Mūsų angeliukui jau 4 savaitėlės, ir jis jau bando šypsotis
Mus siandien pasvere, tai mes kai gimem buvom 3590 o siandien sverem 4650 zodziu saunuoles mes buvom.
O sypsotis, pries pora dienu kai snekinau manoji nusisypsojo taip is triju kartu, nors ne visada nusisypso kai noriu, bet va kartais pavyksta prikalbint
O sypsotis, pries pora dienu kai snekinau manoji nusisypsojo taip is triju kartu, nors ne visada nusisypso kai noriu, bet va kartais pavyksta prikalbint
Na musu mergyte, tai nuo trecios savaiteles jau samoningai sypsojosi mamai:) kiek veliau, jau einant antram menesiukui pradejo dalinti sypseneles ir kitiems artimiesiems. O siaip savo pusiau samoningas sypseneles pradejo nuo antros savaiteles.
Kelios dienos iki menesiuko pasake savo pirmaji gu ir tuo paciu metu jau savarankiskai apsiverte ant soniuko nuo nugareles (bet cia gal del to kad labai judri)
Kelios dienos iki menesiuko pasake savo pirmaji gu ir tuo paciu metu jau savarankiskai apsiverte ant soniuko nuo nugareles (bet cia gal del to kad labai judri)
QUOTE(Heart @ 2007 06 28, 16:12)
Mūsų angeliukui jau 4 savaitėlės, ir jis jau bando šypsotis
mano dukryte 4diena po gimimo jau sypsos
Musu mazylis gime 2.780 kg.,per menesi priaugom 1.300
Sveriam 4.100. Bandom nulaikyti galvyte,vartosi ant sono. Ir smagiausia,kad dovanuoja sypseneles.Valgo mamytes pienuka
Sveriam 4.100. Bandom nulaikyti galvyte,vartosi ant sono. Ir smagiausia,kad dovanuoja sypseneles.Valgo mamytes pienuka
Labukas mergaites niu ka,ir mes apie save papasakosim ... Mano mazylis be keliu dienu menesiuko , vardu Kevinas , berniukas gime 4kg 50gr 52cm ,pries pora dienu buvom pasisverti,tai mano apzora priaugo kilograma 150gr dabar jau 5kg 200gr sveria ...
Dar savo ritmo nelabai turim diena.. o va nakti gana normaliai ismiegam... nuo 11kos iki 3ju-4iu , o po to jau kaip sociai privalgo mazius ... Del sokdinimo -jis sokdina mane,tetis nepasiduoda , sako ner cia ko ant ranku pratinti vaika nes jau rankinukas ziaurus pasidare... kas dar uz menesiuko bus kai svoris augs ranku nebejausiu,todel ir pratinam nuo ranku .
Dar savo ritmo nelabai turim diena.. o va nakti gana normaliai ismiegam... nuo 11kos iki 3ju-4iu , o po to jau kaip sociai privalgo mazius ... Del sokdinimo -jis sokdina mane,tetis nepasiduoda , sako ner cia ko ant ranku pratinti vaika nes jau rankinukas ziaurus pasidare... kas dar uz menesiuko bus kai svoris augs ranku nebejausiu,todel ir pratinam nuo ranku .
Labai sveikinu visas mamytes ir ju maziukus!!! Sypsausi skaitydama ir nekantrauju, kada mano mazius jau bus mano rankose!
QUOTE(piene78 @ 2007 06 30, 09:32)
Na musu mergyte, tai nuo trecios savaiteles jau samoningai sypsojosi mamai:) kiek veliau, jau einant antram menesiukui pradejo dalinti sypseneles ir kitiems artimiesiems. O siaip savo pusiau samoningas sypseneles pradejo nuo antros savaiteles.
Musu mazylei siandien 3 savaiteles Pirma sypsena isspaudem tik gime ant tevelio ranku, kol mamyte siuvo. Aisku nesamoningai, bet visgi buvo sypsena, po tokio sunkaus darbo as labiausiai nustebino, ne tik tevelius bet ir senelius, kai buvom dar tik 1 savaites, gulejom ant dideles lovos ir visi (su seneliais) dziaugemes mazyle, ji sast ir apsiverte nuo vieno sono ant kito Nei vienas negalejom patiketi tuo ka matome
O sypsenos dar nedalinam
yra valinga sypsena, kai vaikas jau supranta kodel sypsosi ir nevalinga kai tai tik mimika Todel vienoms atrodo kad tik gimes leliukas jau sypsosi, o kitos pergyvena, kad ju tik 2ra menesi pradeda sypsotis
na musu mayte mergyte gime 3.240g,ugis 52cm,jau arteja men,tai labai stipriai sukonejam galvyte,bandom snekint ir strojint tevelius ,ant pilvo kaip paguldau tai labai nepatinka,bet galvyte laikom stipriai,ech kaip greit laikas bega!
aš irgi laukiu kada galėsiu čia užsukti