naktis praėjo ramiai
o lauke mes praleidžiam beveik visą dieną parsinešu namo pvalgyt ir vėl į laukutį net jei lyja, pavėsinėje būnam
QUOTE(Laumėnė @ 2008 07 11, 11:57)
naktis praėjo ramiai
o lauke mes praleidžiam beveik visą dieną parsinešu namo pvalgyt ir vėl į laukutį net jei lyja, pavėsinėje būnam
o kai lyja, tai isvis kaip gerai miegasi
QUOTE(Jaunutia @ 2008 07 11, 12:14)
o kai lyja, tai isvis kaip gerai miegasi
tikrai, taip raminančiai veikia tas barbenimas lietaus lašų į pavėsinės stogą
asiu uz patarimus, tikiuosi greitu laiku pilvukas susitvarkys, daktaras israse linex bakteriju ir smectos sake duot, bet jei nepades tada tex antibiotikus pagerti...taip gaila mazytes,,,
o dar ji man nuo papuko visa diena nenulipa, gal pienukas baigdinejas ir ji nedavalgo?
o mes taip pat labai graziai kriukseti ir murmeti mokam bei sypsotis nemegsta buti viena, i zaisliukus su muzikytem irgi dairosi ir ziuri ir klauso, snekinama sypsos, liezuviuka kaisoja siaip viskas saunu su musu mazaja, tik vat su pilvuku vargstam
o dar ji man nuo papuko visa diena nenulipa, gal pienukas baigdinejas ir ji nedavalgo?
o mes taip pat labai graziai kriukseti ir murmeti mokam bei sypsotis nemegsta buti viena, i zaisliukus su muzikytem irgi dairosi ir ziuri ir klauso, snekinama sypsos, liezuviuka kaisoja siaip viskas saunu su musu mazaja, tik vat su pilvuku vargstam
QUOTE(SGT @ 2008 07 11, 16:17)
asiu uz patarimus, tikiuosi greitu laiku pilvukas susitvarkys, daktaras israse linex bakteriju ir smectos sake duot, bet jei nepades tada tex antibiotikus pagerti...taip gaila mazytes,,,
gal nesibaigineja, gal jai tik nusiraminimui papuko reikia, arba jai jau daugiau pienelio reikia, tai del to ir buna prie papo (nes pienelis uzsitarnaujamas kitai dienai - jei siandien daznai prie papo, tai rytoj to pieno pas tave kur kas daugiau bus), cia kaip taisykle - norint kad kuo daugiau pieno butu, reikia dazniau duoti zysti (o padaugejimas kitai parai bus).
maniskis jau miega tris su puse valandos - reiketu gal jau ji zadinti, negi vaikis valgyti nenori, o ir as nebeturiu kas veikti
Kaip jusiškiai su soske sutaria? Maniškei tai pati geriausia draugė jei miegodama pameta tuoj pat prabunda ir verkia tai aš vis stengiuosi kai užmiega ją ištraukt, bet ne visada pavyksta gal reiktų kažkaip atpratinti dabar nes vėliau manau dar sunkaiu bus skirtis mažikei su ja
QUOTE(Laumėnė @ 2008 07 11, 16:54)
Kaip jusiškiai su soske sutaria? Maniškei tai pati geriausia draugė jei miegodama pameta tuoj pat prabunda ir verkia tai aš vis stengiuosi kai užmiega ją ištraukt, bet ne visada pavyksta gal reiktų kažkaip atpratinti dabar nes vėliau manau dar sunkaiu bus skirtis mažikei su ja
nu musu taipogi, geriausias draugas, o kitas tik draugas - merliukas, bet aciu dieviui, kad kai uzmiega beveik visados ir ispjauna (kazkaip miegant nesilaiko burnoje). nors pradzioj teko naktimis kilotis ir kaisioti ta ''kimstuka'', bet jau nebereikia tfu tfu tfu...
bet mane tai kitas dalykas nervija: daznai paspringsta savom seilem, jau net ir burbulus daro tai jau vyrui paranoja del to uzspringimo
QUOTE(Laumėnė @ 2008 07 11, 14:54)
Maniske ispradziu neime visiskai,na ir gerai galvoju,kad nenori...bet palikau karta su mama tai radau jau su soske ...sako mama pratink geriau,nes pamatysi kiek vargo turesi veliau,tai va paklausiau ir nesigailiu,nes kartais tai vienintelis nuraminimo budas...
Maniškė čiulptuko visai neima. Kai bandau įkišti, iškart išspjauna ir taiiip smerkiančiai pasižiūri (lyg suprastų ką nors ). O krūties labai dažnai nusiraminimui reikia.
Kita problema - vakare, prieš naktinį miegą pas tokios serenados prasideda. Vaikas vos ne springsta nuo verkimo - ir pavalgius, sauskelnės pakeistos. Net ant rankų ne visos padėtys tinka.. Kokias 2-3 valandas gali taip rėkti. Tada paprašo krūties ir iškart sminga. Beje, čia ne pilvo diegliai. Espumisan visai nepadeda...
Kita problema - vakare, prieš naktinį miegą pas tokios serenados prasideda. Vaikas vos ne springsta nuo verkimo - ir pavalgius, sauskelnės pakeistos. Net ant rankų ne visos padėtys tinka.. Kokias 2-3 valandas gali taip rėkti. Tada paprašo krūties ir iškart sminga. Beje, čia ne pilvo diegliai. Espumisan visai nepadeda...
QUOTE(trudeme @ 2008 07 11, 18:50)
Maniškė čiulptuko visai neima. Kai bandau įkišti, iškart išspjauna ir taiiip smerkiančiai pasižiūri (lyg suprastų ką nors ). O krūties labai dažnai nusiraminimui reikia.
nu espumizanas gelbsti nuo pilvo putimo, bet ne nuo diegliu.
QUOTE(Laumėnė @ 2008 07 11, 16:54)
mano berniukas tik jei negali uzmigt, tai duodu jam soske nusiraminimui, o siaip pavalges dazniausiai pats uzmiega. dar duodu soske tuo atveju, jei nubunda anksciau laiko, o as dar tik pakeliui namo.
o su miegu problemu kolkas neturim, miega po 5 val, nakti ir ilgiau
mamytes, o kaip jus pripratinot savo auksiukus ir auksiukes prie soskes, as jau pora savaiciu bandau bet neima, spjauna lauk ir rekia dar labiau...
ir kaip jusu mazuciukai/es miega diena? manoji visai diena nemiega, nebent kokiu pora kartu pusvalandziui nusnusta ir viskas, o kai ateina vakaras tada uzminga kokiom 3-4 h, nespeja ishsibudinti o jau laikas ir nakciai eiti miegoti...kaip ivesti miegojimo rezima tokiem kliackiukam?
ir kaip jusu mazuciukai/es miega diena? manoji visai diena nemiega, nebent kokiu pora kartu pusvalandziui nusnusta ir viskas, o kai ateina vakaras tada uzminga kokiom 3-4 h, nespeja ishsibudinti o jau laikas ir nakciai eiti miegoti...kaip ivesti miegojimo rezima tokiem kliackiukam?