę galėsi pagalvoti atlaidžiai, su šypsena, tu tą akimirką jau būsi stipresnė už ją, nes tu nesupykai, susitvardei ir nusišypsojai. man padeda: išeinant iš namų, visuomet pažiūriu į veidrodį, sau nusišypsau ir pamerkiu akį wink.gif
kažkaip mistiškai aš čia surašiau, bet man tai padeda wink.gif

nasata, o tu iš kur esi?
Atsakyti
QUOTE(baby_gaga @ 2009 12 05, 17:26)

Pagalvoju gal geriau vienai be nervu užauginti vaiką, nei nuolat nervuotis kad vyras nepadeda, kad jo nėra namie, kad vel grižo išgėręs...

Buti pačiai sau šeimininke  thumbup.gif

Is savo karčios patirties galiu tik pritarti šiam teiginiui. Aš pati, deja, tik neseniai padėjau tašką savo ir ex draugo istorijoje. (Nors tiesą sakant, iki taško turbūt dar toli, nes jis jau pradėjo grąsinti advokatais). Bėda tame, kad gyvenu Anglijoje, šeimos čia neturiu - gal todėl gana ilgai neišvariau draugo (jis anglas), nors charakterių nesutapimai (čia švelniai tariant...) kasdien vis labiau ryškėjo.

Dabar mano dukrytei jau metukai. Ir tiesą sakant, labai rimtai mąstau, ar nebūtų buvę geriau, kad as net nebūčiau pasakiusi ex-draugui apie nėštumą? Dabar jis jokių pinigėlių dukrytės išlaikymui nemoka, o teises į ją reiškia.

Todėl visoms vienišoms besilaukiančioms mamytėms galiu nuoširdžiai pasakyti - bus nelengva auginti vienoms kūdikį , tačiau augantis vaikelis jums atneš tiek džiaugsmo, kad atpirks visus absoliučiai vargus. O tai, kad kažkoks praėjusios nakties romeo nereikš teisių į jūsų atžalėlę, tai tik geriau!
Atsakyti

nasata, o tu iš kur esi?
[/quote]

aš iš vilniaus smile.gif

kol kas tai, kad esu viena šiuo metu, tik pliusas, kartais pagalvoju smile.gif nes darau, ką noriu, kai noriu miegu, kai noriu tvarkausi ar mezgu nors ir pusę nakties savo mažumėlei ką nors ax.gif
tik ta nuotaika labai dažnai kaitaliojasi verysad.gif iš čia tikriausiai ir tie kraštutinumai

bandysiu taikyti šypsenos terapiją, kaip patarei bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=nasata,2009 12 08, 22:54]
nasata, o tu iš kur esi?
[/quote]
aš iš vilniaus smile.gif

kol kas tai, kad esu viena šiuo metu, tik pliusas, kartais pagalvoju smile.gif nes darau, ką noriu, kai noriu miegu, kai noriu tvarkausi ar mezgu nors ir pusę nakties savo mažumėlei ką nors ax.gif
tik ta nuotaika labai dažnai kaitaliojasi verysad.gif iš čia tikriausiai ir tie kraštutinumai

bandysiu taikyti šypsenos terapiją, kaip patarei bigsmile.gif
[/quote]

jei norėtum pasimatyt, susitikt - parašyk į až
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Ir aš esu be 5 minučių vieniša mama smile.gif
Dar negalvoju kaip man bus. Net visą nėštumą apie tai negalvojau- visada galva pilna buvo to laukimo. Šiandien esu laiminga, o kaip bys rytoj- rytojus ir parodys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2009 12 21, 21:54)
Sveikos smile.gif

Ir aš esu be 5 minučių vieniša mama smile.gif
Dar negalvoju kaip man bus. Net visą nėštumą apie tai negalvojau- visada galva pilna buvo to laukimo. Šiandien esu laiminga, o kaip bys rytoj- rytojus ir parodys smile.gif

4u.gif Viskas bus gerai
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2009 12 21, 22:56)
4u.gif  Viskas bus gerai

Aš tik taip ir nusiteikus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2009 12 21, 23:46)
Aš tik taip ir nusiteikus smile.gif

Šaunuolė 4u.gif O kada tavo džiaugsmelis atkeliauja wub.gif
Atsakyti
sveikutės,
su praėjusiomis ir artėjančiomis šventėmis 4u.gif

stiprybės visoms ir ačiū už moralinę pagalbą visoms mamytėms 4u.gif
Atsakyti
sveikos,,prisijungsiu prie jusu 4u.gif ,,as ir viena auginu vaikuti jau bus 4 metukai,,taipogi siekiu savo gyvenimo tikslo..nesakau kad lengva ,,bet jai su bet kokiu gyventi,,tai tikrai nieko gero nebus..mes nuo pradziu,,vienisos,nes nuo vaikelio uzsimezgimo,,jis patepe batus ,,nors vis negaliu patiketi......ir dar tuo.,,kad zmogus sedi siltoje kedeje,,ir net nerupi,kaip jo vaikelis g.gif
Atsakyti
MIELOSIOS ESAMOS IR BŪSIMOS MAMYTĖS SU 2010 METAIS 4u.gif 4u.gif
TIKIUOSI ŠIE METAI ATNEŠ VILTIES, RAMYBĖS, DŽIAUGSMO, MEILĖS, SVEIKATOS 4u.gif 4u.gif [/COLOR]

Senai besilankiau pas jus. Dar kartelį perskaičiau temą ir savo išlietus jausmus, tąnežinomybę kas bus... rolleyes.gif
Dabar mes jau dideli 21 savaitė. Ju iš spardomės, ir seneliai laukia anūkėlio.
Biologinis tėvelis tiap ir neįšdryso pasirodyt schmoll.gif
Sutikdama naujus metus sau priekiau, kad paskutinį kartą verkiu dėl jo...Kad 2009 metai, buvo paskutiniai kada liūdėjau, ir iš nevilties nežinojau ką daryti. drinks_cheers.gif
Atsakyti
4u.gif drinks_cheers.gif jie neverti musu asaru... mirksiukas.gif
Atsakyti