Įkraunama...
Įkraunama...

1 mėnuo

QUOTE(SGT @ 2008 07 14, 11:23)

o espumizan arba sam sublex neleidzia dujom kauptis pilvuke taip? as kadangi ne Lt, tai cia tokiu vaistu net nezino daktarai  doh.gif mum kartais uzeina maust pilvuka, bet mes kanors silto uzdedam ir aprimsta, bet vat kakutis musu lialytes skystokas atrodo, tikiuos greit susitvarkys.

na as irgi ne lt ir mano gydytojai patare nieko neduoti tik MP,bet kei vos neisejau is proto nusipirkau vaistukus "COLIEF" tinka nuo gimimo,reikia po 4 lasiukus pries maitinima duoti,turetu buti ir pas tave tik jie nepigus,bet mum padeda...
Papildyta:
pagaliau siandien nuejo pas gydytoja tai jis mum dave tepaliuko akytei,o spuoguciai sake ir taip isnyks.Del viduruku sake geriau skysti,nei susilaike,svarbiausiai ziureti spalva,kad nebutu zalsvi ar gleiveti arba kraujuoti...tai va nusiraminau truputi...stiprybes visom mamytems ir nepergyvenkit per daug ,sueis 3 men ir bus truputeli lengviau... mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš pirštinytes uždedu tada kai mergytė labai sau veiduką trina, nes veidukas išbertas, tai nenoriu kad nusikasytų.
Tą granulėm arbatą ir aš geriu thumbup.gif jau 2 indeliai sunaudoti, bet ne ją vieną geriu, pakaitom. Pasidaau mėtų arbatos arba užsiplikau kmynų arbatėlės su pienu, arba paprastos juodos arbatos su pienu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte02 @ 2008 07 15, 16:06)
o ka del svorio prigasdino?

na musiskis gigantukas juk gime, tai ir numete daugiau svorio... tai is ligoninej net diena ilgiau laike.. Be to tik pries paskutine diena ligonije perejau visiskai ant naturalaus maitinimo, tai turbut irgi turejo itakos svorio metimui. Nu zodziu sakiau nesuksiu sau galvos pasversiu ir viskas.
Teisingai, reik biski pasitlengvinti ne tik namie, uztat gydytoja visapusiskai tavo mergaite ivertino, tikrai dabar rami gali buti lotuliukas.gif

O del sesutes tai irgi keistai, kaip ir Kristi pas mus irgi liepe pasirasyt, kad patys i poliklinika pranesim kai atvyksim namo..

Kristi as labai megstu isvis tas tirpias arbateles, tai bus ne tik nauda, bet ir skanumynas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2008 07 15, 15:56)
Aš pirštinytes uždedu tada kai mergytė labai sau veiduką trina, nes veidukas išbertas, tai nenoriu kad nusikasytų.
Tą granulėm arbatą ir aš geriu  thumbup.gif  jau 2 indeliai sunaudoti, bet ne ją vieną geriu, pakaitom. Pasidaau mėtų arbatos arba užsiplikau kmynų arbatėlės su pienu, arba paprastos juodos arbatos su pienu  thumbup.gif

o juoda su pienu geri, nes yra kalbama jog pieno nuo to daugeja? :V
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2008 07 15, 16:56)
Pasidaau mėtų arbatos arba užsiplikau kmynų arbatėlės su pienu, arba paprastos juodos arbatos su pienu  thumbup.gif

As karta kai pasidariau kmynu arbatos pati dar ne nescia budama, tai per stipria matyt, puse nakties kankinausi, taip dziovino doh.gif tai dabar vyras idarbintas man tas arbateles daryt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(unija @ 2008 07 15, 16:06)
Kristi as labai megstu isvis tas tirpias arbateles, tai bus ne tik nauda, bet ir skanumynas  ax.gif

man ji is pradziu nepatiko, o dabar skaniai geriu blush2.gif
Atsakyti
Vat dar uzmirsau, mane ligonineje apibare, kad tipoi vaiko nesusaldyciau, nes kojytes saltokos buvo, tai as ji ir laikau neduok dieve... Bodikus bijau deti... kepurytes, tai kazkaip namie ir taip nededu schmoll.gif Bet turbut reiks susiimti ir prisiversti atsipalaiduoti biski... is tikro juk vasara, o as jam tas "raspasonkes" siltas ilgom rankovem dedu, bus karstas vyras bigsmile.gif

Nakvisa, o tepaliukas cia tipo latakeliui pades ar kaip?
Papildyta:
QUOTE(kristi_ @ 2008 07 15, 17:09)
man ji is pradziu nepatiko, o dabar skaniai geriu  blush2.gif

Nu pabandysim ivertinsim ir mes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo unija: 15 liepos 2008 - 15:18
QUOTE(unija @ 2008 07 15, 16:23)
Vat dar uzmirsau, mane ligonineje apibare, kad tipoi vaiko nesusaldyciau, nes kojytes saltokos buvo, tai as ji  ir laikau neduok dieve... Bodikus bijau deti... kepurytes, tai kazkaip namie ir taip nededu schmoll.gif  Bet turbut reiks susiimti ir prisiversti atsipalaiduoti biski... is tikro juk vasara, o as jam tas "raspasonkes" siltas ilgom rankovem dedu, bus karstas vyras bigsmile.gif
Nakvisa, o tepaliukas cia tipo latakeliui pades ar kaip?
Papildyta:
Nu pabandysim ivertinsim ir mes  smile.gif

maniskias namie tik su bodiku (ilgom rankovem) ir kojinytemis gulineja smile.gif tik nakti uzdedu kelnytes dar, nes miegam su atviru balkonu.
vat tik i lauka kartais nzn kaip rengti, bijau neperkaitint doh.gif

Atsakyti
QUOTE(kristi_ @ 2008 07 15, 16:07)
o juoda su pienu geri, nes yra kalbama jog pieno nuo to daugeja? :V

taip sako rolleyes.gif

QUOTE(unija @ 2008 07 15, 16:09)
As karta kai pasidariau kmynu arbatos pati dar ne nescia budama, tai per stipria matyt, puse nakties kankinausi, taip dziovino  doh.gif  tai dabar vyras idarbintas man tas arbateles daryt  lotuliukas.gif

thumbup.gif šaunuolis vyras
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2008 07 15, 13:53)
"COLIEF" tinka nuo gimimo,reikia po 4 lasiukus pries maitinima duoti,turetu buti ir pas tave tik jie nepigus,bet mum padeda...
Papildyta:
pagaliau siandien nuejo pas gydytoja tai jis mum dave tepaliuko akytei,o spuoguciai sake ir taip isnyks.Del viduruku sake geriau skysti,nei susilaike,svarbiausiai ziureti spalva,kad nebutu zalsvi ar gleiveti arba kraujuoti...tai va nusiraminau truputi...stiprybes visom mamytems ir nepergyvenkit per daug ,sueis 3 men ir bus truputeli lengviau... mirksiukas.gif

niu mes dabar naudojam espumizan, tai lygtais padeda, miega panelyte sau nors jai valgyt reikejo 3-ia valanda, bet nenoriu zadinti, dar truputuka palauksiu o tada jau esiu kibinti ja smile.gif (man pienukas dingineja kazkaiptais sad.gif )
o su akyte mes irgi turejom problemeliu, mum israse buvo tepaliuka, naudoti reikejo savaite, bet ten reik gerai isvalyti kai juo patepi vokeli praverus apatini, tai va tas tepaliukas labai gerai padejo, jo pavadinimas "CHLOROMYCETIN". tikiuosi juus akyte greit irgi pasveiks. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Uzejau ir as paskaityt kaip sekasi jums auginti savo mazuciukus zmogucius smile.gif Mums kaip ir visiems tos pacios problemos,pilva pucia,priauginejam numesta svori po gimimo,valgom ir miegam kolkas. smile.gif
Papildyta:
[quote=SGT,2008 07 15, 18:17]
niu mes dabar naudojam espumizan, tai lygtais padeda, miega panelyte sau nors jai valgyt reikejo 3-ia valanda, bet nenoriu zadinti, dar truputuka palauksiu o tada jau esiu kibinti ja smile.gif (man pienukas dingineja kazkaiptais sad.gif )

Labai grazus tavo dukreles vardas ,nes manosios irgi toks pat mirksiukas.gif Tau pienukas nedingineja,dazniau duok zysti,nepasiduok,gerk daug skysciu,buna ,kad pieno krizes istinka,o gal mamyte susinervino,jaucia itampa tai ir pienuko sumazeja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gagrate: 15 liepos 2008 - 16:33
QUOTE(Jaunutia @ 2008 07 14, 11:37)

taip, skaido dujas ir taip vaikas issipurpsi lengvai, o kur jus esat? nes anglijoje ir airijoje yra dar geresni vaistukai Infacol, bet deja jie be receptu neparduoda, o jau buvau kruva uzsisakiusi kad parvestu

Visur galima gaut yu vaistuku, be recepto tik kad jie nelabai padeda verysad.gif
Atsakyti