o mano tėtis labai gerai sureagavo... ir dabar taip tupinėja apie man, kai parvažiuoju (gyvename tolokai vieni nuo kitų), valgyt gamina... O šiaip tai jis mėgėjas išgerti ir būna "pradingusių" dienų, mama su juo vargsta...
mamai anksčiau pasakiau, nei tėčiui. Ji net nubalo visa... Bet aš ramiai jaučiausi jai sakydama, šiaip ar taip man jau 36 metai...
Labai džiaugiuosi, kad laukiuosi. Vienu metu maniau, kad negalėsiu turėti vaikų: esu turėjusi keleta persileidimų... Progesterono žemas kiekis, kaip vėliau man buvo paaiškinta, ir kiek išverkta ašarų sulaukus eilinio mėnesinio sirgimo...
tik kažkaip su tuo mano vyriškiu išėjo... Jau atrodo, nedurna esu, ilgai juo netikėjau, viskas buvo kaip sapne: įrodinėjo, kad myli, dovanėlės visokios, dėmesys, sakė, kad nori su manimi vaikų... o po to ištvėrė tik iki trečio mano nėštumo mėnesio... sugalvojo, kad nieko nenori keisti savo gyvenime...
bet aš jam dėkinga už vaikelį.
mane galima pasveikinti: nuo pirmadienio į dekretines išeinu, taigi, jau nuo šiandien atostogauju
Sveikos mergaites ech skaitau viska ir prisimenu kaip as panikavau..Sunku buvo tevams pasakyt,kad viena auginsiu ir , kad laukiuos..Mano tevu nuomone vaikai turi gimti santuokoj,tetis sakydavo jei nerasi gero vyro,bent vaikuti turek tai as ta naujiena pasakiau pirmiau teciui,o mamai sese pasake zinot man buvo sunku tik mamos reakcija,o ji buvo tikrai baisi..Cia turiu pasakyti dideli dideli aciu sesutei kuri mamai ta zodzio prasme nudave tiek pizdako tada ir mama nurimo..Juk man jau 27m,aisku mamai sunku buvo tik tai,kad kaime gali buti daug sneku..O dabar mergytes jau turiu dukryte savo lelyte,ji gerute ir mielute Mano Evitukas ir dabar guli ant manes.. Seneliai taip pat myli ir lanko mus daznai.Mano sesute su vyro pakrikstino mano dukriuka.Evitele turi 2pusbroliukus, kurie ja myli labai ir rupinosi net kai ji buvo dar pilvuke mes jau dideles 3men..
Zinot mergaites sunku vienai auginti tik tada kai mazoji apsirgo,taip sunku eiti i parduotuve,bet juk visos mes turim draugiu,kurios visada pades ir nesakykit,kad esat visai vienos juk visu teveliai susitaiko ir tikrai padeda..
Tiesiog pacios saves nesigailekit Bukit stiprios..As tikrai nieko nekeisciau,dziaugiuos savo dukryte
Zinot mergaites sunku vienai auginti tik tada kai mazoji apsirgo,taip sunku eiti i parduotuve,bet juk visos mes turim draugiu,kurios visada pades ir nesakykit,kad esat visai vienos juk visu teveliai susitaiko ir tikrai padeda..
Tiesiog pacios saves nesigailekit Bukit stiprios..As tikrai nieko nekeisciau,dziaugiuos savo dukryte
skaitau skruzdės istoriją ir tarsi apie save skaityčiau, labai jau daug sutapimų
tik gaila, aš mamos jau nebeturiu ir nežinau, kokia būtų buvus jos reakcija
tik pamenu, kai dar buvau mokinukė, man mama pasakė, kad nebandyčiau vaikų prisidaryt ir "parsinešt sterblėj" ir kad tokiu atveju nebandyčiau grįžt namo o aš atsakiau: lauksit išsižioję, kad tik grįžčiau ir dabar manau, kad mano mama iš ten aukštai džiaugiasi kad jos dukra
aš manau, kad visos tos reakcijos ne dėl to, kad būtų gėda dėl savo "prisidirbusios" dukros, o dėl natūralaus pergyvenimo, kad dukra įskaudinta žmogaus, kuriuo gal būt tikėjo ir pasitikėjo, o dėl anūkų tai manau, kad džiaugiasi vistiek :wub
tik gaila, aš mamos jau nebeturiu ir nežinau, kokia būtų buvus jos reakcija
tik pamenu, kai dar buvau mokinukė, man mama pasakė, kad nebandyčiau vaikų prisidaryt ir "parsinešt sterblėj" ir kad tokiu atveju nebandyčiau grįžt namo o aš atsakiau: lauksit išsižioję, kad tik grįžčiau ir dabar manau, kad mano mama iš ten aukštai džiaugiasi kad jos dukra
aš manau, kad visos tos reakcijos ne dėl to, kad būtų gėda dėl savo "prisidirbusios" dukros, o dėl natūralaus pergyvenimo, kad dukra įskaudinta žmogaus, kuriuo gal būt tikėjo ir pasitikėjo, o dėl anūkų tai manau, kad džiaugiasi vistiek :wub
Gerai, kad turi tevus
Mano atveju esu neapsakomai laiminga, kad turiu toki sunu kad gyvename tik dviese esu laiminga, kad esu visiskai viena mieste...Dievas niekad neduos isbandymu ne pagal jegas
Yra momentais labai sunku, bet tai tik laiko nuortupos...greit pasimirsta.
Vaikas-didziule laime ir tikrai likimo dovana
Stiprybes Tau ir visoms kolkas vienisoms
Mano atveju esu neapsakomai laiminga, kad turiu toki sunu kad gyvename tik dviese esu laiminga, kad esu visiskai viena mieste...Dievas niekad neduos isbandymu ne pagal jegas
Yra momentais labai sunku, bet tai tik laiko nuortupos...greit pasimirsta.
Vaikas-didziule laime ir tikrai likimo dovana
Stiprybes Tau ir visoms kolkas vienisoms
sveikos,
kiek daug palaikymo ir nuoširdumo čia radau.
Aš nesenai supratau, kad laukiuosi. Esu netekėjusi ir neisku ar tai įvyks su vaiko tėvu, nes jis jau yra turėjes šeimą. Kolkas vaidina, kad manim rūpinasi, bet nzn kiek ilgai tai tęsis ruošiuosi dienai, kad jis bėks į krūmus. Žiaurūs tie vyrai.
Del to man baisiausia.
Dar niekam nepasakiau. Ypač liūdna aišku dėl tėvų, jie mane lb myli ir nori man tik geriausia, liūdna bus juos nuvilti, kad nesugebėjau sukurti normalios šeimos.
Nors ir draugas žada niekad manęs nepalikt, bet esu pesimistė... ir nusiteikiu viskam.
Pagalvoju gal geriau vienai be nervu užauginti vaiką, nei nuolat nervuotis kad vyras nepadeda, kad jo nėra namie, kad vel grižo išgėręs...
Buti pačiai sau šeimininke
O dėl pagalbos yra begalės bedarbiu draugiu, kuriuos mielai sutiks už pora litukų pabūt su mažiye (kaižkaip jau laukiu mergaitės), kai reiks kur išlekti.
kiek daug palaikymo ir nuoširdumo čia radau.
Aš nesenai supratau, kad laukiuosi. Esu netekėjusi ir neisku ar tai įvyks su vaiko tėvu, nes jis jau yra turėjes šeimą. Kolkas vaidina, kad manim rūpinasi, bet nzn kiek ilgai tai tęsis ruošiuosi dienai, kad jis bėks į krūmus. Žiaurūs tie vyrai.
Del to man baisiausia.
Dar niekam nepasakiau. Ypač liūdna aišku dėl tėvų, jie mane lb myli ir nori man tik geriausia, liūdna bus juos nuvilti, kad nesugebėjau sukurti normalios šeimos.
Nors ir draugas žada niekad manęs nepalikt, bet esu pesimistė... ir nusiteikiu viskam.
Pagalvoju gal geriau vienai be nervu užauginti vaiką, nei nuolat nervuotis kad vyras nepadeda, kad jo nėra namie, kad vel grižo išgėręs...
Buti pačiai sau šeimininke
O dėl pagalbos yra begalės bedarbiu draugiu, kuriuos mielai sutiks už pora litukų pabūt su mažiye (kaižkaip jau laukiu mergaitės), kai reiks kur išlekti.
sveikutės
man kažkodėl atrodo, kad tikėtis, jog padės draugės ar bendradarbės yra beprasmiška..jau dabar mano geriausia draugė, kuri tikrai nemažai prisidėjo, kad vis dėlto ryžčiausi gimdyti, žadėjo viskuo padėti, bet jau dabar pamiršta mane visiškai, pamiršta net, kad laukiuosi , nemato reikalo net atsiliepti, jei aš jai skambinu...taip, kad manau, visi užsiėmę tik savimi ir savais reikalais, ypač tie, kurie prisiekinėjo padėti bet kada, kad tik gimdyčiau....jau dabar negaliu prisiprašyti elementarios pagalbos, tai kai gims kūdikis, tai tuo labiau manau nesulauksiu jokios pagalbos ir visi dings kaip į vandenį...gal taip bus patikrinta, kas yra kas ir atsisijos tiesiog gyvenimo "pakeleiviai" ir tikri draugai...tik bijau, kad liksiu viena su savo džiaugsmeliu. .o gal taip ir geriausia..nebūsiu niekam skolinga už nieką...
tas truputėlį gąsdina, jau ir sapnuot pradėjau, kad nesugebėsiu prižiūrėt ir jis bus nevalgęs ir nesiprausęs
man kažkodėl atrodo, kad tikėtis, jog padės draugės ar bendradarbės yra beprasmiška..jau dabar mano geriausia draugė, kuri tikrai nemažai prisidėjo, kad vis dėlto ryžčiausi gimdyti, žadėjo viskuo padėti, bet jau dabar pamiršta mane visiškai, pamiršta net, kad laukiuosi , nemato reikalo net atsiliepti, jei aš jai skambinu...taip, kad manau, visi užsiėmę tik savimi ir savais reikalais, ypač tie, kurie prisiekinėjo padėti bet kada, kad tik gimdyčiau....jau dabar negaliu prisiprašyti elementarios pagalbos, tai kai gims kūdikis, tai tuo labiau manau nesulauksiu jokios pagalbos ir visi dings kaip į vandenį...gal taip bus patikrinta, kas yra kas ir atsisijos tiesiog gyvenimo "pakeleiviai" ir tikri draugai...tik bijau, kad liksiu viena su savo džiaugsmeliu. .o gal taip ir geriausia..nebūsiu niekam skolinga už nieką...
tas truputėlį gąsdina, jau ir sapnuot pradėjau, kad nesugebėsiu prižiūrėt ir jis bus nevalgęs ir nesiprausęs
QUOTE(nasata @ 2009 12 06, 12:54)
sveikutės
Nasata, gal drauge taves nepamirsta, gal ji pati turi kokiu problemu. Mes tokioje situacijoje tampame ypac jautrios, prisigalvojame nebutu dalyku (pvz., gal drauge uzsiemusi, neatsako i tel. ksambuti, o tau atrodo, kad ji taves vengia ir pan.). Pasisnekek su ja atvirai, istaikiusi momenta. O jei ji is tikruju taves vengia, manau susirasi cia nauju draugiu, kurios pades tau paziureti vaikuti. Aisku, nesitikek, kad kas nors uz tave uzaugins vaika, bet manau tikrai rasi, kas isties pagalbos ranka.Ir tikrai nesigailek del apsisprendimo gimdyti.
Pamatysi: ir pavalgydinsi, ir nuprausi, ir paciuciuosi savo vaika, busi tikrai gera mama.Sekmes. Rasyk, kaip sekasi.
kas dėl padidėjusio jautrumo, tai jau tikrai
gal ir per daug jautriai reaguoju..juk negaliu dalyvaut "tūsuose" taip, kaip anksčiau
beje, jau lankiausi pas genetikus ir atsakymai dėl tyrimų labai geri, jokių patologijų, bent jau iš echoskopijos ir kraujo tyrimų (rizikos nėra)..tfu..tfu..tfu..žinau, kad ne viską galima nustatyti....
ir turėtų būt dukrytė
labai padeda jūsų padrąsinimai, labai labai ačiū už tai
gal ir per daug jautriai reaguoju..juk negaliu dalyvaut "tūsuose" taip, kaip anksčiau
beje, jau lankiausi pas genetikus ir atsakymai dėl tyrimų labai geri, jokių patologijų, bent jau iš echoskopijos ir kraujo tyrimų (rizikos nėra)..tfu..tfu..tfu..žinau, kad ne viską galima nustatyti....
ir turėtų būt dukrytė
QUOTE(nasata @ 2009 12 07, 22:03)
kas dėl padidėjusio jautrumo, tai jau tikrai
ir turėtų būt dukrytė
ir turėtų būt dukrytė
svekinu su rožiniais pranašais
tu savo vaikui būsi pati geriausia tikrai,