Įkraunama...
Įkraunama...

1 mėnuo

mums jau mėnuo ir kelios dienos thumbup.gif
gimė 3260g ir 52cm, o šiandien jau 4430g ir 56cm thumbup.gif
jau mokam šypsotis mirksiukas.gif
tik vis dar kariaujam su pilvuko diegliais verysad.gif
Atsakyti
Mano suneliui siandien 6 savaitele.Pastebiu,kad su kiekviena savaitele darosi guvesnis.Linksma,kai matau,kad sunelis atpazista mane,mano balsa smile.gif .Sunku tik tai,kad suejus menesiukui prasidejo problemos su pilvuku verysad.gif Jau bando kilnoti kojytes,pasidare tikras spardukas.Negaliu be niekieno pagalbos nuplauti vaikelio uzpakaliuko po kranu.Spurda nerealiai biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif buvo didelis spardukas,labai su diegliukais pilvuko teko kovoti...Na pirmas meniuo gal tu tokiu pasiekimu ir nedaug,bet ash daugiau mamytems norechiau palinketi dideles kantrybes ir meiles savo maziulelems.Man siaubingas tas meniuo nes mazylis nepaleido ne 1min,tai jei MB nera viskas i WC net nenueisiu arba turiu klausyti kaip gailiai verkia mazius.Naktis praleidau ant fotelio su juo rankose...bet viskas baigesi dabar jau jis pas mene 7men.labai savarankishkas nori buti,bet nuo ranku vistiek nenulipa,rankinukas tox lotuliukas.gif Tachiau dziaugiuosi tokiu dideliu rysiu su suneliu,o ishvargtus men net nepamenu..TOdel ir jums mamytems linkiu tik kantrybes ir begalines meiles...nes bus dar visko,o juk shitie maziulei diktuoja dyvenimo ritma ir salygas blush2.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugsmukas @ 2007 08 02, 12:34)
Mano suneliui siandien 6 savaitele.Pastebiu,kad su kiekviena savaitele darosi guvesnis.Linksma,kai matau,kad sunelis atpazista mane,mano balsa smile.gif .Sunku tik tai,kad suejus menesiukui prasidejo problemos su pilvuku verysad.gif Jau bando kilnoti kojytes,pasidare tikras spardukas.Negaliu be niekieno pagalbos nuplauti vaikelio uzpakaliuko po kranu.Spurda nerealiai biggrin.gif

sweikos mamytes:)
as ir jau turiu leliuka. Kaip teige KMUK gyd._vaikas gims 08 men. gale, bet matyt mano mazius nusprende, kad jam per anksta mano pilve ir isvydo pasauli liepos 21 d.
Siandien mums jau 2 savaites.
Mielos mamytes, gal kuri zinot, kokia parduotuve, kur butu neisnesiotiems kudikiams butu galima nusipirkt rubeliu????
nes gimem 32 sav. ir sverem tik 2 kg 310 g
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2007 08 04, 21:24)
sweikos mamytes:)
as ir jau turiu leliuka. Kaip teige KMUK gyd._vaikas gims 08 men. gale, bet matyt mano mazius nusprende, kad jam per anksta mano pilve ir isvydo pasauli liepos 21 d.
Siandien mums jau 2 savaites.
Mielos mamytes, gal kuri zinot, kokia parduotuve, kur butu neisnesiotiems kudikiams butu galima nusipirkt rubeliu????
nes gimem 32 sav. ir sverem tik 2 kg 310 g

Kokie jūs mažuliai. 4u.gif Kažkaip neįsivaizduoju, kur tokiems rūbelių atskirai būtų g.gif
Atsakyti
musu sunelis gime visu menesiu anksciau, bet labai greit pasivijo savo bendraamzius smile.gif gime 3040kg ir 50cm, po men. svere 4500kg ir buvo 55cm ugio.
nuo triju savaiciu samoningai sypsojosi ir mokejo atsiversti nuo pilvo ant nugaros, paguldytas ant pilvuko puikiai laike galvyte ir remdavosi dilbiais,
geriausi draugai tuo laiku buvo sviestuvas ir tualeto durys, ns raudonos spalvos.
au pilvuku bedu dideliu neturejom, bet labai sirgom, ir padidintos rizikos gelta, ir ausu uzdegimu, ir plauciu uzdegimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(anileva @ 2007 08 06, 10:09)
musu sunelis gime visu menesiu anksciau, bet labai greit pasivijo savo bendraamzius smile.gif gime 3040kg ir 50cm, po men. svere 4500kg ir buvo 55cm ugio.
nuo triju savaiciu samoningai sypsojosi ir mokejo atsiversti nuo pilvo ant nugaros, paguldytas ant pilvuko puikiai laike galvyte ir remdavosi dilbiais,
geriausi draugai tuo laiku buvo sviestuvas ir tualeto durys, ns raudonos spalvos.
au pilvuku bedu dideliu neturejom, bet labai sirgom, ir padidintos rizikos gelta, ir ausu uzdegimu, ir plauciu uzdegimu doh.gif

o rubeliu savo mazyliui kur pirkti radai?
Atsakyti
Musu maziukui irgi menesiukas ,paisekimai gal nera labai dideli,bet savas vaikas vistiek graziausias ,sauniausias ir kitoks -iausias.Sypsosi nuo gimimo po kiekvieno maitinimo ,dabar jau valingai pakalbintas,nors kartais pakalbintas parodo kad kazkas negerai.Stipriai laiko galvyte,nemegsta guleti ant pilvuko.Naktimis valgo kas 3 va landos arba paryciais dazniau.
tai tokie mes,o kiek sveriam suzinosiu tik rytoj ,o taip smalsu rolleyes.gif
Atsakyti
na va ir mums jau menesiukas thumbup.gif
gimem 3960 g 53cm menesio pasiekimas 5kg ir 57 cm labai daug spurda nenurimsta duoda kojytem rankytem galvyte stipriai sukineja wub.gif labai nemegsta buti ant pilvuko schmoll.gif atpazysta mamyte visada kai pasnekini nusisypso wub.gif
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2007 08 06, 15:37)
o rubeliu savo mazyliui kur pirkti radai?

tai kad jis palyginus didelis gime biggrin.gif rubelius pirkau Kotrynoj pacius maziausius ir paraitodavau rankoves, bet cia tik pirmas 2 sav smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes. Musu maziukei jau menesiukas ir viena savaitele. Labai guvi mergyte.Per menesi priaugo 800g ir 5 cm,taigi dabar sveria 4600 ir yra 57 cm. smile.gif Diena miega labai mazai, apetitu nesiskundzia ( valgo daug ir kas dvi valandos, bet paskui atpylineja verysad.gif ). Bandeme laikytis triju - keturiu valandu intervalo(nes maitinu misinukais), bet nelabai iseina. Fiksuoja žvilgsni ir labai graziai moka sypsotis. Is ryto daznai bando skleisti visokiausius garsiukus. Labai megsta "klausyti" ivairia muzika: nuo klasikos iki dziazo smile.gif . Nepaprastai patinka maudytis, bet laukutyje nelabai nori buti. Nakti keliasi tris kartus. tai tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2007 08 04, 22:08)
Kokie jūs mažuliai. 4u.gif Kažkaip neįsivaizduoju, kur tokiems rūbelių atskirai būtų g.gif

cia reikai klaust ten kur dvynuku mamos bendrauja, nes jos tikrai mazylius gimdo nors ir laiku...
Atsakyti