Įkraunama...
Įkraunama...

1 mėnuo

biggrin.gif nu ne nedaug smile.gif
beje pamirsau pasakyt, kad as kiekviena diena geriu kmynu arbateles po 3 puodukus kazkur per diena, labai gerai atgaivina salta bigsmile.gif
Ir aktimel isgeriu, manau turetu irgi viduriukus veikti, bet cia tik seip nepatikrinta biggrin.gif

Dar beje valgau viska ka noriu. Irgi tpfu tpfu tpfu, kad neprisisnekeciau blink.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo unija: 14 liepos 2008 - 17:26
QUOTE(unija @ 2008 07 14, 18:26)
biggrin.gif nu ne nedaug smile.gif 
beje pamirsau pasakyt, kad as kiekviena diena geriu kmynu arbateles po 3 puodukus kazkur per diena, labai gerai atgaivina salta bigsmile.gif
Ir aktimel isgeriu, manau turetu irgi viduriukus veikti, bet cia tik seip nepatikrinta  biggrin.gif

Dar beje valgau viska ka noriu. Irgi tpfu tpfu tpfu, kad neprisisnekeciau blink.gif  blush2.gif

as irgi valgau viska ka tik noriu, tik citrusiniu vaisiu dar nebandziau. o nescia budama mandarinus kilogramais valgiau, tai bijau dabar ar nebus alergiskas g.gif

as tai maitinancioms hipp arbata geriu... tik vat brangus malonumas sad.gif
Papildyta:
QUOTE(unija @ 2008 07 13, 00:26)
doh.gif pagaliau prisedau ot dieneles buvo. Parekavo gerai, uztat nakti ismiegodavo super. bet soskes , tai jis nenori kai jam verkti norisi. Tai vakar kantrybes nebetekom, palikom parekti, o jis pareke ir nustojo pats  bigsmile.gif  Tai nutarem, kad vaikui reikia pasiklykauti pries miega. Ale siandien kad uzsiklyke blink.gif  Tai nebezinau ar leist ar ne  verysad.gif

o tu nepagalvojai, kad jis rekia del diegliuku? g.gif
nes kai jam skauda nieks nepades nuraminti, net soskute nepadetu "uzciaupti", kol skausmai nesumazes.
vaikai siaip be reikalo neklykia isteriskai.

Papildyta:
QUOTE(Laumėnė @ 2008 07 12, 12:22)
Labukas  4u.gif

Iškilo klausimas  ax.gif  kas geriau? Ar dieną miegot be soskės, bet reikia užsupti, ar duot soskę - nereiks supt  g.gif  Kuri blogybė blogesnė?  g.gif

siulyciau geriau su soske draugauti, nei supavimu. maciau kaip mano drauge prie ranku pripratino, tai net maitinant turejo "kratyt" ji kad valgytu.
manau nuo soskutes lengviau atpratinti vaikeli, nei nuo ranku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi_ @ 2008 07 14, 20:32)
as irgi valgau viska ka tik noriu, tik citrusiniu vaisiu dar nebandziau. o nescia budama mandarinus kilogramais valgiau, tai bijau dabar ar nebus alergiskas  g.gif

as tai maitinancioms hipp arbata geriu... tik vat brangus malonumas sad.gif
Papildyta:
o tu nepagalvojai, kad jis rekia del diegliuku?  g.gif
nes kai jam skauda nieks nepades nuraminti, net soskute nepadetu "uzciaupti", kol skausmai nesumazes.
vaikai siaip be reikalo neklykia isteriskai.
Papildyta:
siulyciau geriau su soske draugauti, nei supavimu. maciau kaip mano drauge prie ranku pripratino, tai net maitinant turejo "kratyt" ji kad valgytu.
manau nuo soskutes lengviau atpratinti vaikeli, nei nuo ranku  ax.gif

Na as irgi braskes, tresnes kirtau nescia budama ir dabar valgau t9ik aisku ne kilogramais.

O ka hipp arbata duoda?

Pagalvojau, Reke tikrai ne del diegliuku, nes kai rekia del ju, tai labai ryskiai matosi, kojytes riecia, stena visas. Be to jei butu diegliai vaikas po 15 min nenusiramintu ir dar ant ranku jis iskart nusiramina, manau biskuti persistenge, del ranku.
Atsakyti
QUOTE(unija @ 2008 07 14, 19:48)

O ka hipp arbata duoda?

negaliu tau i tai atsakyti, nes nezinau blush2.gif
jei skirta maitinancioms gal ka nors duoda g.gif
o ten arbatele is zoleliu, tai gal pienukui itakos turi. nes kiek girdejau pvz jei pienas dingineja, siulo ramuneliu arbata gerti.
o cia zoleliu visokiu yra, vienos ju raminanciai veikia, tai gal ir leliukui paskui tenka raminamuju doze rolleyes.gif
na bet cia tik mano isvados tokios. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(unija @ 2008 07 14, 19:48)
O ka hipp arbata duoda?

jos sudetis: anyziai, dilgeles, kmynai (pienelio gaminimuisi), pankolis (nuo pilvuko vaikui putimo), melisa (raminama), oziarukscio ekstraktai. man jinai patinka tai kad ja galima gerti salta, pasidarai saltos arbatos ir gurksnoji per diena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2008 07 14, 14:37)
mes dar mazesni cypukai 3900g ir 56 cm

taip, skaido dujas ir taip vaikas issipurpsi lengvai, o kur jus esat? nes anglijoje ir airijoje yra dar geresni vaistukai Infacol, bet deja jie be receptu neparduoda, o jau buvau kruva uzsisakiusi kad parvestu

Infacol tikrai be recepto bet kurioj parduotuvej galima gaut mirksiukas.gif bet mum jis ne kiek nepadeda unsure.gif
Atsakyti
hm hm hm kaip tiksliai ta arbata taip ir vadinasi? maitinancioms?

blush2.gif beje klausimas, o kaip ten su pirstinytem ar jau nuemet?
g.gif Ir babmbute kazkodel pradejo kraujuot, nors buvo jau uzgijusi
Atsakyti
QUOTE(unija @ 2008 07 15, 00:23)

as pirstines tik savaite naudojau:)
o del bambutes, tai man iki siol is jos kazkoks lyg skistis skiriasi po truputi sad.gif

o cia yra tu arbateliu paveiksliukai smile.gif
http://www.agu.lt/in...70a2d6c090b89b7
Atsakyti
QUOTE(unija @ 2008 07 15, 01:23)

labukas.Ta arbata taip ir vadinasi:maitinanciom.
O as pirstinyciu visai nedejau ir neplanuoju det.Vakar buvom nueje pas gydytoja,nes pas mus sesute neatejo,tai per nepilnas dvi savaiteles priaugom 400g,manau,labai gerai smile.gif .Ir taip pakolkas labai gerai tvarkomes.
Su bambyte pakolkas irgi jokiu bedu neturime,graziai ten viskas gyja.
Tik cia jau visos dalijasi savo dziaugsmais ir vargais su mazyliais kuriems jau virs menesio,tai as kaip ir be vietos gaunuosi verysad.gif
Atsakyti
Saukyte02 labuka drinks_cheers.gif I tema i tema mes gi augom cia, mums menesio dar irgi nera tongue.gif
Reiks ir man ta arbatyte nusipirkt, kaip tik vaziuosiu barskucio savo maziui ieskot, pastebejau, kad akytem jau ji seka wub.gif

kaip fainiai, kad jus taip graziai augat. mane, tai ligonineje prigasdino del to svorio, tai nesveriam.

Bet kaip idomiai, kodel pas jus sesele neatejo...

O del pirstynyciu, tai as durne tik vakar jam nuemiau lotuliukas.gif

Kristi aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo unija: 15 liepos 2008 - 13:54
QUOTE(unija @ 2008 07 15, 15:52)
kaip fainiai, kad jus taip graziai augat. mane, tai ligonineje prigasdino del to svorio, tai nesveriam.

Bet kaip idomiai, kodel pas jus sesele neatejo...

O del pirstynyciu, tai as durne tik vakar jam nuemiau lotuliukas.gif

o ka del svorio prigasdino?Mes ligoninej nuo 3820g iki 3590g numetem,o vakar kai pasvere visa labai gerai issisikuse mergina (sugebejo apziurint gydytojai apsikakoti,o as pamirsau kaip tycia pampersa pasiimti,tai nulekiau i vaistine,tai kol as sulaksciau tai ji apsisisiojo ir dar karta tiek prisikakojo,kad jau ten plauke viskas biggrin.gif ),tai sverem 4020g,tai manau labai gerai.
O seselei atseit nieks nepranese,nors man pries isvaziuojant is GN sake,kad tikrai pranes,nesirupint tuo paciai.
Del pirstinyciu tai ju manau tikrai nereikia,juk taip silta,man gydytoja liepe trumpom rankovem aprenkta laikyt,o i lauka einat tik ilgom rankovem marskinukus uzdet ir net neklot.
Atsakyti
QUOTE(unija @ 2008 07 15, 14:52)

Kristi aciu  4u.gif

o mums sesute sake ne tik be pirstinyciu laikyti, bet ir kepures namie nedeti, tik po maudyniu.
o griztant prie arbateles, tai yra tirpi ir pakeliais (kaip normali arbata), tai zinok tirpi geriau, ji iskart istirpsta ir tuom baigta, o pakeliais kazkaip ilgiau palaukt reikia kol "pritraukia" ax.gif

Papildyta:
QUOTE(saulyte02 @ 2008 07 15, 15:06)
O seselei atseit nieks nepranese,nors man pries isvaziuojant is GN sake,kad tikrai pranes,nesirupint tuo paciai.

o man isvaziuojant is antakalnio kl. dave net pasirasyti, kad pati pranesiu savo poliklinikai, nes tipo jie to nedaro verysad.gif
Atsakyti